Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 920
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia
Ирини, съжалявам да прочета, че имате неприятности с ваксините Sad  Бързо оправяне и повече да нямате проблеми   bouquet
По повод ваксините, ние закъсняваме ужасно много. На Марти заради алергията ги забавихме, после беше постоянно сополив. Сега трябва ре-ваксинация, ние още първите ваксини не сме били...Много гадно...

Честито на Фибичка, много щастие и късмет, здраве и любов   bouquet

Витамин Д вече не давам на Марти, отдавна. Той всекидневно е навън, затова не виждам смисъл. Изследванията му на кръвта и урината са добри, главичката му е нормално твърда..

Аз ви чета редовно, нямам време да се обърна и затова не пиша...Но съм с вас  Hug

# 31
Ирини, съжалявам да прочета, че имате неприятности с ваксините Sad  Бързо оправяне и повече да нямате

Веси, благодаря ти.  Hug Но слава богу с ваксината засега нямаме проблеми!

# 32

За дисковете- ще питам Ави сутринта, ако не я затруднява много да мине през нас да ги вземе и да раздава на срещата, знам, че ги чакате с нетърпение!
Изчетох ви одеве, но много ми се спи и утре ще се включа с коментари!
Ирини,  Hug, ти си знаеш! За темичката  bouquet!

Милинки, ч
Явно срещата ще е без нас, но ако Ави е навита по кварталному да ни даде диска в удобно за нея време и място О.К. ще е

Ави може ли???

Хубаво изкарване и да се почерпите за здравето на Фибичка!!!

Каролина, супер интересни каляски и....много смело. благодарим за сниомковия материал Laughing

# 33
  • София
Аз не разбрах последно за колко часа остана Sad
За ваксината-на нас доки ни каза до го следя до края на месеца дори за обрив или подуване на жлезичките на вратлето. Дано нямаме проблем, че в неделя пътуваме и не ми се иска да имам проблеми...За следващата ваксинация ни препоръча Пентаксима, нищо че преди бяхме с ваксините по ЗК.
Все се каня да пиша за заспиването. И преди, като се кърмехме и сега Хриси заспива с шишето. По-точно след като го е пресушил и много рядко се случва да не заспи след това. Но през деня спи по час, става много рано и едва устисква до 8-8.30...

# 34
 Момичета, аз днес ще излезна най- наблюдателна - Нашата мила приятелка Vesito има рожден ден! Да й е честито! Веси, бъди здрава, много щастлива и обичана , много прекрасни емоции да изпълват ежедневието ти и да те радват постоянно любимите хора!   bouquet
 А ние тази сутрин бяхме отново на пеене за бебета, Лаци беше ужасен - не спря да прави бели, изобщо не го интересуваше пеенето (за разлика от преди) май му се спеше вече, защото стана в 7:30 .. след това естествено заспа и докато той блажено спеше мама си купи анцуг  оставена да пробва на воля.... Много мило ми стана преди малко, Лаци от както се научи да целува е много любвеобилен, целува всички и всичко, но преди малко дойде и се гушна в мен толкова мило притисна ме , сложи глава на рамото ми и просто ме цунка... сърцето ми трепна... Blush много е сладко , бебетата са вече деца и умеят да изразяват чувствата си...
Киа, да ти кажа възможно е да успееш за един ден да идеш до Икеа, но трябва да си спретната, ние тръгнахме в 6 часа и бяхме там 10:30, магазина отваря в 10 пазарувахме до 15  - 16 часа, но това е при условие , че не сме там за първи път и знаехме какво ни трябва, в София бяхме в 21, но движението вечерта беше повече. На теб сигурно този график ще ти пасне, ако ще разглеждаш подробно, но няма да се връщаш назад за да купуваш или пак да гледаш. спокойно 4-5 часа стигат но само напред да вървиш... както сестра ми вика "взимай сега, че няма връщане, а няма и намиране пак..." така, че успех. с кърменето сутринта го накърмих преди да тръгна, даже го будех затова, но мъжа ми каза ,че той няма да може да свърши това вместо мен като Лаци се събуде хехех, няма да имаш проблем нали вече не е на 3 часа или на поискване (незнам де) но като не те вижда сигурно няма да се сеща..
За горичката, много съм за идеята и на Фибичка за яворите и на Алфи за имението.. естествено както се получи. ако кажете , че го правим и аз съм в кюпа..
Ирини, пожелавам ти слънчеви лъчи за огреят и твоята улица и скоро всичко да е наред
Хайде че Лаци е гладен и ми дърпа блузата... спасявай сеееееее

# 35
Здравейте, момичета!

Ирини, силно те прегръщам! Знам колко е трудно и ти пожелавам много скоро облаците над вас да се разсеят!

Нямаше две единни мнения за часа за среща и, както гледам, среща днес няма да има. Аз имам доста ангажименти и няма да стигна до мола. Дисковете са все още в Цвети така, че ще трябва да се уговаряте с нея за вземането им.

Деси, благодаря за подробното описание на предметите за прощъпулника и значението им.

ЛаЕстрела, ползвам напоследък сайт snimkitevi.com. Качвам снимките там от компютъра (диска) с лекота и на другия ден ги получавам в удобно за мен фото или пък ги доставя куриер.

Ивелинче, честит ви прощъпулник! Чудесен кравай, а пък за парфето нямам думи!

Фибичка, невероятни макове и страхотен жест от Митя! Чакаме разказ за вчерашния празник!

Меги - Зоркото око - браво на теб!

Весито, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Много щастие, любов, успехи във всичко!    bouquet

# 36
  • Бургас
Ехооо, привет и от нас !   bouquet
Ние се прибрахме от една страхотна почивка във Велинград, Мими се държа отлично, а и климатът и понесе идеално  Simple Smile
Веднага обаче, като подуши бургаския мръсен и влажен въздух, се разболя  Cry  Има ларингит. Та тези дни нощите са ми особено тежки, дано бързо да се оправя човечето, че кашля като стар пушач.

Фибичка, честит рожден ден от мен на патерици !  Бъди все така одухотворена, мила , обичана и обичаща!  Вчера ви видях в Маската , веднага ви разпознах  Laughing
Честит рожден ден и на Весито!     bouquet
irinii   ,съжалявам да чуя за черните облаци над главата ти  Cry Ти си много силен човек! Знаеш, че след облаците винаги изгрява слънце  Hug
Vesana, tzvety   - стискам палци за дечицата, отвратително е да са болнички!

# 37
  • Sofia
ЛаЕстрела, ползвам напоследък сайт snimkitevi.com. Качвам снимките там от компютъра (диска) с лекота и на другия ден ги получавам в удобно за мен фото или пък ги доставя куриер.

Ави, сайта е www.snimkitemi.com Heart Eyes

P. S. Но като гледам и snimkitevi.com е същия, става и по двата начина значи - Ави  bouquet

# 38
Алина, радвам се да те видя отново. Очакваме снимков материал от хубавата ви почивка. Пожелаваме бързо оздравяване на Мими и всичките ни други болни приятелчета!

Весана, може да са две различни фирми. Аз съм пробвала лично този, за който писах, и съм доволна. За другия не знам.

bouquet

П.П. Май са го преименували. Двете връзки водят към една и съща страница.

# 39
  • Sofia
Не, едни и същи са, просто, когато се изписва името на сайта е www.snimkitemi.com, а горе в прозореца на самия интернет браузер пише snimkiteVi.com Hug

# 40
Vesito, честит РД! Да се сбъдват мечтите ти и да си здрава и обичана!
Ирини, надявам се, че неприятностите ти не са сериозни! Ще ти разкажа накратко една история: Един цар се разхождал в царството си и попаднал на дюкян с табела: "Най-добрият от всички майстори". Влязъл вътре и поискал от въпросния майстор до 3 дни да му изработи такъв пръстен, който винаги като погледне да го кара да се усмихва, да го прави щастлив и да му радва душата. Ако майсторът не успеел да угоди на царя, щял да заплати с живота си. Човекът се прибрал ни жив, ни умрял вкъщи и казал на жена си, че едва ли ще може да изпълни царското желание. По цели нощи мислел какво може винаги да накара човек да се усмихва. Накрая жена му дала съвет да измайстори пръстен, на който да пише "И това ще мине". Така във всеки труден момент царят ще бъде подсещан, че лошото минава и винаги идват по-добри дни. Та сега ти казвам: "И това ще мине". Ако искаш да споделиш, ние за това сме тук. Hug mama_meggie, мерси за инфото, и ние така ще направим.
Алина, за ларингита - инхалации с физиологичен р-р или вода и сода и като се увлажни кашлицата, значи отива надобре. Бързо оздравяване!
Ави, как е днес малкото коремче?

# 41
Момиччета благодаря за хубавите думи и пожелания  Hug

Ирини, съжалявам че сте имали неприятни случки, надявам се да не е чак толкова сериозно  Praynig Със Светли те прегръщаме и пращаме много положителна енергия  Hug
За ваксината - момичета трябва ли ваксината да е същата, каквато и преди са ни слагали  newsm78 Леле много съм зле, този път нищо не съм чела и проверявала  ooooh! Нали става дума за реимунизацията  Embarassed Ние слагахме 2,3 и 4м Инфарикс, защото в Ст.Загора нямаше Пентаксим или по-точно от ХЕИ-то не бяха я проверили и одобрили  Thinking

# 42
Марианка, точицата май е вече запетайка!  Wink Цунки за малката кипра! Обожавах да се катеря по обувките с високите токчета на майка, да се кича с бижутата и! Как е Веси?

Кия, благодаря, коремчето днес е добре и се държи прилично! Сашко е командирован при баба и аз свърших и продължавам да върша куп неща преди да си го взема.

Ивелинче, и ние сме с Инфанрикс. Докторът му би онзи ден "шарките" и каза, че ноември ще му бие полиомиелит, а следващата ваксина е чак напролет. Дано тази информация ти е от полза.

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 15:12 от Ави

# 43
Честит празник на Vesito! Желая ти от сърце много здраве, живот като в приказка и сбъднати мечти!

# 44
Ей, ама това време всички тук ни е свъртяло...

Момичета, благодаря още веднъж на всички ви за вчерашните и за днешните позакъсняли, но все така мили пожелания към моята скромна личност.  Hug за всички вас!
ЧЕстит РОжден ДЕн на Vesito!!! Да е весела и здрава, само щастие около нея да има.
Аз вчера си изкарах страхотно, благодарение на вашето присъствие в живота ми и на това, че всичките ми приятели и този път не ме забравиха и въпреки, че си останах без нито един подарък Mr. Green, си легнах щастлива и обичана! Wink Вечерта бяхме в "нашето си" заведение /имаме си едно такова, също като "Приятели"  Wink/ - ядахме, пихме и се веселихме и се редувахме кой да бяга след малката сладурана.
Алина - чак сега се сетих, като каза. И ти ми се стори позната, но се чудих от къде newsm78. Защо не се обади, щяхме да седнем на една маса и да ви включим и вас в графика  Wink Mr. Green. Да се оправя бързо Мимка, да не се налага да бягате пак на чист въздух! Grinning
irinii - не искам да ти се случват тъжни случки.... Sad.... понякога обаче има такива периоди... Дано всичките ви проблеми са обратими и този обрат да настъпи в най-скоро време! Hug
Vesana - хайде казвай дееее... кога после, кога друг път....
алфи - да, точно така. И сметката после може да ми пратите на адрес - гр. Бургас, за Фибичка... Simple Smile
кия - много обичам такива мъдри истории....
ive1ina - честит ви прощапулник! Снимките са много весели и тората изглежда много красива - браво!
Ние пък вчера, ходихме да се боцнем с Йоанчето - аз за хормоните, тя за стандартните изследвания + едни допълнителни заради крачетата, за да видим дали не е изкарала рахит. Днес като ги взехме гледам, че единият от показателите Алкална фосфатаза е със завишени стойности, но пък калция и фосфора са в норама. Докторката каза, че ако имало рахит и 3-те трябвало да са извън норма. Каза, че може би е някаква грешка, но ще провери и ще се чуем пак. Лошото е, че референтните стойности в тази лаболатория са съвсем други от тези, които намирам в нета и не мога да преценя каква е ситуацията, защото по принцип пише, че за деца е нормално да е с завишени стойности , защото костите им още растат, но все пак до къде е нормално. Тъй де - ще се надяваме, че не нещо сериозно....
Такива ми ти работи момичета .... ЧАО за сега от нас!

Общи условия

Активация на акаунт