Хриси е при баба си на топло, а аз моржувам пред компютъра. Имаме проблем с парното и дано до довечера го оправят, че ще стана на шушулка. "Скромния" ми хол не мож го сгря с една духалка. Днес набързо се видяхме с Щастливка в детската кухня, но дано да спре този гаден дъжд, та да разкаже на дълго и широко испанската одисея

Та ето и малко снимки за гледане
Сладурче, как е Мишо?
ДВВ, къде ги поръчваш тия чаши? Трябва да проверя в София такова животно има ли или не.
Фибичка, по-миналата Коледа и аз имах желание за бебе, което се сбъдна. Миналата година бях домакиня в наш дом с наши приятели на Нова година. За тази остава да се моля Мартин да не е на работа. Но при тях или си на 31.12 или 01.01. Тази година се падна на 01.01, което беше по-добрия вариант. Тази сигурно ще е на 31.12, но дано дневна, а не нощна смяна. В краен случай ще сме двамката с Хриси.Елхата миналата година от мерак още в началото на декември беше украсена. Тази година не знам как ще я опазя от малката хуна...Та затова просто тази година съм по-материална в желанията си
Ох, отивам малко да се сгрея, да позяпам Часът на мама(гледате ли го) и пак ще дойда