Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 923
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро, момичета!

Дали ще спре този ми ти дъжд?

Сладурче, как е Мишето? Отмина ли обривът?

Лилка, миличката Дари! Нашият педиатър ми каза веднъж, че може и по 10 пъти на ден да промивам нослето с физиологичен разтвор, ако се наложи. За да спи Дари по-спокойно, повдигай горната част на телцето и нощем, например като я сложиш да полегне на нормална възглавница. Бързо да оздравявате!

ЦветиБерова, добре завърнали се! Как е малката красавица?

ДВВ, колко е пораснал Ники! Радвам се, че добре сте си изкарали на вилата!

Още прекрасни булки! Много красиви снимки!

Сашко се забавлява сам в хола. Според звуците, които издават играчките му знам какво прави в момента нищо, че не съм там. А като настане тишина - тичам! Захванал се е с нещо непозволено!

Дали ще успеем да се разходим днес? Целувки на всички!

# 256
 Ави, няма подобрение. Сутринта имаше Т37.  Това не му пречи да вилнее из къщи.Вече има обрив и по лицето. Доколкото знам и четох, при шарките (розеолата) 2-3 дни по-рано детето е с Т, а ние нямахме.  Thinking

# 257
Сладурче, заведи Мишето на лекар!  Hug

# 258
ауууу какви красиви булкиии... ще ме накарате да се замисля и аз да сложа сватбена премяна  Mr. Green за ужас на Йордан... и като не мога да се изтипосам като булка, като минем на куми тогава да ме видите ква съм убавица  hahaha

Честита годишнина на Сладурче Simple Smile а какви красоти си сътворилааа, добре че не си ни много наблизо, че като гледам сигурно щяхме едно дружно да те посетим  Mr. Green

Честити ходещи крачета и на Иги, и Дари  Hug

Двв, много обичам такава почивка, ние ходим в подобна къща в Априлци с приятели.

лилка, ами трудно е и за двечките, но с хремата е така Ави ти е казала слагай солен разтвор и дано скоро се сборите  Hug

Сладурче, може би е алергична реакция, но лекар ти трябва.

Ави  Hug

Мила, споко ще се оринтира правилно, ама друг път  Mr. Green

Щастливка - твоите малки щурчовци как преха смяната на испанската обстановка с нашата си.
Ивайло първия ден ми викаше " Мамооо, не ги искам тези панталони, студени са ми"  Joy или "Искам да ми е топлооо" , но не дава да го обличам, просто иска да си му е топло Simple Smile Иначе добре, Бобо без проблем. Ивайло се бъркаше обаче, изведнъж казва "Хайде да се разходим до морето"  Mr. Green Вече свикнаха, чакаме Коледа:)
А за писмото до Дядо Коледа, ами аз обикновенно не искам нищо, а му благодаря за това, което имам. Иначе от както се е родил Ичи на 01.12. пишем писмо, той участва, последния път му бе вече истински интересно и дори знаеше какво да си поиска, та дори поръча и за Бобо Simple Smile Та мама се зарежда с разни брошури от детски и големи магазини, изрязваме, лепим... Дядо Коледа, поисканите играчки и разни други шаранийки да е весело, измисляме някакъв текст и пъхаме в плииик. Тази година съм решила да го оставя сам да си го приготви, да видим:)

мацки, много ми е драго да си драскам с вас, обачееее
хайде   bouquet

# 259
  Здравейте , мили ми подружки...
Ние се завърнахме успешно снощи и аз гордо нося 6 в студентската си книжка... да не кажа по- гордо от всякога , защото си я изкарах с учене.... Peace и още едно едно добро покрай това говорих с преподавателя, който е много свестен и ако докарам успех ще правя дипломна работа при него.. а това ще е приятно и лесно! надявам се...
 Иначе аз преболедувах една хрема тея дни, но слава богу Лаци не прихвана и сега горе-долу всички сме здрави
 Честно казано, аз прочетох само последната страница, но сега се връщам, защото останаха неизяснени въпроси....

Много красиви булки сте всички.. това наистина е едни прекрасен момент от живота и аз винаги се връщам с усмивка към онова "там".. Денис, много мъдро писание, съгласна съм че трябва да се радваме на всеки един момент от живота си и винаги да оценямаве нашето "тук".. но дано това "тук" винаги е светло и когато стане "там" да си го спомняме с добро...

Я да се фръцна и аз в това дефиле на сватбите... аз също като Стели бах бременна.. ех тея мъже , все едно ако не си бременна не ставаш... хехе не им стиска ли докато не опре ножа до кокала или какво, а пък като си бременна все едно не може да се живее без брак.. абе луда работа, но и аз като 70 % от жените се ожених бременна, въпреки, че бях понапълняла имах ейй такъм бюст... ето
големи са затова така
Беше в Семинарията и беше много хубаво...

Ави, аз още не съм прочела какви се е слечило с вас, но се надявам сега вече всичко да е наред и да сте добре вие тримката...
Айде после пак ще вкл.. и без това днес май ще сме си у дома...

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 11:27 от mama_meggie

# 260
включвам се набързо, за да ви кажа колко хубави са всички булки, които видях.
Ирини снимката ти е достойна за каталог на сватбени рокли. Спираща дъха булка си била!  Hug  bouquet
Сега не мога изобщо да пиша, фурията изпробва краката неуморно, вече три пъти пада  ooooh!, пусти ентусиазъм! Следобед ще се включа да ви разкажа за прощъпулника, а и по булченската тема също!

Heart Eyes

# 261
Мама меги, линковете ти ги няма. Аз не мога много да пиша, но следя внимателно за появата на нови булки, много искам всички да ви видя какви сте били Crazy Flutter.

# 262
Привет мамчета!

Прекрасни булки!  Peace

Честито на рожденичките, които пропуснах, на семействата с годишнини, на мамите с новите прически!
Болничките- да оздравяват бързо!

Ави, мила, много мъчно ми стана. Лятото преживях същото, само че или беше грип с повръщане, или се бях натровила с някакви кюфтета. Близо 30 мин. бях в банята безсилна да изляза, а Хари се съсипваше от рев, съответно и аз.  Денис ти го е написала супер-дръж се, сега е важно ти да си добре, за да са добре дечицата ти!   Hug
Денис, притчата за "там" и "тук" е супер!Винаги ме зареждаш с твоите топли и мъдри постинги!  Heart Eyes
Мария Ф, хайде честито и от мен! Лека бременност и много хубави мигове!   bouquet
Алфи, стискам ти палци в бебеправенето, желая ти много приятно и бързо зачеване!
Май пропуснах още някоя мама, която работи за второ  Thinking
Мама Меги,честита ти 6-ца по криминология!
Деси, честита ти магистратура и браво за първото място по успе!
Марианка, Докторе, честита ти титла! Как е Весито? Надявам се вече да е спокойна и да не я боли.  Praynig

За гърнето-слагам Хари още от април месец. Не го пресирам - в началото го обръщахме на игра, а сега вече си знае. Поощрявам го всеки път с бурно "бравооооо!" и той много се радва. Даже бях чела, че е добре да се слага на всеки час, за да свиква, но ако се дърпа се прави 2-3-4 дни пауза и пак сепробва. Слагам го след всяко хранене и закуска -3 основни хранения и 2 междинни закуски. Нашето е с предна стойка-зайче с дръжки и въртяща се топка-дрънкалка.
Радвам се, че е взел перисталтиката на баща си и буквално за минута прави голямата работа 3 пъти на ден. Повече от 3 месеца само пишка в памперса. Случвало ми се е като сме на гости и го храня, а няма гърне да го слагам на тоалетната (като го придържам) и пак сивърши всичко веднага.

Мието на зъби-мие ги успешно и с кеф-четка и паста Аквафреш. Една мама обаче  ми каза, че нейното педи забранило миенето на зъби с четка до 3 г., защото емайла на бебчовците бил много мек и така се съсипвали зъбите. Питах и нашето педи-тя потвърди.Каза ми да ползвам накрайника на Ненедент или с марля с разредена кислородна вода. Това за емайла го били казали от Ненедент-били правили проучвания в областта. Дали това е поредния търговски трик или е истина ....  Rolling Eyes 

Детска кухня - НИКОГА НЕ си поръчвайте от детски кухни Ози. Аз записах първо Хер бебе, но те могат чак от 5 ноември и затова реших да поръчам Ози до 3 ноември. Уговорихме всичко, записаха ни, сметнаха, че до 3 ноември прави общо 64 лв. с доставката. Още на първия ден ни забравиха. Гледачката ми се обади в 13.00 часа, за да ме пита какво да прави. Добре, че имам резерви. След това 3 дни всичко си беше ок. Днес отново ни забравиха - не ни намирала в списъка със заявки. Сопнах се, че за 5 дни това е втория път, а сме поръчали до 3.11. Ами спирал им тока миналата седмица и имали проблеми с компютъра и паметта. Добре, че не платих предварително. Чудя се не е ли редно ако знаят, че са загубили данни да прозвънят всичките си клиенти, за които нямат инфо дали искат храна и да попитат....   И в супата със сигурност слагат червен пипер  #2gunfire Иначе на Хари много му хареса. Е, сега ще готвя до 5.11, пък после ще видим Хер бебе. Надявам се да стават, защото май няма други кухни с доставки по домовете.

# 263
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4313566
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4313567
Sorry, нали знаете човека среща техниката... хехех

# 264
ей сладурки, едно понеделнишко hi и от мен!

тея дъждове са ужасни направо... Спаси когато не е излизал навън горкия го хваща съклета и в края на деня вече нито той, нито аз можем да си намерим място... Казах на гледачката, ако не спре да вали, да го изкара поне на терасата или за 3 минути пред блока... но това в момента не е дъжд, а направо пусната чешма...

Момичета, направо се изчервих от комплименти  Embarassed А истината е, че всички сте много много красиви!!! Всъщност всяка влюбена жена има едно специално излъчване независмо булка ли е или не е. Пожелавам на всички ви да го имате през по-голямата част от времето  Hug
Сладурче, от какво може да е този така масиран обрив?! На мен не ми прилича на алергична реакция и аз като Ави ти препоръчвам незабана среща с док и да кажеш после какво, а ако междувременно всичко отмине ще е най-добре  Praynig
мамо Меги, умница си ми ти!Липсваше!
Двв, в отдалечеността на мястото също има чар. радвам се,че сте починали добре  Simple Smile
Денис, страхотна притча. Да се научим на "сега" и "тук" е според мен най-голямото постижение за всеки човек!

Аз анкетирайки за Коледа, също не съм много подготвена - за мен най-важното е наистина здравето и любовта,  това са винаги желанията ми по презумпция, но ако трябва да назова нещо конкретно и материално - хм, много трябва да помисля, истински щастлива отдавна не ме правят материалните придобивки /което май е нескромно.../. Бих искала да имаме фантастична Коледа с цялото семейство в новата къща и още по-хубава Новогодишна вечер пак там, но с пирятелите ни. Бих искала къщата ни винаги да е пълна, да имам поне още едно/две/ деца... аааа сетих се нещо, бих си пожелала да довърша и издам започнатата преди година детска книга и нещото, което ще напиша със сигурност - искам малък черен лабрадор /дядо коледа ми даде знак, че има мегдан да го получа ако не живеем в апартамент, а в къща, а нещата нали натам вървят, та... може би ще имаме  още един нов член на семейството  Mr. Green/

# 265
Здравейте, сладурани! Целувки и  Hug на всички прекрасни септемврийчета - ходещи, бърборещи, вече порастнали дечица. Нека са ви здрави и усмихнати.
Честито на Ави и МарияФ! Леко и безпроблемно да мине времето до срещата с бебоците през май.
При мен дотук всичко е ОК. На три седмици ходя на доплер. Всичко е толкова различно. Бебко ми е много буен.

Много ви обичам и пак ще ви навестявам.  Hug 

# 266
Привет!
Измокрихме се абсолютно до кости.Това е огромното неудобство да се ходи до детската кухня,която е без доставка до дома.Ще осмислям нещата и дали ще взимам в подобно време храна.Няма как да оставя Арен ,който вилнее и от всичко става беля у дома и да тичам сама за манджата.Та двамцата под един голям чадър.Улиците са буквално реки до глезените.Хубавото е че на малкото лъвче му хареса мокрото преживяване.Взехме по един топъл душ и той сладичко ще дремне.Сега го сложих в легълцето.А аз ще слагам кафе.Не съм пила днес.
Луловаза Ози отдавна съм на твоето мнение.
Спомням си при едни супер проливни дъждове в холандия как не бях излизала две седмици от къщата с децата и животините.Бяхме се изчерпали във всички щуротии,който ни забавляваха първите дни.Стигнахме до там да къпем котките и кучетата,да им правим прически и шием дрехи.В този ред на мисли...дано Спаси има едно черно приятелче на новата къщура
Радвам се,че съм донесла настроение в темичката.Булките ,вълшебни сте  Hug
Мама Меги въобще не ме изненада с тази 6ца.Умното си е умно   bouquet
Сладурчедръж ни в течение  Rolling Eyes
Марианкакакво става с Веси?Тревожим се!
Луловакак върви задвижването на новият проект?За четката за зъби и емайла...нямам информация ,но според мен с четката за зъби изобщо не става дума за някакво супер четкане и натиск в повече от накрайника според мен.
Веселка,Алексал какво ще кажете като наши форумски стоматолози?
Щастливка много се изкефих на "студените"панталони  Joy Много е сладко това.направо бисер!
ДВВчудни снимчици от вашата почивка.А километрите хич не са много  Grinning
Лилкакакто са ти писали другите физиологичен разтвор и вит.С и бързичко дано минава.
Ави Hug
Bori-Ana   Hug радвам се да те "видя" Супер че ни навестяваш.Бебо е момче,така ли? Продължаваме палцестискането за теб и малкото бонбонче и да не забравиш да ни зарадваш с новината и снимки като се роди.Как е каката?Как е настроена към скорошната поява на бебето?

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 13:26 от dennis

# 267
Ирини, благодаря, като каза малък черен лабрадор се сетих как преди незнам няколко години бяхме в St. Moritz  на ски и там за първи и за последен път видях шоколадово кафяв лабрадор... много е красив, седеше милия сам в един багажник на комби с отворена врата, така извисен , горд и изглеждаше толкова умен, с шоколаводо кафяви очи... много искам някой ден точно такъв... за сега ти желая на теб черен, а след време ще споделяш тънкостите в отлеждането на породата...
  Лулова, благодаря и на теб, и да уточня , че е криминалистика.. незнам и аз се бъркам така, че може и аз да съм ви заблудила, мерси и за поясненията за зъбите, при всички положение е полезно да се замислим, дори да рекламен трик, аз съм много изостанала в тая област защото Лаци не ги е мил нито веднъж. май ще пробвам първо с накрайника. Вие по кое време на деня ги миете, сутрин, вечер ...
 Аз от сутринта си мисля какво ще искам от дядо коледа... ма пък нещо нищо не измислям.. лоша работа.. За здравето , любовта и разбирателството се моля всеки ден и винаге като влезна в църква, естествено това са и най- важните неща, който си пожелаваме на Бъдни вечер.. Дай Боже на всички хора  по света.. Нооо и подърци ще има за всички от сърце, за новата година да тропнем ний хорце....    хехе дунавско
 Хехе по тоя повод да ви разкажа какво ново може Лаци... щрака с пръсти! е не су чува звук , но с двете ръци ге имитира много успешно, дядо му го е научил, след като го гледаха миналата седмица за да уча... и още по смешно е ,че като види канала Планета сам започва да щрака.. какво ли са правили там миналата седмица..  Joy абе изобщо на всяка музика - щтрака с пръсти, пее и танцува.. купонджията на мама..
 DVV, добре завърнала се, аз не бях разбрала, че ще ходите на екскурзийка и вече се чудих, защо не ни обръщаш внимание... включвай се, хехех много се смях , незнам забелязала ли си на една от снимките ти мъжа ти е точно под едни рога.. незнам той забелязал ли е ,но е весело сам си ги слага без бой..хехе
 мене ме няма няма , а после пък като конска муха..

# 268
 Embarassed аз съм таз грешка, мацки ..... пиша от РС-то на нашите и хич не видях, че е акаунта на сестра ми  Embarassed

Добре, че предвидливо си записах всичко, че нета ту идва, ту се губи..
Айде сега наново....

Лелеее и при назе в бургаско голям дъжд се е заплискал....само да си стоиш в къщи на топло и уютно...За туй, ей ме тук сред вас, с кафенце в ръка...
Ей наистина прекрасни булки се усмихват от снимките. Хайде давайте и другите - не се срамувайте....много обичам да гледам такива уловени моменти щастие....
mama_meggie - аааа, моят Димитър е голям традиционалист в това отношение. Искаше да ми предложи брак, когато той реши, че е дошъл момента за това и да го направи както си му е реда с пръстенче........... много беше сладък.......после сватба и никакво бебеправене преди посочената дата  Naughty.....той и след това много не даваше, но тук вече се намесих и аз.... Mr. Green.Браво за 6-цата!Ей, само отличници в тази темичка бе....
dennis - лоша работа е това с кухнята в дъжда наистина. Добре, че при нас майка ми е в болнични 1 месец и оставям Йоничка при нея, докато скокна до кухнята. Иначе знам я и аз тази приказка и също мисля, че желанията се сбъдват под една или друга форма. А когато не сбъдват - живота след време ни показва причината поради която е било по-добре това да не стане..... изобщо - интересно нещо е животът...
sladur4e*2 - чудна работа наистина от какво може да е.... но каквото и да е да се маха бързо!Да кажеш после какво установи док.
mari_anka - силно се надявам непредизвестеното ти отсъствие да се дължи на лошото време и липсата на нет...
За подарака до Дядо Коледа - и аз се причислявам, към тези с нематериалните подаръци. Мигът в който пожелах да имам дъщеря, беше мигът в който осъзнах, че каквото и да постигам, каквото и да получам, каквото и да ми се случва, нищо няма да има значение, ако нямам това. Затова на Коледа, преди 2 години си пожелах това..... и го получих - Йоанка е моето сбъднато, коледно желание. Миналата Нова Година в 00:00 за пръв път в живота си не си пожелах желание, а благодарих. И все пак и аз като irinii искам тази година, аз да съм домакинята на семейната сбирка в тихата и свята нощ, в най-после нашият дом. Да си имаме наша елха, отрупана с подаръци от сърце и да сме всички заедно - живи и здрави. За това irinii каза без това, но здраве и любов е моето тазгодишно коледно желание....

Хайде, момичета - целувки от нас!...

# 269
mama_meggie  Май още не е видял рогата  Mr. Green Но аз ги видяхоще докато снимах  Joy Минах взех и чашата със снимката на мъжо ми ,и поръчах още две -на имен ден сме в петък. Жената голямо хвалене на творбите ми удари BlushАу бягам че Ники тръгна да се храни сам Shocked

Ето снимки и от мен

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 14:51 от DVV

Общи условия

Активация на акаунт