Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 924
  • 274
  •   1
Отговори
# 15
Честит Рожден Ден, Фибичка!!!
Желая ти да бъдеш най-вече здрава, изключително щастлива и да съумееш да съхраниш този невероятен дух, който имаш през годините занапред.
Специални прегръдки и целувки! Hug  bouquet

# 16
Иринии - чудесна нова темичка!!!
Дано това есенно време вече да се оправя, че настроението ми май се определя от него.

Фибичка, Честит Рожден ден!!! Много здраве и щастие ти пожелавам и сбъднати мечти!!!

Ние от вчера сме с 39 градуса температура и Георги е много отпаднал. Днес ходихме на доктор - оказа се гнойна ангина и май ще се наложи да използвам антибиотик. Панадола не помага - сутринта пак гореше целия.

Дони - Бързо оздравяване!

Ави - веднага ти ги наименовам предметите от прощапулника - музикално пиано, картата на Европа, чирпак, книга с приказки, гребен, топка, хеликоптер, лейка, мишка за компютър, ключове от колата, полицейка кола, пистолет, бели листа и химикал, цветни фулмастри, телефон, спринцовка, зъболекарски инструмент, банкнота, касичка, диск, калкулатор, метър, вързоп с златно колие.

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 18:10 от Desssy

# 17
Eй, Деси, ако не е проблем ще напишеш ли и всичките тези неща на какви професии ги нарече? За някои е ясно, но за другите ми е любопитно.

# 18
Честит Рожден Ден, Фибичка!
Пожелавам ти да бъдеш все така романтично настроена,
много хубави емоции, сбъднати малки желания и осъществени големи намерения!
И още - здраве, любов, пари и свободно време за да се радваш на всичко това пълноценно!

Фибичка, на много хубава дата си се родила. Днес моята най-добра приятелка и кръстница на Мони, която ми е като сестра също има рожден ден.

Марианка, наистина е много мил жеста от страна на учителката. Много рядко се срещат такива хора вече и затова се радвай, че сте имали шанса да я познавате.

Doni na Moni, дано бързо да се възстанови мъжът. А за отношението в болницата просто нямам думи ...  Mr. Green

Desssy, къде се разболя малкия юнак с хубавата прическа? Бързо оздравяване ви желая, че сигурно е голямо мъчение за теб да го гледаш болен.

Алфи, сетих за какви колички питаш. Като ги видях за първи път доста се чудех що за нова мода е това, но като се замисля са доста рационални за родители с две деца. Особено пък като се има впредвид, че тук децата заради големите разстояния ги возят до 4 год.  hahaha Ха-ха-ха, та чак им се тътрят краката по земята. До такава крайност аз обаче не вярвам да изпадна.  Naughty Ето нагледно да видиш за какво става въпрос:

С тази майката или таткото карат ролери и тикат количката. Виждала съм маниаци, които с доста голяма скорост ги карат.

Тази се закача на колело. За две деца е, но съм виждала и три да возят и отзад едно куче да тича.
Въобще хората тук през уикендите много спортуват и за да могат и децата да си разхождат и едновременно с това и да спортуват са измислени тия колички.

Хубав ден пожелавам на всички  Hug

# 19
Влизам само да кажа, че и нашият прощъпулник мина благополучно. Сисо хвана първо отверката, после телефона на баща си и накрая хвана моята четка за коса  Crazy
Ето и малко снимчици:

Парфето не е съвършенно, но като за пръв път съм доволна  Crazy Доста го нашарих, но ми беше интересно и забавно, че успях все пак да го направя   chef

По-късно ще опитам и клипчето да кача  Peace

# 20
Здравейте , мацки .
Най-напред ЧРД на fibi4ka пожелавам ти много красиви мигове , успех и щастие .  newsm51
Irinii , чудесна темичка  smile3525 . Още ти се чудя как ти остава толкова време .
Ави , благодаря , че попита за свекъра ми . Не мога да кажа , че е добре , но поне се храни . Парализиран е , трудно му е да свикне с тази идея и вече всичко го боли от залежаването . Няма какво повече да се направи , за да му се помогне . От тук нататък започва обратното броене .
Днес съм добре . Няма и следа от случилото се . След няколко часа заминаваме за София по работа и ще използвам времето за прегледи . Мисля да си сложа спирала , ако хирурга прецени , че всичко вече е възстановено на 100 % . Ще си пусна изследвания и на щитовидната жлеза . После на невролог за мигрената и ако остане време и на кардиолог . Дано всичко да ми е наред и да са само притесненията . С тях ще се справя в удобен момент с повече медитация и духовни практики .Напоследък доста ме увлече ежедневието и някак забравих колко малко е нужно , за да е човек в кондиция .
Приятна вечер на всички , като се върна ще споделям за резултатите .

# 21
  • София
Fibi4ka, Честит Рожден Ден! Да си винаги усмихната и така оптимистично да гледаш на света, да си все така романтична и много любов в семейството.

Дони, бързо да се оправи таткото. Не разбирам какво им става на тези лекари , та се държат така. И аз съм имала такива случай.
Иве1ина, страхотно парфе си сътворила. Лигите ми потекоха...

Отивам да къпем съкровището...

# 22
Дзак и аз в новата тема! Grinning
irinii, специални благодарности, че винаги намираш време за нас. Hug
Doni na Moni, миличка, съжалявам за неприятностите със съпруга ти. Стискам палци и се моля бързичко да оздравява. Praynig
Ивче, прекрасна торта и много интересна питка.  bouquet А ти изглеждаш чудесно. Grinning
mamaKapi, искрено се зарадвах, че днес се чувстваш толкова добре. Hug Успех при изследванията, дано всичко е на ред. Praynig
Desssy, бързо оздравяване на красивото момченце.
кия, пак ни изненада с нов ник Grinning. И този е много хубав, честито.
fibi4ka, тези макове са невероятни! Браво на Димитър, може да не прави често подаръци, но с този е уцелил право в десятката. Приятно изкарване на празника.  bouquet
Ави, как е точицата в коремката? Heart Eyes
Моята Мимка е станала голяма кипра. Flutter Това е чудесно, но създава много проблеми. Днес след градинката спретна у дома такава истерия... ooooh! Защото мама и тати настояваха да си облече анцунга, а тя държеше да е с минижуп Laughing. Лелеее, какво ще правим след няколко години.  Mr. Green А Веселушка още е будна, не успях да я преспя. Все след кака си търчи, дърпа и книжките и вече започнаха да се карат. Трудно поделят и играчките.
Целувки на всички! Hug

# 23
Здравейте!Влизам на бързо само да честитя на fibi4ka и утре ще пиша повече.

Честит рожден ден Фибичка!
Грижи и неволи забрави,
празника с усмивка посрещни!
Дните да минават и да не тежат,
годините да се трупат, но да не личат!

# 24
Eйй момичетаааа,
И ние сме тук. Липсва те ни. Малко ми е мъчно че не успяхме да се класираме за срещата в барбарони, заради настинката.
Ние с Алекс ставаме много добър екип напоследък. Като цяло има моменти в които хленчи и не спира да шава до пълно изтощение на всички около него, но успея ли да се вгледам в очичките му винаги разбирам чувствата и очакванията му и отговарям на тях. Успея ли да го разбера изчезват всякъкви мои съмнения че го разглезвам или че е капризно и лошо дете, а той се превръща в ангелче... Нещо на философска вълна съм май, но стигнах до едни прозрения, че не само децата амаи всички ние ако се разбирме по-добре ще живеем и по-спокойно.

За заспиването -   уж има ритуал, но не иска да спи в неговото легло- само в нашето се гуши във възглавниците и така докато заспи, а после го местя. Някой беше писал за кризата с къпането. Ние я преживяхме лятото при пътуванията ни, когато се налагаше да пропускаме ваната някои дни и да го къпем на открито или в не много удобни условия- резултата беше писъци от водата и отказ да се къпе до като постепенно не го приучихме пак. Сега няма проблем.
Другото ново е че отказва да пие мляко човека вече- хапва почти всичко и много мухаресва детската кухня, ана мен също ...Simple Smile
Инъче не е от най-ящните деца, но научих, че на обед яде само едно ядене, а десерта хапва за следобедна закуска. Супата обикновено я изяжда за вечеря ако е постна. С две думи друго си е да имаш голямо дете вече.
За второ бебе не ми се мисли хич...Поне в близките 5-6 години. Искам да забравя съвсем къкво е било с бебешките перипетии и ако ми домъчнее тогава. Поне има време. Simple Smile

целувки от нас и доскоро

# 25
Здравейте сладурки,
включвам се на спокойствие посред нощ, докато всички спят, че иначе не ми остава друго спокойно време!
С малко закъснение: Честит рожден на fibi4ka!

От сърце ти желая да си здрава и щастлива, много обич около теб и да посрещаш трудностите все така с усмивка!

Ние 2 дена не си бяхме в къщи, снощи оставихме децата при майка ми и баща ми и ходихме с мъжът ми една "американска" приятелка в любимо наше заведение. Прибрахме се в малките часове, и тъкмо си мислех че ще се наспим добре , когато на мен ми прилоша, предполагам от многото хранене, което си беше абсолютно според дюканския режим, но стомахът ми свикна да поема по-малко количество храна. И така будуване до малките часове!
Отделно всички в къщи се разболяват. Първо на Алекс му потече нослето,от вчера започна да кашля, от днес и мъжът ми не е добре, и Ивето започва да кашля. Та затова, ще пропуснем утрешната среща! Ще гледам поне аз да държа фронта, да има кой да се грижи за болните!
За дисковете- ще питам Ави сутринта, ако не я затруднява много да мине през нас да ги вземе и да раздава на срещата, знам, че ги чакате с нетърпение!
Изчетох ви одеве, но много ми се спи и утре ще се включа с коментари!
Ирини,  Hug, ти си знаеш! За темичката  bouquet!

# 26
  • Sofia
Здравейте и от мен в новата есенна тема!
Irinii,   bouquet
Doni, стискаме палци на съпруга ти, дано се оправя по-бързо  Praynig
Marianka, хубаво е, когато срещаме такива прекрасни хора като учителката на Мими Simple Smile Винаги съм казвала, че е най-важно да ценим добрите хора, които присъстват в живота ни независимо по какъв начин и да им показваме това. Защото хората не са даденост, а безценно богатство, което трябва да се пази, за да бъде такова. Hug
Ivelina, страхотна е тортата Sunglasses
Цвети, и ние сме болни и двете, даже и на антибиотик, много ми е мъчно, че я заразих, но нямаше как да я изолирам от мен, нали сме си двете само Sad Дано при вас отмине бързо. Диска ще си го взема по-нататък, когато съм сама, Ави беше така добра да ми изпрати снимките и ги видях всичките.
Алфи, успех за следващото бебе Heart Eyes Аз със сигурност ще поизчакам 3-4 години, ако се реша на второ дете Simple Smile
Витамин Д - давах само до края на март и то не редовно. Фонтанелата ни е затворена.
Заспиването - гушкам я, тя почва да ми дърпа косата, да ми бърка в носа и очите, а когато й се скарам, се разсърдва и ме блъска, но след малко си намира някой цип или вързалка от дрехата ми и дърпа тях. В леглото си се завърта веднага по корем, с вирнато дупе и в посока, обратна на възглавницата естествено Laughing
Всички болнички да оздравяват бързо!
Лек ден на всички!
П. С. Фибичка, чакам разказа от празника с нетърпение. Като разказваше за Димитър и подаръците, много познато ми звучеше Heart Eyes Но друг път ще споделя какъв неочакван подарък получих наскоро...

# 27
Здравейте!  wavey

Дони на Мони- стискам палци всичко да се оправи.  Praynig Наистина отношението на някои доктори е отвратително и това трябва да се промени.  smile3516
Irinii поздравления за новата темичка   bouquet и аз се чудя как намираш време за всичко.
Vesana, когато качвах мойте снимки в албумчето ни, не знаех, че сладураната е Али  Blush, но вече знам  Joy
Fibi4ka, чудесен подарък си получила миналата година. Много е мил твоят мъж!   smile3501 Пък ти разправя, че не можел да си изразява чувствата, а?  Joy Joy Joy
Mari_anka, много хубаво заглавие за нашата темичка   bouquet
Цвети - оздравявайте бързо всичките и целувки на Алекс.   smile3525

Момичета, някоя от вас знае ли как от диска, който е ДВД, мога да си копирам снимки? Че аз обичам снимките да си ги гледам на хартия.   newsm12
Витамин Д не съм давала на Ники от лятото. Ще трябва да питам док дали трябва пак да го почваме.
За заспиването на мога да се оплача, защото когато е уморен и много му се спи, просто го слагам в леглото, пускам му музиката и излизам. След малко е заспал. Е, не винаги е толкова лесно, но общо взето обича да заспива в леглото си. И е абсурд да го приспя на ръце. Вече не ми дава да го гушкам.  Weary
Лек ден на всички и болничките да оздравяват много бързо  bouquet

# 28
Здравейте момичета...
Много тъжни случки имахме вчера... и не знам до кога ще продължи цялата ни агония Честно ви казвам направо съм изненадана колко мобилизиран и понасящ може да бъде човек в кризисни ситуации. Държа се и си действам, но ако не пиша да знаете, че съм в такъв период.

Сега само исках да отбележа нещо свързано с ваксините, което май никой не спомена /или ми е избягало между редовете/ - Вчера и на Спаси му биха ваксина и докторът ни обърна внимание, че активната фаза на заразеност от тази инжекция е 7 до 10 дни, т.е. вероятната реакция температура, обрив и др. се получава не ден два след ваксинацията, а в посочения период след това. Така че бъдете нащрек и ако дечицата проявят някой симптом 10тина дни след срещата с доктора, да знаете, че може би е от инжекцията.

Успех и слънце в душите за всички

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 11:59 от irinii

# 29
Ивелина - много сладък прощъпулник сте направили и бебко само колко е щастлив ... !!!

Иринии - горе главата и бързо справяне с проблемите!!!

Тонитта - ей сега ще ги наименовам. Искахме всичко да е твърде конкретно и затова имахме повечко предмети. Доста време мина, но ще се опитам да си припомня.
Музикално пиано (музикант), картата на Европа (пътешественик), чирпак (готвач), книга с приказки (писател), гребен (фризьор), топка (спортист), хеликоптер (летец), лейка (градинар), мишка за компютър (компютърен специалист), ключове от колата (шофьор), полицейка кола (патрул), пистолет (полицай), бели листа и химикал (математик), цветни фулмастри (художник), телефон (телефонист), спринцовка (доктор), зъболекарски инструмент (зъболекар), банкнота (професии, в които се работи с пари), касичка (банкер), диск (ди джей), калкулатор (касиер), метър (архитект), вързоп с златно колие (златар), гаечен ключ (механик).

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 12:02 от Desssy

Общи условия

Активация на акаунт