Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 919
  • 274
  •   1
Отговори
СЕПТЕМВРИ 2006
ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ЗАГЛАВИЯ ЗА НОВИ ТЕМИ
 заглавието е модернизирано предложение   на марианка
  bouquet
НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ БЕБЕТА

са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

Flowers Four Leaf CloverПЪРВОТО НИ СЕПТЕМВРИЙСКО ЗЪБЧЕ Е НА НИКИ НА МАМА DVV 
Flowers Four Leaf CloverПЪРВОТО НИ ПРОХОДИЛО СЕПТЕМВРИЙЧЕ Е ДАРИЯ НА  МАМА teedy 

[/color]
сайт www.snimka.bg потребител - septemvri парола - 2006

полезни сайтове
Референтни стойности от кръвни изследвания и други ново
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хигиена-дрехи-пособия
ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-хранене
ОТГЛЕЖДАНЕ И ОТГЛЕЖДАНЕ И ВЪЗПИТАНИЕ НА МАЛКОТО ДЕТЕ-болести и неразположения

8ТЕ РЕВЛВИ ПЕРИОДА=КРАЧКИ НАПРЕД
Плачът въобще не е полезен. Ето какво става в детския организъм...
Новият Имунизационен календар

ХОДЕЩИ КРАЧЕТА Инфо за обувките І
Инфо за обувките ІІ-възраст, подметка,форт и ток на обувката І
Инфо за обувките ІІІ- за размера на обувката

А СЕГА ЗА ХРАНАТА

План за хранене на новороденото, бебето и малкото дете до 36-месечна възраст
Примерна таблица за захранване
РАЗНООБРАЗНИ СХЕМИ ЗА ЗАХРАНВАНЕ
инфо за храните и захранването
ТАБЛИЦА НА АЛЕРГИЗИРАЩИТЕ ХРАНИ
ТАБЛИЦА НА ЗАХРАНВАНЕТО ЗА АЛЕРГИЧНИ /И НЕ САМО/ ДЕЦА
ПЪРВИ ХРАНИ
ЗАПИЧАЩИ И РАЗХЛАБВАЩИ ХРАНИ

НИТРАТИТЕ

внимание!внимание!Интернационалният рожден ден на нашите септемврийчета:
Датата е 29 септември / събота/  от 16-18 часа в детски парти клуб Барбарони 3!
            http://www.barbaroni

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 19:06 от irinii

# 1
Скъпа Фибичка,честит рожден и от нас със Спаси! Бъди много здрава, а останалото сме се опитали да ти пожелаем тук:

Щастлива съм, че в този форум спещнах Човек като теб!

# 2
Честит рожден ден и от нас с Дари мила Фибичка-бъди все така романтична,нежна и все така ведро настроена   bouquetБлагодарим ти че ни зареждаш винаги положително и разбирасе  романтично Heart Eyes  bouquet
Нас пак ни нямаше близо седмица Wink-затова немога да се включа с коментари по темите но обещавам да го направя по късничко WinkБяхме на гроздобер и сега отмаряме доколкото можем.
Усмихнат ден от нас и до по късно!
Ирини-да незабравя-страхотна тема както винаги-хиляди благодарности  bouquet(поздрова за Фибичка е страхотен Wink)

# 3
И аз да се запиша в новата темичка  Hug
Ирини , отново благодарности за отделеното време, заглавието много ми допадна   bouquet

Фибичка, честит рожден ден! Пожелаваме ти много здраве и винаги бъди така всеотдайна, слънчева и положителна  Hug

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 14:06 от ive1ina

# 4
fibi4ka ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС , МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМЕ !

Момичета помолете се с мен за нашия тати Praynig, от вчера е в болница - вдигнал е кръвно и е получил аритмия.Сутринта когато тръгна за работа каза , че не се чувства добре и след обед му е станало лошо и кoлегите му са викнали бърза помощ , след което са го откарали в Терапията.Майка ми се обади ми каза какво се е случило ,те работят заедно ,когато отидох там го бяха вкарали в реанимация .Не мога да ви опиша мизерията и отношението на лекарите , не пожелаха да ме пуснат поне за минута да го видя .накараха ме да закупя всички системи и консумативи , въпреки че е осигурен.Аз имам много лош спомен точно от това отделение и от лекарите там , преди 3 години дядо ми почина точно в тази стая където беше настанен мъжа ми.Пожелах да го преместят във Военна болница , на което ми итговориха , че нямам право на претенции  #Cussing out .Но все пак снощи успяхме да го преместим там .Днес сутринта трябваше да отида при заведущ отделението в Терапията , за да ми даде картона и епикризата му от  изписването , при което още от вратата започна да ми крещи и да сипе обиди , след което ми хвърли документите в краката  #2gunfire.Много трудно се сдържах да не му кажа някои работи , но се обърнах и си излязох.От другата болница казаха , че ще остане още 2-3 дни за наблюдение , но е със значително подобрение на състоянието , дано да се оправи миличкия ми  Praynig.

Съжалявам че ви натоварвам , но няма къде другаде да си изплача мъката  Hug

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 14:48 от Doni na Moni

# 5
Скооок, и аз в новата хубава и уютна темичка.
Честит рожден ден, Фибичка!   bouquet
Доника, изгледах клипчето с прощъпулника, ще крада идейки.
Никол все повече напредва с ходенето и в неделя  мисля да направя първата пита в живота си - ако не за ядене, дано поне за търкаляне да става.
В snimka.bg  и аз преди малко не можех да вляза с новата парола, но от 4-ия път успях, явно проблема е при тях.
За заспиването: с Никол заспиваме гушнати на нашето легло и после я местя, ако преди това не е заспала докато суче. Проблема е обаче, че не заспива ако не ме държи за косата и колкото по-голяма става, толкова по-силно размахва ръка и дърпа. При всяко дръпване махам от ръката й по 4-5 косъма. Чудя се как все още имам коса на главата. А да не ви разказвам на какво приличам после като се погледна в огледалото. Ако заспи бързо, вече не ми прави вечатление, но ако се проточи...  #Crazy Ако не й дам коса, тръгва да става или започва да плаче. Има ли и др. такива "садистчета" като моето?
Doni na Moni, дано бързо се оправи половинката ти  и проблема да не е сериозен! Стискам палци скоро да го изпишат напълно здрав!

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 14:17 от tonitta

# 6
  Скок...

# 7
Ирини, супер есенна темичка! Благодарности!

Дони на Мони, кураж! Ние сме с теб! Пожелавам на мъжа ти много бързо да се възстанови и да няма такива епизоди в бъдеще!  Praynig Hug

# 8
Честит рожден ден,Фибичка!Пожелавам живота ти да е изпълнен с радост,щастие,любов!Бъди здрава!

# 9
Фибичка , Честит Рожден Ден! Ние с Ема пожелаваме много любов, добри приятели и невероятни приключения!

Ирини - много ми хареса заглавието. Браво!
Дони на МОни - дано бързо да се оправя вашия татко! Praynig Praynig Praynig
Връщам се да чета, защото цяла седмица нямахме интернет. Чао. Hug

# 10
  • София
Fibi4ka честит рожден ден Simple Smile

Нека радост топли твоите очи,
нека щастие огрява пътя ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки Божи ден,
да посрещаш 100 години свой рожден ден!

Дони, кураж мила Praynig
Меги, баща ти явно е искал да направи басейн в кухнята ви Simple Smile
Тонита, кради на воля-това със секирата, го казали сутринта на свекърва ми - аз досега не бях чувала за такъв обичай, но нали една от друга се учим Simple Smile
Марианка, някои хора просто са създадени за работа с деца, както в случая. Не знам тези които се изнервят от тази работа защо я работят изобщо #Cussing out
Та днес бяхме на ваксина. Моят голям мъж се държа геройски и само проплака, защото му стисках ръката да не мърда, а той много мрази. Хемоглобинът му е 134 Shocked Много съм доволна. Висок е 78 см. Тъкмо се оплаквах на докторката, че не яде-яде по 200 гр храна на ден и като го измерихме се  Shocked Shocked Shocked още повече - 10.450 . Качил е 900 грама.Имам 2 обяснения-или предния път не го е измерила правилно (тогава беше качил 200 гр) или е от млякото. По нейн съвет му давам по-маслено мляко от близо месец - Верея 4.5%. От айряните от 2 процента все едно не е ял, а това го засища-разреждам му го 2:1.Преди изяждаше по 2 кофички и половина на нощ(сутрин и вечер), а сега сме с 1-1 и половина.То колко и самотото мляко е 4.5% е друг въпрос де. Сега трябва до края на месеца да следя за обрив от ваксината-дано няма де Simple Smile
След малко като се събуди се опакова ме и отиваме да ходим в парка-в къщи ме подлудява, а и да свиква на студа лека полека. Лек ден засега Simple Smile

# 11
Леле, момичета - не страхотни, ами направо сте невероятни!!! Правите всеки празник още по-специален и красив за мен!
Благодаря ви на всички от сърце, много съм щастлива че ви срещнах....

irinii - направо нямам думи ....   bouquet Hug

Пак е 10.10., пораствам с още една, а този ден е все така - ден за равносметка за мен.
Спомням си как преди една година моят сладък Митя се прибра от работа с една голяма торба, една червена роза и с много блясък в очите. Извади и ми подари една прекрасна картина с макове /някои от вас може би знаят, след Дюни има едно много красиво място - от едната страна на пътя е морето, а от другата - големи поляни с езеро, зад тях е планината. На пролет цялото това място се покрива с хиляди макове и гледката е толкова прекрасна, че все го карах да спираме и да ги снимаме...картината изобразява точно това място/. Подари ми картината с думите, че ми я подарява за да ми напомня всеки път, когато я погледна, че много ме обича и че ми е много благодарен за Йоанка.... Heart Eyes Това е наистина страхотно. Не толкова страхотен обаче е фактът, че той всъщост изобщо не си пада по подаръците. Както сам много остоумно се извини преди години - не можел да изразява чувствата си към мен, с мателиални неща.  Wink Mr. Green Та тази картина сигурно е подаракът ми за 10 години напред. Днес сигурно ще се прибере само с някое цвете, ще ме прегърне, ще ме целуне, ще ми каже, че много ме обича....а аз ще погледна картината и ще знам, че всъщност нищо друго няма значение!
Ади, Веси - много ви благодаря!
Doni na MoniPraynig

Ето как изглежда мястото с цъфналите маковете...

Hug Hug Hug Hug Hug

# 12
Фибичка,много яка картинка,като в Магьосникът от Оз Sunglasses

# 13
Ехооо, пуснете ме, свой съм...Ви съм, малко попромених ника, такава съм си, непостоянна Wink
fibi4ka, да си жива и здрава и много, много щастлива с любимите хора наоколо! Ама романтични подаръци ти прави тоя твой мъж...
Doni na Moni, дано всичко отшуми и бързо да се възстанови мъжът ти! А за тези в болницата нямам думи #2gunfireКак може да са толкова безсърдечни...то вярно, че работата им е такава, че попретръпват, ама все пак човещина някаква да проявяват!
за фонтанелата - Денис, не сте сами, и ние сме с напълно затворена фонтанела и вит. Д не давам незнам от кога...много отдавна, зимата и аз през ден давах. Предозирането на вит. Д е по-опасно от недостигът му.
за заспиването - супер лесно е при нас сега с кърмене, но как ще я отказвам като му дойде времето незнам...
mama_meggie, я кажи за 1 ден нали става отиването до Икея?! Там в магазина горе-долу колко време ти трябва, за да поогледаш подробно? А ти как ходиш без Лаци като се кърмите - не те ли търси и кой го гледа? Питам толкова, че и аз съм запланувала едно ходене до Икея засега само за събиране на впечатления и по-дребни покупки, не от нужда де, ами за да не е "гъз път да види".

# 14
За бързо,запис и не мога да не кажа,че историите на Марианка и Фибичка ме насълзиха. Hug
Ирини,чудесна тема,както винаги! Peace
Дони на Мони,стискам палци вашия татко бързо да се оправи! Hug
Ви,честит ник!  bouquet
Мама Меги,честити покупки! Peace
След малко сме на преглед,нали бяхме малко болнички,суполките почти спряха,но да ги преслушат и ако всичко е ок(за което се надявам Praynig),ще им сложат ваксината за шарките.Чао засега и лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт