заглавието е модернизирано предложение на марианка

НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ БЕБЕТА
са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!
ПЪРВОТО НИ СЕПТЕМВРИЙСКО ЗЪБЧЕ Е НА НИКИ НА МАМА DVV
ПЪРВОТО НИ ПРОХОДИЛО СЕПТЕМВРИЙЧЕ Е ДАРИЯ НА МАМА teedy [/color]
сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - 2006
Референтни стойности от кръвни изследвания и други ново ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хигиена-дрехи-пособия
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хранене
ОТГЛЕЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-болести и неразположения
8ТЕ РЕВЛВИ ПЕРИОДА=КРАЧКИ НАПРЕД
Плачът въобще не е полезен. Ето какво става в детския организъм...
Новият Имунизационен календар
Инфо за обувките І
Инфо за обувките ІІ-възраст, подметка,форт и ток на обувката І
Инфо за обувките ІІІ- за размера на обувката

А СЕГА ЗА ХРАНАТА
План за хранене на новороденото, бебето и малкото дете до 36-месечна възраст
Примерна таблица за захранване
РАЗНООБРАЗНИ СХЕМИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ
инфо за храните и захранването
ТАБЛИЦА НА АЛЕРГИЗИРАЩИТЕ ХРАНИ
ТАБЛИЦА НА ЗАХРАНВАНЕТО ЗА АЛЕРГИЧНИ /И НЕ САМО/ ДЕЦА
ПЪРВИ ХРАНИ
ЗАПИЧАЩИ И РАЗХЛАБВАЩИ ХРАНИ
НИТРАТИТЕ
внимание!внимание!Интернационалният рожден ден на нашите септемврийчета:
Датата е 29 септември / събота/ от 16-18 часа в детски парти клуб Барбарони 3!
http://www.barbaroni
-затова немога да се включа с коментари по темите но обещавам да го направя по късничко

, от вчера е в болница - вдигнал е кръвно и е получил аритмия.Сутринта когато тръгна за работа каза , че не се чувства добре и след обед му е станало лошо и кoлегите му са викнали бърза помощ , след което са го откарали в Терапията.Майка ми се обади ми каза какво се е случило ,те работят заедно ,когато отидох там го бяха вкарали в реанимация .Не мога да ви опиша мизерията и отношението на лекарите , не пожелаха да ме пуснат поне за минута да го видя .накараха ме да закупя всички системи и консумативи , въпреки че е осигурен.Аз имам много лош спомен точно от това отделение и от лекарите там , преди 3 години дядо ми почина точно в тази стая където беше настанен мъжа ми.Пожелах да го преместят във Военна болница , на което ми итговориха , че нямам право на претенции
.Но все пак снощи успяхме да го преместим там .Днес сутринта трябваше да отида при заведущ отделението в Терапията , за да ми даде картона и епикризата му от изписването , при което още от вратата започна да ми крещи и да сипе обиди , след което ми хвърли документите в краката
.Много трудно се сдържах да не му кажа някои работи , но се обърнах и си излязох.От другата болница казаха , че ще остане още 2-3 дни за наблюдение , но е със значително подобрение на състоянието , дано да се оправи миличкия ми
Ако не й дам коса, тръгва да става или започва да плаче. Има ли и др. такива "садистчета" като моето?