Деси - честито
с такъв успех и да я завършиш магистратурата.Кузманка - добре си потичала днес за храната.Важното ,че имало хапване за Даная
tonitta - да същото му е гърненцето на Арен.
Sesiliq - добре сте се завърнали!Ще чакаме снимки.И нас ще ни очакват ако имаме желание за консултация към коледа.Вече темповете на разстеж се забавят и няма какво да се следи всеки месец.Да те успокоя ,че май целият семптемврийски отбор се състои от щурчовци.
Весана - само бих могла да предположа как се чувстваш и как се взима подобно трудно решение,но не спирай да ни споделяш как се справяш и как е Али когато сте заедно.
Щастливка - твоите малки щурчовци как преха смяната на испанската обстановка с нашата си.Целувки за Бобо.Той ще е каскадъор явно
Дилипили
Пламижив и здрав да е съпруга ти.Весело изкарване на празника.
зъбите мием ги с паста за зъби ненадент и четка на орал Б и сутрин и вечер.Първо аз,после оставям Арен да повърти четката из устата си.Прави го с огромно удоволствие ,явно се почесва където му е нужно.Знае процедурата и се сърди ако сме пропуснали и види че ние с баща му си мием зъбите.
водатаобикновено когато играе и тича навън му се допива вода,сок..не следя колко пие.Когато е студено категорично не иска вода,но набляга на чая.Аз пия по цял ден чай или топла вода и покрай мен и той се е научил с една сламка да бърка в моята чаша и да смуче от там.
а аз мислих че си е харесала Ичи
А, за заслабването, какво да заслабвам, то няма вече на къде повече от това да отслабвам.
за вас с Али! Включвай се и тук да ни кажеш как върви работата.
Ако са затворени добре не могат да се разлеят. Удобното е, че не миеш и не мъкнеш буркани, няма опасност да се счупят и са по-леки. Изяжда си храната и хвърляш кофичката - чиста работа, а ако решиш за петък да завериш 2 купона, за да имаш храна и за събота, няма нужда да търсиш втори комплект буркани.

Филип я хареса, но ние си останахме 'гладни'
И,така... По-късно 6те ка4а малко снимки на децата 

Което породи много майтапи от страна на мъжа ми и приятелките ми!