Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 929
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен!
Първо честит рожден ден на Весито!
За ваксините,тази е за шарките,няма нищо общо с реимунизация о пентаксим.На нас ни я сложиха вчера,педитъра каза ,че е възможно появата на обрив след 5 до 10 дни след слагането и.
Ирини,стискам палци  неприятностите ти бързо да минават и да се забравят! Hug
Ави,радвам се,че се чустваш добре.  bouquet
Ивелина,супер парфе,нямам думи,впечатлена съм и от кравая! Hug
Изпращам на всички много,много

# 46
Здравейте и от нас, по-точно от мен, децата са по леглата си!
Явно днес среща няма да има, затова и не съм говорила с Ави да мине за дисковете, така че - в мен са !
Моите продължават да са болнички-по-скоро Алекс, Ивето подкашля рядко. Най-накрая си взехме резултатите от всички изследвания и тя е готова за градина, само да е здрава и да спре стачката! Мисля, че изследванията са наред, трябва да ги занеса на личната, единствено има два показателя, които не са в граници-хематокрит37 при норма 0.40  и MCHC 31 при норма 300-360г. И при двамата почти са подобни, та ми се струва че данните на лаболаторията са в друга мярка. Иначе хемоглобин-Ивето-141, Алекс-124!И ние сме на ваксина/шарките/ на 18окт
Честит рожден ден на Весито!

От здраве, пари и любов да не се отървеш!
След малко ще пиша пак, че трябва да свърша някои нещица!

# 47
Vesito,честит рожден ден!Пожелавам ти да бъдеш здрава и много щастлива!Весело изкарване на празника!

Каролина,ама наистина Мончовците са страшна работа.Тази идея за металната лъжица подейства до някъде.Явно вече се има за много голям мъж за да яде с пластмасови лъжици.Аз имам много видове и постоянно му ги сменях,но не ги искаше,но виж металната си е друга работа,явно му прави удоволствие да му трака по зъбите,не знам!?
Алина,радвам се че сте си изкарали добре на почивката.Пожелавам бързо оздравяване на Мимито!   Heart Eyes
irinii,не знам от какво са породени тези облаци,но дано скоро всичко отмине.  Hug
fibi4ka,на Мони му правиха операция на оченцето за отпушване на слъзния канал.Манипулацията като цяло не е опасна,но страшното идва от пълната упойка с която се прави,а при нас още повече се усложняват нещата,защото алергията на Мони предразполага за получаване на алергична реакция към някое от лекарствата или към самата упойка.Заради "страхотните" лекари в Бургас,нещата много се проточиха и влошиха и се наложи пак да прибегнем за кой ли път до  варненските лекари.За щастие всичко вече зад гърба ни!  Grinning
Ама моята адашка голям кулинарка била!Иве,поздравявам те за питката и карасивата тортичка,която си сътворила за малкия юнак.
Марианка,много се развълнувах като прочетох за учителката на Мими!Дано по-често се срещат такива хора.
Ави радвам се,че вече се чувстваш по-добре.Целувки на Сашко и малката запетайчица  Wink

# 48
Здравейте...!!!

Първо да кажа, че ние сме на гости у мама, защото нашия тати ни остави и отиде в Разлог, където са родителите му, да колят прасе...ще има пържолки! Mr. Green Ние с Дани решихме да дойдем у майкини, за да не сме самички! А, и малко разнообразие.
ivel1na, ЧЕСТИТ ВИ ПРОЩАПУЛНИК! Много се радвам, че вече сте проходили. Миналата събота ядохме вкусна питка за кръстчето, а сега искам за това че вече си имате ходещи крачета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Поздравявам ви!!!  bouquet Много хубава питка, и тортичка! Simple Smile
fibi4ka , аз искам да ти честитя сега, понеже на с ни няма все на компютъра и като дойда едвам смогвам да изчета всичко! И така: Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава, вечно щастлива и много влюбена!  bouquet

Веси, Честит Рожден Ден!!! Жива и здрава и много усмивки и късмет! balloon  bouquet

За сега Чао!!!

# 49
  • София
Весито, Честит рожден ден и от мен Simple SmileХристовата възраст не е за подценяване Simple Smile
Марианка, специален поздрав за Мимката от нас с Хриси http://www.youtube.com/watch?v=GDq-E708lHU&mode=related&search=
открих я случайно като се рових в нета. Е и за всички мами на кокони Simple Smile

# 50
Добър вечер, сладурки! Grinning
Днес си направих хубав релакс у дома. Едно съседско момиченце на 12г. има голям мерак да гледа бебета и взе Веселушка за няколко часа.  Grinning Аз реших, че първо ще се разходя с една приятелка, да се набъбрим на спокойствие, без да се налага да тичам след някой. После ще поспя. Но със спането нещо не се получи. Точно днес целият китайски народ се сети за мен и ме потърси. Laughing Тъкмо се бях сгушила в завивките, моето съкровище реши да ми се обади по телефона. Последва едно идване на свекърва ми, за да ми каже нещо. Отново легнах и...сестра ми реши да ми се обади. При поредният опит да поспя, една съседка  се качи директно у дома Shocked и ме уплаши. Решила жената, че трябва да и боядисвам косата. И аз, нали съм добра душа, не успях да и откажа. Mr. Green Навлякох набързо един панталон (че ме измъкна от леглото по гащи Laughing), боядисах я, че и кафе пихме. Едва полегнала отново, мъжът ми звънна  и с това приключи моят опит за сън. Не ми беше ден явно за това. hahaha
Цвети, бързичко да ти оздравяват дечицата. А резултатите от изследванията са им чудесни.
nikol5, съжалявам че се е наложило Мони да преживее операция. Представям си какво ти е било. И много се радвам, че всичко вече е на ред. Hug
Ави, да погалиш през коремчето малката запетайка. Heart Eyes
irinii, имаш и моята морална подкрепа. Hug Моля се скоро да се разсеят облаците и да огрее слънчице. Наистина, като че ли човек се мобилизира точно в най-трудните моменти. И аз съм се учудвала колко силни сме в такъв момент, а когато вече всичко е зад гърба ни и сме спокойни, тогава ни връхлита психическата умора. Разбира се, всичко се преодолява. Кураж, миличка.
кия (ох, изкуших се да те нарека шоколадче Grinning) и на мен много ми хареса поучителната ти историйка. Ще си я припомням в трудни мигове. Благодаря ти! Hug
Алина, супер за страхотната почивка! Мими бързо да оздравява. Praynig
Доника, страхотен поздрав!  Laughing Благодаря ти! Hug Върнах се години назад, когато Мимка ставаше на 1годинка Heart Eyes

Целувам ви всички! Hug

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 22:59 от mari_anka

# 51
  • Пловдив
Честит РД на Vesito! Много здраве и любов!

И аз тези дни нямам муза за писане, но пък ви чета...

mari_anka , по-често да ти си случва да релаксираш така! Страхотна снимка... Hug
irinii, пожелавам ти да спрат да ти се случват лоши неща.. Hug И аз съм се мобилизирала така....до предела на силите си, но лошото е че после рухваш....!!! Дано скоро се включиш с по-оптимистичен постинг! Новата ни тема е както винаги на ниво!
Ави, да погалиш и от мен коремчето с красивото нещо, което се расте вътре... Rolling Eyes
Цвети, желая ви скоростно оздравяване!!!
fibi4ka, много ти е романтичен мъжа...А за мен най-важното в последните години е да мога да събера накуп всичките си най-добри приятелки...Май тази година ще успея!
кия , честит нов ник! Страхотна притча!
И аз съм фен на Икея, снабдила съм се с новия католог и поръчвам на едни приятели ако нещо си харесам....а и в интернет разглеждам!
Ивче, страхотни снимки, а парфето и питката са наистина супер! Браво на теб!

Приятна вечер на всички!

# 52
Привет на всички
Ееее днес 100 пъти го гледах диска със снимките от партито, и ми е едно такова гот на душата. Много ми липсвате, да знаете!
Все ви чета, и нищо не пиша. За заспиването и спането като цяло - от месец насам имаме хипер хипер революция. Както преди Ян се будеше по 20 пъти, сега като намалихме кърменето нощем, и давам кисело млекце, се буди само по няколко пъти. Е, половината нощ си изкарва в нашето ложе, ама пак се понаспивам, че вече не знаех  дали щях да издържа физически. Както с много неща около децата ни, за всичко си идва времето, и всичко е период. Вечер към 19.30 хапва кисело мляко с бисквити, към 20 се къпем, към 20.30 се паркираме /аз или баща му/ на нашето легло и се почва т.нар „торпилиране”, въртене във всички възможни посоки, песни, веселба, аз понякога разказвам приказка, песничка и се правя на заспала, някрая и Яни се нагушва и заспива. Биба не ползваме.
Яни май има ат. дерматит, вследствие от яйца и телешко, на бузките имаше едни доста неприятни петна, мазахме се Адвантан, сега не яде тези неща, и млечните продукти сме ограничили, дано да не е трайно. Ще видим другата седмица. Хапва всияко, почти 100% готвено.
Вит. Д не давам от април, фонтанелата още не се е затворила.
Сега в понеделник и вторник ще ходим с любимия до Букурещ /аз ще съм нещо като багаж/, и за първи път откакто Яни се е родил, ще спи без мен, още от сега съм в размисли как ще мине. Мисля, че с баба му вече са си големи приятелчета, и няма да му лиспвам много. А и ще е края на кърменето.....вие как се чувствахте покрай тази работа? На мен ми е мъчно, но все някога идва момента, поне така го усещам.
Иначе направихме прощъпулник миналата седмица, Яни ще стане авиоконструктор /хвана самолет и линийка за чертане/. От няколко дни ходи по-стабилно, замалко да си пукне главичката на асфалта в понеделник, отърва се с рана и доста кръв, но сега е добре.
Не мога да повярвам как се променя това човече, от сутринта до следобяд е различен с нещо ново. Вече ми подава и крие виртуални неща, нова мода е да прекара донякъде една кола /от тези които се буатат само с крачета/ да му служи за стълба, и се изправя върху нея и почва да бърника, тръпки ме побиват като го видя.
Преди малко получи страхотен подарък от дядо си, ново колело Kettler, че старото му видяхме сметката, някои май Денис, питаше по едно време за колело. Значи старото беше Чиполино, с възможаност за управление, а това няма такава, обаче разликата в здравата коснтрукция е от небето до земята, цената е еднаква. Яни не успява все още да върти педалите, но пък се разхождаме само с него, количката е в пенсия., и му е голям кеф. Иначе е доста любвеобилен, напоследък си гушка и едни играчки, и се люлее с тях.
За горичката – с 2 ръце съм ЗА, само някой друг да организира
Весито, ЧРД!
Фибичка, и на теб на голяма патерица ЧРД!
Ави, как сте тримката. Цунки на Сашето
Ирини, дано нещата покрай теб се наредят по най-благоприятния за момента начин, бъдете силни и в новата къща много поводи за усмивки
Мама Меги, ти умора нямаш
Лулова, браво за начинанията ти, направо не знам как успяваш
Денис, много сладък този Арен, смърфа и в парка
Марианка, големи мацки си имаш вкъщи
Телетъбис, ето те и теб на хоризонта
А Щастливка, приключи ли ви испанската сиеста, много хубави снимки гледах преди време
Цвети, дано се оправят бонбоните по-бързо
Хайде стига толкова, че ще ви досадя
Уикенда отиваме до Хисаря, съчетаваме полезното с приятното, дано е хубаво времето
Целувки на всички

# 53
Доника, сега изгледах клипчето, страхотно е! И момиченцето визуално ми напомня за Мимката! smile3501
Марианка, а на снимката в първия момент, помислих че си с Веси! И нашата торта за първия рожден ден на Ивето беше с кукла Барби по средата, но кръгла торта! Все се каня да те питам-за учителката на Мими, защо е напуснала, след като й липсват децата и се надява един ден да се върне отново?Kissing Heart
Ивелинче, Честит ви прощъпулник ! Ще видиш-сега няма спирка, като гледам колко дечица подтичват с питката Party, много сте хубави на снимките , а пък твоите кулинарни вълшебства....running
Чочи, радвам се че се разписваш, макар и рядко. Пожелавм ви незабравимо и романтично пътуване и до Хисарямного го харесвам аз този град/ и до Букурещ. А за кърменето-много е вероятно като се върнеш, Ян въобще да не иска да суче, поне при мен така се получи, 2 дена отстъствие и после  не пожела! breastfeeding
Ирини, пожелавам ти скорошно нанасяне в новия дом и да дойдат най-после положителни моменти покрай вас! babydust7
Steli-ssd, нещо и ти не си в настроение напоследък ,как сте в къщи, а дюканстването? smile3525
Дони на Мони, как е мъжът ти днес? И при моят съпруг се беше получила такава криза, и то навръх рождения ми ден, Ивето беше на 6 месеца , празнувахме с приятелки и ми се обадиха , че е закаран в болница от работата си. Мисля, че всеки , който иска да свърши всичката работа на света и не си дава почивка, е сериозно заплашен от подобни проблеми! а за отношението от българските лекари...много дълга тема! newsm10
Кия/Ви/ Честит ти нов ник! Къде се губите, пишете по-често! newsm03
Весана,Desssy,  И вие да оздравявате бързо!  love001
мама Меги, хайде поспри се малко в София , за някоя срещичка! smile3534
fibi4ka,  стискам палци и на вас всички изследвания да са си наред! Представям си ви в заведението на рождения ти ден, точно като Приятели.../любим мой сериал/  food010
За всички  Hug

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 01:06 от tzvety roussimova

# 54
Ето кафенцето днес е от мен! Hug

# 55
Добро, утро!

yoana77 , благодаря за кафето.Аз си мислех, че ще съм първа, но си ме изпреварила... Heart Eyes

Искам да ви кажа, че днес моето слънце се събуди в 05:00ч. Аз си мислех, че само се е пробудила и иска биберона, а тя стана, взе си празното шише от млякото и ми го подава, да отивам да и правя мляко.Реших да и дам бибата и да заспива, защото яде в 07ч по принцип, ама тя като ревна, не иска и не иска и пак сочи шишенцето. И аз и направих съптветно, испи го цялото и заспинка миличката. Hug Гушнах си я и аз заспах...Невероятно е да се гушкаш с малкото човече...даже и тя ме гали през ноща, като се пробуди, а също и като с приспиваме вечер. Първо ме гушка и започва да ме гали, по някое време и ме щипе, ама това е между другото...и после се унася и заспива. FlutterСега да ви кажа, с яденето сме мало по добре, или поне на мен така ми се струва. Ама и личи че е пораснала, още, значи си яде.Снощи да ви кажа, много трудно заспах...Дали беше защото не съм си у нас или защото мъжо не е до мен в леглото, защото той рядко отсъства за през ноща, работата му е такаваа, че няма наряди през ноща и няма поводи да го няма през ноща. Свикнали сме се заедно да сме си в къщи и така... А, уж се предполага, че съм живяла 21 години в бащиния си дом и ми беше толкова мъчно, когато го напуснах, чак плаках, а сега не можах да заспя. Просто вече съм си свикнала в къщи. Rolling Eyes
За Вит Д, и аз трябва да я попитам доки, дали трябва пак да го започваме...Да ви кажа честно изобщо не се бях сетила, че пак може да трябва да пиеме.
Ави, мислих си много за вас...Даже казвах на майка, че вече едно от момичетата, пак е бременна и ще си има второ детенце. Да ти кажа и ние с брат ми сме с малка разлика в годините 1г. и 7 месеца. Да погалиш коремчето и от нас...Как е Сашко, слушка ли мама?
mari_anka , прочетох за 12 годишното момиче, което иска да гледа Василенка и ме върнахте много години назад... Blush И аз като бях на 12-13г. имаше едно момиченце на 1г. комшийче на баба ми в Пещера и все исках да го взимам у нас да го гледам и много често ми го даваха. Много обичах малките бебета и деца, не че сега не ги обичам , но тогава колко ми е бил акъла на 12г. Че и аз така де...Майка и сигурно се е радвала, че има кой малко да вземе Ивката, защото бяха скарани със свекърва и а живееха при нея на 2-рия етаж на къщата и така...нямаше изобщо кой да и помогне за 2 секунди. Нейните родители са от друг град не от Пещера и така... Целувки на Мими и малката сладуранка. Много сте хубави на снимката. Ама като гледам Василенка е като Даная на килограмки, а??? Изглежда ми точно като нея така като я гледам...

Сега ставам да закусвам и да пия кафенце. Лек ден на всички!!!  bouquet

# 56
Кузманка, на снимката е Мими преди 4 години, не е Василенка. Wink Обаче на бебешките снимки много си приличат. Мерките на Веси са 8200г, 72см. Мисля, че Даная беше по-едричка.
Момичета, после ще се включа отново. Днес, в късния следобед заминаваме за Бургас и трябва багаж да стягам. За съжаление, поводът е тъжен. Ще правим помен на тати. Измина цяла една мъчителна година...

# 57
  • Sofia
Добро утро!

Хайде закуската да е от мен днес -

Ако има и някой като мен, който не пие кафе -

Марианка, дано татко ти да е добре там, където е, сигурна съм, че ви гледа оттам и се гордее с вас!

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 09:58 от Vesana

# 58
Добро утро и от мен! След половин безсънна нощ!
Vesana,  много вкусно, но на мен ми е забранена такава закусчица, моята е ей това:

Хубав и успешен ден на всички!

# 59
  • гр.Русе
Здравейтеееее!
Като гледам прогнозата за времето днес май ще е последният хубав ден,а после баба зима идва,така че след малко излизаме с Крис и ще се налудеем като запоследно
irinii,дано днес всичко е по-хубаво от вчера и слънчицето да огрее и над вашата улица  Hug
Как е нашата бремелинка днес?
Марианка много сладка снимка,а ти си страхотна мацка!  Simple Smile
ivel1naчестит прощъпулник,много интересна пита,а тортата е ммммм върха...
Кузманка,радвам се че сладуранка има напредък с храненето
Пожелавам приятна екскурзия на Chochy и здраве на съпруга на Дони на Мони
Хубав ден и много усмивки  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт