Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 930
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Май зимата започна.Брррр!Добре че пуснаха парното и в барлогата е хубаво.
Деси - честито   bouquet с такъв успех и да я завършиш магистратурата.
Кузманка - добре си потичала днес за храната.Важното ,че имало хапване за Даная
tonitta - да същото му е гърненцето на Арен.
Sesiliq - добре сте се завърнали!Ще чакаме снимки.И нас ще ни очакват ако имаме желание за консултация към коледа.Вече темповете на разстеж се забавят и няма какво да се следи всеки месец.Да те успокоя ,че май целият семптемврийски отбор се състои от щурчовци.
Весана - само бих могла да предположа как се чувстваш и как се взима подобно трудно решение,но не спирай да ни споделяш как се справяш и как е Али когато сте заедно.  Hug
Щастливка - твоите малки щурчовци как преха смяната на испанската обстановка с нашата си.Целувки за Бобо.Той ще е каскадъор явно  Mr. Green
Дилипили Hug
Пламижив и здрав да е съпруга ти.Весело изкарване на празника.
зъбите мием ги с паста за зъби ненадент и четка на орал Б и сутрин и вечер.Първо аз,после оставям Арен да повърти четката из устата си.Прави го с огромно удоволствие ,явно се почесва където му е нужно.Знае процедурата и се сърди ако сме пропуснали и види че ние с баща му си мием зъбите.
водатаобикновено когато играе и тича навън му се допива вода,сок..не следя колко пие.Когато е студено категорично не иска вода,но набляга на чая.Аз пия по цял ден чай или топла вода и покрай мен и той се е научил с една сламка да бърка в моята чаша и да смуче от там.

# 211
Ето ме и мен
Първо честито на МАрияФ.Лека бременност и един прекрасен резултат.Айде Алфи,мамаМеги чакам с нетърпение и вие да се похвалите.А и всички искащи бебче.
Щастливка браво за прекрасното прекарване и чудесните снимки.С Неси ги гледахме заедно и резултата е думичката Бобо която си повтаря от тогава Crazy а аз мислих че си е харесала Ичи
Весана приятно изкарване в Бургас
За гърнето-Неси го използва по предназначение 2 пъти на ден ,но все още пишка в памперса.Показва си с физиономии когато и се ака
За зъбките-Мием ги откакто са се появили с ненадент и силиконовия накрайник,който върви с пастата.
За водичката-Неси не пие по много,но за сметка на това си наваксва с кърма.
Хляб съм и давала почти всякака
Ставаме в 10.00-10.30 и заспиваме кум 23.30-24.00.Ще се опитам бавничко да променя режима,не че не ми харесва да спинкам до късно Crazy
Ние сме в движение постоянно и ви чета но някакси не ми остава време да пиша.
Надявам се да не съм изпуснала нещо но ми дойдоха гости и трябва да ставам.
Целувки на всички и ви черпя с по едно чайче и ябълков пай

# 212
Sesiliq , много е хубаво, това, че нямате заверки и че са ти дали за 1-вия път храна. Искам да кажа, че в нашата държава за съжаление всичко е................нямам думи. Но тя жената е много добра, не е някаква дръпната, но така ги карат.
tonitta , как така в кофички. Не е ли по неудобно в такива кофички. Защото на нас ни е удобно в бурканчетата, отиваш даваш си ги и ти дават храната, незнам поне аз така мисля. И как са затворени тези кофички за да не се излее храната... newsm78 А, за заслабването, какво да заслабвам, то няма вече на къде повече от това да отслабвам.

Това е моя снимка с една приятелка и кумата ми. Вие не сте ме виждали мисля, на снимки. Аз съм с кафявата блуза от ляво, като сте с лице към екрана. Незнам дали си личи, ама съм си бая клъощавка, де.... Laughing

Чао за сега, лека вечер!!!

# 213
Два реда преди да си легна. Сашко спинка. Нямам време за губене  Wink

ВесанаHug Heart Eyes за вас с Али! Включвай се и тук да ни кажеш как върви работата.
 Всички ми казват, че пролетта ще дойде бързо. Не, че им вярвам особено, но силно се надявам да е така и за двете ни!

Деси, честито приемане за магистърската програма. Повече от отлично си се представила!

Кузманка, май "кльощава" е меко казано! Важен е крайният резултат от търчането ти днес!

Сесилия, Мила84, радвам се, че се обадихте!

Казо, вчера за първи път измих зъбките на Сашко с Ненедент Бейби. Преди 3 месеца купих пастата и реших, че е време да я пробвам. На Сашко много му хареса. Ще продължаваме в същия дух.

Щастливке, юнак си е Бобо и това е!

Лилка, съжалявам, че сте толкова далече. Радвам се, че се влючваш по-често напоследък.

Фибичка, кога да очакваме хубавия резултат от вчерашната ви среща?

Днес си рязах грейпфрут. Имам специален нож, с който с лекота отделям ципите. Дадох на Сашко да пробва така без захар. Толкова му хареса, че го изяде половината. Много съм изненадана и доволна.

Честно казано, тези дни изобщо не се чувствам бременна - да чукна на дърво! Добре съм и се надявам така да продължа до края. На преглед ще ходя чак другия месец. Тогава ще докладвам!

Лека нощ и целувки на всички!

# 214
Привет и от мен преди лягане!
Днес правя втори опит да пиша - след като първия път Стефи успя да изтрие всичко, сега пак след като тя вече спи, а таткото ни както винаги още не се е прибрал от работа Wink
Първо Честит рожден ден на Стели. Бъди най - вече здрава и с късмет във всяко начинание, обградена от много любов и любими хора    bouquet
Мария Ф, желая ти лека и безпроблемнна бременност. Страшно много ви се радвам на вас с Ави!
Дилипили, Сесилия, радвам се че се разписахте  Hug
Мари-анка, прегръдки за теб и Веси! Пиши как сте!
За плодовете - Стефи яде всякакви, сурови, непасирани. Отхапва си дори ябълка с 4-те си зъба  Crazy Всъщност аз отдавна абсолютно нищо не пасирам.
За гърнето - сложих Стефи когато стана на 6 месеца и от тогава ака само там. Както бях писала преди време тя си казва "ако", когато има да върши независимо каква работа - за голямата винаги ми казва, за малката не винаги...
За водата, Стефи почти не пие..добре че суче п - често иначе бих се притеснила.
Казо, и аз като Ави вчера за първи път измих зъбките на Стефи с Ненедент Бейби! Определено й е приятно, тъй като по този начин чешем и венците...
Деси, браво за магистърската програма
Весана, сигурна съм, че Али ще се чувства добре при баба, а наистина пролетта ще дойде по - бързо отколкото си мислим  Hug
Сигурно пропускам нещо, но бързам да сядам да чета, преди щурчо да е започнал да се буди  Wink

# 215
Кузманка, ето така изглеждат кофичките. Ако са затворени добре не могат да се разлеят. Удобното е, че не миеш и не мъкнеш буркани, няма опасност да се счупят и са по-леки. Изяжда си храната и хвърляш кофичката - чиста работа, а ако решиш за петък да завериш 2 купона, за да имаш храна и за събота, няма нужда да търсиш втори комплект буркани.
Иначе знам, че си слабичка, защото си споделяла тук, затова писах, че съвсем ще заслабнеш  Wink На снимката като гледам добре се забавлявате.

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 22:38 от tonitta

# 216
Ето малко снимки
-Тук Мити вилнее

Димитьр на гости в студентски град в Мюнхен  Simple Smile

-В Бьлгария с братов4еда Михайл

-Ето ме и мен,в дясно с раzликата 4е сега сьм с нова при4еска,доста по_кьса ми е косата

# 217
Много благодаря за пожеланията. И ние много се радваме!!!

Днес Георги сам стана в 8.00, което си е цяло постижение за него, но вечер пак иска да си ляга късно. Явно ще ни трябва време докато свикне на този режим.

# 218
привет момичета

С чаша кафенце, голяма кана фреш и лап топа в скута... чудесен уикенд предстои  Simple Smile
Сесилия, радвам се да те видя отново сред нас. мити е бонбон и половина. Сигурна съм, че съвсем скоро и той ще се пусне. Стискам ти палци за изследванията  Hug
Деси, поздравления за големия успех, които си постигнала! пожелавам винаги да сив челните редици в професията си!   bouquet За режима на Георги - няма да има пробле със закуската  - спаси си пие ам-то към 6-6.30 и после закусва към 9, а обядва към 12.30.
марианка, това, което ви се е случило е наистина ужасно... Мога да си представя как се чувстваш и самообвиняваш ... Наситина много инциденти ви се събраха и то все сериозни, и то  все когато си сама с децата. Според мен е добре да обезопасите къщата си максимално - просто всичко, което представлява някаква заплаха за децата - остри и тежки предмети, лекарства, стълби и т.н. а на необезопасените места и за секунда да не ги оставяте сами. Силно се надявам,че Васи е максимално обезболена, дано бързо зарастнат раните на милото детенце.
Стели, виртуална приятелко, позволи ми макар и със закъснение да те прегърна и целуна и да ти пожела по много от двата наши най-преброени ресурса - здраве /и за всички,които обичаш/ и време - да се наслаждаваш на хората, на вкусовете, на красотата в ежедневието!
Ави, дано все така добре се чувстваш и дано наистина пролетта дойде по-бързо /макар че ще сме с половин  година по-възрастни тогава  Wink/ марияФ, как си ти? Опиши как се чувстваш, по-различно ли е от предния път? Hug
По общо обсъжданите теми:
плодовете - както отбелзах преди няколко дни, спаси много обича плодове. Като че ли най-любим си остава банана, но като цяло му давам всичко - ябълки, круши, грозде, сливи, киви, цитрусите ги пие на сок. понякога му правим и сок от морков, лимон и червен оцвекло - препоръчвам го за хемоглубина. Кия попита как ги хапва - най често му ги давам цели итой си ги гризка сам, а когато сме навън му ги режа на парченца и му ги давам.
Хляб, аз и съпругът ми ядем хляб мнооого рядко и затова не разчитам на това "какво имаме" за Спаси. Най-често му сгъстявам супи и други ястия със сухари Голдис. Иначе съм му давала всякакъв хляб, но предпочитам да е бял  - защото със сигурност знам, че в тъмния се слагат оцветители.
Гърне - Спаси има едно задължителн ослагане на гърне - сутрин,когято в 90% от случаите ака и в 100% пишка. Гледачката го слага още един път следобяд. Случвало се е да "си казва" че му се ака, но не и че му се пишка. Един път си е носил и гърнето. като цяло е свикнал със сутрешния си ритуал и бих казала, че се радва, когаго гънето запее - става и гледа какво е "оставил вътре"
Миене на зъби - 1 път на ден  -татко му ги мие по време на вечерната баня - вс еоще с мекия накрайник и с бебешка паста на Чико.

вчера нямахме нито парно, нито топла вода, а спаси цял ден отказа да яде и да спи - сетих се, че всъщност докторът ме предупреди за евентуални неразположения точно 7-8 дни след слагане на ваксината. възможно е да са и кучешките зъби, защото вчера забелязах, че единия е особено издут и много зачервен.
Сега отиде да види едната си прабаба, а аз ще посвърша това-онова по себе си и дома си.

хайде чао приятелки
п.п. празниците наближават, снегът също

# 219
КУзманка, един ден без мле4на кухня не е трагедия. Бели кахъри, както се казва. Тук такава екстра въоб6те няма. Всеки ден ми се налага да готвя супи, основни, десерти. Когато захранвах давах предимно готови пурета, или зален4уци и плодове сварени пасирани. Сега оба4е се опитвам да готвя разнообразно и вкусно всеки ден, хем за детето хем за нас. Опитах да правя мусака без запръжка, а с варна кайма  Sick Филип я хареса, но ние си останахме 'гладни'
За зъбките, мием ги редовно, на Филип му харесва и се забавлява. Първо стой кротко докато аз ги измия, след това му давам 4ет4ицата и той да мие..
Гърне ползваме от скоро, без да насилвам. Всяка сутрин със ставането го слагам, понякога свър6ва работа, понякога не - 50 - 50

И аз се 4увствам добре, физи4ески. Лесно се уморявам, гледам да по4ивам когато Филип спи, но през деня само по 1 4ас от 13 до 14. След това той си иска неговото, разходки, пързалки, игри. Но пък времето минава много по бързо, утре влизам в 3я месец, а не мога да се усетя бременна, както бе6е преди.
За изследванията - всеки месец нося урина, а следва6тия месец 6те давам кръв и вл. секрет. Хубаво е, 4е гинеколога взема вси4ки изследвания и не ми се налага да ходя по болници за всяко  отделно. Кръвното ми  пак е ниско, 95 - 60  Blush И,така... По-късно 6те ка4а малко снимки на децата  Laughing

Първа снимка на бебето...  Grinning

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 13:57 от MariaF

# 220
  • Пловдив
Здравейте и от мен!

Много мили поздрави и прекрасни пожелания от всички! Благодаря ви! Накарахте ме да се почувствам заредена с положителни емоции и настроение!

Преди малко Стенли се завърна от гостуването при баба и сега спи, а аз използвам момента да ви пиша!
Обзела ме е приятна умора и съм леко недоспала, но иначе купона беше на ниво!
Вечеряхме с приятели в страхотен ресторант, а после ходихме на бар...Там се развихрихме и имаше много танци, весели поздрави за мен от моите приятелки и така до 4 сутринта.. Rolling Eyes
Вчера предприех доста драстична /за мен/ промяна на прическата и освежаване на цвета! Но още ми е странно да се възприема така....Явно обаче съм се подмладила  Mr. Green, защото от цялата компания снощи само на мен ми поискаха лична карта в бара... Joy Което породи много майтапи от страна на мъжа ми и приятелките ми!
Получих страхотни подаръци, а този, който най-много ме изненада приятно е карта с предплатени процедури в един много хубав СПА център от една от най-добрите ми приятелки!
Моят мъж също не е много по романтичните изненади, така че неговият подарък го знаех предварително - кредитна карта....да си напазарувам с нея каквото си харесам! Wink

За гърнето - ние още не ползваме и се съмнявам че Стенли ще иска да седи на него, но аз не бързам!
За хляба - в храната слагам сухари на Голдис. Но Стенли много обича, когато вечеряме да му даваме от нашия хляб - основно бял. А иначе е фен на солетите!

MariaF, чудесно е че сега бременността ти протича по-леко! Дано да е така до края!
Desssy, честито приемане за магистърската програма! Браво на теб!
Sesiliq, голям бонбон е Мити! Стенли отказва да пие вода от около 2месеца, а само чай и сокове! Иначе на ден изпива по около 300мл.
Дилипили, толкова се радвам, че пишеш отново!!! Hug Hug Hug Дано да е по-често!
Марианка, как е Веси?!
Весана, сигурно ще ти бъде мъчно, но понякога се налагат и такива раздели! Това не ти пречи да пишеш и споделяш с нас! Ще се радваме!
Кузманка, големи разходки си направила. И при нас заверяваме купоните от единия за другия ден!
Ави, почивай си повече! Зимата ще мине бързо с грижите по Сашко и нашата компания! Wink

# 221
МарияФ, как звучи само - деца-та!!! Heart Eyes Филип вече си прилича на батко и е истински блондин! толкова мила точица имаш!!! още веднъж ти пожелавам безпроблемна бременност!!! Hug
стели, прекарването ти звучичудесно!!! ще споделиш ли каква е прическата ти сега?

аз завърших с домакинските ангажименти и сега ще вляза д ас ивзема хубава ароматна вана, а после ще чакам приятелката ми на кафе, торти, клюки и т.н.  Grinning направ осъм забравила колко е хубаво човек да е в къщи и да не бърза за никъде! Tired

# 222
 Здравейте красавици!
 Изпаднала съм в еуфория и както всяка от вас е споделяла, тук сме като едно семейство. Та да си кажа утре стават 10 години откакто се познаваме с мъжа ми и тази вечер подготвям специална вечеря. В момента правя торта "Дуомо тирамису". Неведнъж съм му правила обикновено тирамису, голям фен е, но тази торта не съм. Стискайте палци да стане (може и снимки да има).
 Благоверния скоро има и имен ден, та затова подаръка сега ще бъде само чаша, на която като се напълни с топло кафе се появяваколаж от  снимки на децата и една моя. Така ще може да ни гледа, когато замине за няколко месеца.

Между временно ми дойде наум идея за ново заглавие (ако ви хареса ,де) : Нова мода тук се очертава, септемврийското семейство да се увеличава! или "Нова мода тук се очертава, септемврийското семейство прираста на България увеличава!" или "Mария, Ави да се завъртят и в "Септември" крак да повлекат!"

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 09:21 от sladur4e*2

# 223
Момичета, честит ни първи сняг!!! Да са ни живи и здрави Снежетата! Да им е честит имения ден!

Тук се сипе на парцали и, ако не беше октомври щях даже да си помисля, че е красиво!

МарияФ, Сесилия, чудни снимки на децата!

Ирини, пожелавам ти по-често да си вкъщи без да бързаш заникъде!

Сладурче, чак ми се дояде от твоята торта! Прекрасна вечер с любимия! И ти ли го изпращаш задълго надалеч?

Стели, отпразнувала си рождения си ден както подобава! Очакваме снимки с новата ти приНческа, както казваше моят племенник!

Ние сме добре. Днес имахме гости и много се радваме, че иначе става скучно!
Дадох на Сашко пюре от риба на Семпер. Не беше във възторг. Изяде повече от половината и почна да плюе. Не му ли хареса? Парчетата ли бяха големички и му омръзна да дъвче? Не знам. Ще пробвам другата седмица с друго пюре.

Марианка, как сте?

Лека вечер на всички!

П.П. От предложените заглавия на Сладурче най ми допада "Нова мода тук се очертава, септемврийското семейство се увеличава! " (без "да"-то).

# 224
  • Пловдив
Май в София зимата вече дойде! Thinking
Тук вали дъжд, но днес през деня не беше много студено!

sladur4e*2 , страхотна идея е тази за чашата! Дано тирамисуто стане страхотно!
Ави, по-често да имате гости, а да разнообразяваш, че сега като стане лошо времето няма да е много за разходки!
irinii, подстригах се на черта - почти като класическата. Подстригаха ми горе-долу около 5-6 пръста коса и днес ми е малко мъчничко.... Rolling Eyes Но пък сега Стенли ще ме скубе по-малко  Winkи предполагам, че по-лесно ще я поддържам! А и наистинах исках промяна! Hug

П.С. "Нова мода тук се очертава, септемврийското семейство се увеличава! " (без "да"-то). Peace

Общи условия

Активация на акаунт