Дали ще спре този ми ти дъжд?
Сладурче, как е Мишето? Отмина ли обривът?
Лилка, миличката Дари! Нашият педиатър ми каза веднъж, че може и по 10 пъти на ден да промивам нослето с физиологичен разтвор, ако се наложи. За да спи Дари по-спокойно, повдигай горната част на телцето и нощем, например като я сложиш да полегне на нормална възглавница. Бързо да оздравявате!
ЦветиБерова, добре завърнали се! Как е малката красавица?
ДВВ, колко е пораснал Ники! Радвам се, че добре сте си изкарали на вилата!
Още прекрасни булки! Много красиви снимки!
Сашко се забавлява сам в хола. Според звуците, които издават играчките му знам какво прави в момента нищо, че не съм там. А като настане тишина - тичам! Захванал се е с нещо непозволено!
Дали ще успеем да се разходим днес? Целувки на всички!

а какви красоти си сътворилааа, добре че не си ни много наблизо, че като гледам сигурно щяхме едно дружно да те посетим
или "Искам да ми е топлооо" , но не дава да го обличам, просто иска да си му е топло
и още едно едно добро покрай това говорих с преподавателя, който е много свестен и ако докарам успех ще правя дипломна работа при него.. а това ще е приятно и лесно! надявам се...
, пусти ентусиазъм! Следобед ще се включа да ви разкажа за прощъпулника, а и по булченската тема също!
.
Иначе на Хари много му хареса. Е, сега ще готвя до 5.11, пък после ще видим Хер бебе. Надявам се да стават, защото май няма други кухни с доставки по домовете.
Привет!
.....той и след това много не даваше, но тук вече се намесих и аз....
Ау бягам че Ники тръгна да се храни сам