Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 922
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добре дошли в света на ходещите на Иглика, Дари и Ради!

tzvety, и аз се радвам че Алекс се оправя. Такъв е сезонът, почват настинки, а и със сестричка в детската градина ще сте още по-податливи на вируси. Дано да се разминават леко настинките, иначе май са неизбежни.

Ави, Сашко започва още от сега да разбира какво значи батко.  Няма начин, такъв е животът, ще му се наложи бързо да порастне.

Сладурче, нямаш шанс да загубиш мъжа си, като гледам каква си готвачка и съпруга. Снимки мои почти нямам, щото обикновено аз съм зад обектива... Друг е центърът на вниманието, по обясними причини. Ще гледам да кача някоя все пак, но отпред погледнато прическата е съвсем обикновена, разликата като се види отзад - карето става много по-късо.

# 241
Здравейте момичета!

От няколко дена само ви чета,но все не ми остава време да се включа.
Първо да честитя на МарияФ за страхотната новина pregnant .Много се зарадвах и развълнувах.Лека и безпроблемна бременност.
Ави,представям си какво ти е било и колко безпомощна си се почувствала.Дано повече никога не се повтаря.  Hug
Марианка, като прочетох какво се е случило с Веселушка направо изтръпнах.Милото детенце.Не се чувствай виновна,винаги ще има някакви инциденти покрай малките мишлета,което е неизбежно,само се моля да са колкото се може по- безобидни.  Praynig Пиши как е малката.
sladur4e*2,честит ви празник с малко закъснение.Тортата изглежда страхотно.
Честити прически  4470 Аз също направих една драстична промяна след като родих.Почти цял живот съм била с мнооооого дълга коса,а сега съм с доста къса.Само цвета никога не сменям.
Снимки от сватбата няма да слагам,че има в албумчето ни.
fibi4ka,много си ми позната от някъде.  newsm78
venush,yoana77 честити ви проходили мъници!
Щастливка,страхотни снимки.Личи си ,че сте си изкарали весело.

За гърнето - аз започнах да слагам Мони от както можеше да седи.Сега вече го слагам по няколко пъти на ден и резултат има до няколко секунди,пуска се мелодийката и дребния започва да пляска с ръчички.Знае за какво се използва гърнето.
За водата - Мони започна да пие водичка за първи път когато стана на 9 месеца.Сега пие по около 130мл на ден.
Малкия мишок пак започна да не яде.Днес не е ял почти нищо, само 2 хапки от филийка със масълце и сирене.Може пак да излиза някое зъбче.След предната гладна стачка вече си имаме 8 зъбче.
Как не обичам зимата... cold Иска ми се винаги да е лято   grinning039 Тук в момента вали много силен дъжд.Честит първи сняг на вече виделите го!

Това е на бързо от нас.Пожелавам ви един приятен неделен следобед. Two Hearts

# 242
Сладурче, добре че се връщам от италиански ресторант, че с тази вкусотийка дето си я спретнала...мммм. Чашата също е мн симпатяшка! /жалко, че мъжът ми не пие кафе  Confused/
Ави, безкрайно съжалявам за преживяната тежка нощ... Sad Съвсем серионо и тук ти пиша - можеш да разчиташ на мен - засега още сме ти на близо и по всяко време /особено нощем/ можеш да разчиташ на подкрепа! Hug
днес с любимия бяхме на приятно бизнес-гости с палачинки за закуска, а после - на организираното от мен парти за моя любима приятелка, която скоро ще ражда. Купихме й страхотна нощница, с която да ражда и направихме резервация в един италиански ресторант. Една нейна приятелка я покани уж на разходка и после уж гладни /и двет еса бременни/ минават през ресторанта и хоп - изненадаааааа. Бяхме най-близките и 3 приятелки плюс майка й. Страхотно се зареди, а аз така се развълнувах - още ме държи!!!! Сега чакам любимите с имъже да нахлуят у дома. Ето една булка и от мен

Аааааа и чакам отговора на зададения в предния ми постинг въпрос - КАКВО ЩЕ ПИШЕТЕ НА ДЯДО КОЛЕДА ТАЗИ ГОДИНА /без здраве и любов   Wink/

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 16:34 от irinii

# 243
Daа. снегът
 изненадва приятно!!!

Ирини ти ме "фасцинира" с тази снежна феерия Flutterкога е било събитието? Днес годишнина лие? ММММММММного хубава си! А за бременната си приятелка си направила чудеса-вероятно много те ценят приятелите ти!
Поздравявам те!

Ави как е малкото в коремката?
/Ние снощи имахме романтична нощ Party на розе и свещи/
Ваньо усеща и суче все по-яаростно Shocked
чао хе ме хапе

# 244
irinii - ауууууууууу, голяма красота, голямо нещо. Печелиш първото място за вечни времена.... Прекрасна си!  bouquet
алфи - хайде значи - броим 7-10 дена и чакаме включване с  EFP
nikol5 - видяла си ме на някоя кръчма да пия бира във вид мнооого далечен от този на снимката  Wink
Ави - е, то че ще има търчене от едното към другото - ще има, ама пък като ти се усмихнат и двете щастливи - светът ще разцъфтява.... Дано туй да е било само временно неразположение.....еднократно!
Мацки, само скокнах за малко запленена от красотата на irinii - бягам, че съм домакиня днес!

# 245
Здравейте  Hug Снега много ми повдигна настроението макар да предпочитам топличкото.Чувствам се уютно.Някак и зимата има много чар.Свещи,ябълков пай,чай ......
Страхотни булки  Grinning аз нямах традиционна сватба нито рокля.Затова нямам подобни прекрасни снимки за показване.
Честити прически ,момичета  Laughing
Честито и на престрашилите се да ходят   bouquet
Ави страшно ти съчувствам за тежката нощ.Усещането за безсилие в подобни моменти е огромно,но в подобни ситуации гледаш първо ти да се съвземеш,за да можеш да обърнеш внимание и на Саши.Трудно се издържа на плач,но щом се убедиш ,че нищо не го застрашава физически гледай да се успокойш,да си поемеш въздух,за да можеш да реагираш.Дано днес си в кондиция.Имаш огромна прегръдка от нас.  Hug
Алфи ммм как обичам и розе и свещи  Mr. Green
Цветирадвам се че Акес вече не е болен.Няма по-хубаво от това.
Сладурче много хубава идея с чашката.А тортатаа.Добре че хапнах днес предостатъчно сладкиши,да не се измъчвам  Flutter че това най-малко го мога при вида на подобна вкусота.
Писмото за Коледаще трябва да го мисля.Арен със сигурност ще пише.Той имаше и отговор от Дядо Коледа миналата година.У себе си с годините забелязвам някакви големи отклонения и все по-малко ме вълнуват чисто материалните неща.С пожеланията и мечтите също напоследък съм много внимателна,за това защото ми се случи да помисля по въпроса и да разбера,че хората предимно живеят или с миналото или с бъдещето и съвсем рядко и кратко и малко в сегашно време.От както имам Арен мисля и изживявам това сегашно време със всичките му радости и препятствия.Живея го наистина сега.Не след час и не преди 30 мин."Там "за което мечтая" Не е по-добре от "Тук"
Когато моето "там", за което мечтая
или към което се стремя, стане "тук",
аз просто  откривам друго "там",
което пак ще изглежда по-добро от моето "тук". И така се оказа,че живея и мечтая все за "Там",а не живея с радост и на 100% "Тук" с което пропускам невероятни мигове.Та в този ред на объркани мисли,искам моето "Тук" да ме води към откриването на моето "Там" с всичките изненади ,без да си изграждам предварителна представа ,желание и мечта.От Дядо Коледа искам спокойствие,мъдрост,доброта и да науча най-трудния си урок -Търпение.И все пак бих включила любовта и здравето  Mr. Green

Ей,много объркани мисли.Дано сте ме разбрали.
П.С. По повод мечтите!
                                          ПРИКАЗКА ЗА МЕЧТИТЕ
                                                   Паулу Коелю

Както разказва една древна легенда, някога в прекрасните гори на Ливан се родили три кедрови дръвчета. Всеизвестно е, че кедрите растат много, много бавно, тъй че нашите три дървета прекарали цели векове в размисли за живота и смъртта, за природата и човечеството.

Те видели, как на земята на Ливан пристигнали пратениците на цар Соломон и как после в битки с асирийците тази същата земя се обляла в кръв. Срещнали се лице в лице със заклетите врагове Йезавел и пророк Илия. Пред погледите им била измислена азбуката. Дивели се, гледайки как покрай тях минават кервани, натоварени с чудни тъкани.

И в един прекрасен ден кедрите решили да поговорят за бъдещето.

-След всичко, на което станах свидетел - казал първият,- аз бих искал да се превърна в трон, на който да седне най-могъщият цар на Земята.

-Моето желание е да стана частица от нещо, което завинаги да преобрази Злото в Добро- обадил се вторият.

-Колкото до мен - проговорил третият,- аз бих желал всеки път, когато хората погледнат към мен, да си спомнят за Бога.

Изминали години, години. И ето че най-сетне в гората пристигнали дървосекачи. Те отсекли кедрите и ги нарязали с триони на дървен материал.

Всеки кедър си имал своето съкровено желание, но реалността никога не пита за какво мечтаем.

Първият кедър станал на обор, а от отпадъците му направили ясла.

От второто дърво сглобили груба дървена маса, която продали на един търговец на мебели.

Гредите от третия кедър така и не успели да продадат. Нарязали ги на дъски и ги прибрали на склад в един голям град.

Горестно заоплаквали съдбата си трите кедъра: "Нашата дървесина беше толкова хубава! Но така и никой не й намери достойно приложение..."

Времето минавало. И веднъж, в една звездна нощ съпружеска двойка, останала без подслон, влязла да пренощува в обора, построен от дървесината на първия кедър. Жената била в напреднала бременност. Същата тази нощ тя родила син и го положила в яслите върху мекото сено. И в този миг първият кедър разбрал, че мечтата му се сбъднала: той послужил да поеме най-великият Цар на Земята.

Няколко години по-късно, в скромен селски дом хора седели около масата, направена от дървесината на втория кедър. Преди да започнат да се хранят, един от тях произнесъл няколко думи над хляба и виното, поставени върху масата. И изведнъж вторият кедър разбрал, че точно в този момент той крепи върху себе си не само чаши с вино и блюдо с хляб, но и съюза между Човешкото и Божественото.

На следващия ден от две дъски на третия кедър сглобили кръст. След няколко часа довели окърваен човек и го заковали за кръста с гвоздеи. Третият кедър се ужасил от предопределението си и започнал да проклина своята жестока участ. Но не минали и три дни и той разбрал подготвената му съдба: човекът, висял на кръста, станал Факел на Света. Кръстът, сглобен от дървесината на третия кедър, се превърнал от оръдие на мъчението в символ на тържеството.

Така се осъществила ориста на трите ливански кедъра: както винаги става с мечтите - мечтата на всеки се сбъдва, но съвсем различно от това, което си е представял.

Последна редакция: нд, 21 окт 2007, 19:09 от dennis

# 246
  • София
Ехооооооооо . Ето ме и мен. Завърнах се от гостито при мама. То едно гости, ама карай. Майка ми не можа да излезе в отпуск заради пустите му избори Sad Хриси пък се беше притеснил да не би да го оставя на това далечно място, където всички го оглеждат и казват колко приличал на вуйчо си.Изгубеше ли ме и за 2 минути от погледа си и почваше да плаче. Едва успях да се отскубна и да ида на фризьор. Там имам фризьорка, която всеки път като ме подстригва ми прави винаги коренно различна прическа, но и аз винаги много се харесвам Rolling Eyes Отвратителен ми е нета и много бавно се качват снимките, за да ви покажа резултата. Но съм с бретон и етажирана (ама как го обясних). С бретон не съм била поне от десетина години Simple Smile Не знам от смяната на климата ли, от ваксината ли, но Хриси цяла седмица е на кисело мляко-нищо друго не иска да кусне. А и един зъб го мъчи....
Вчера бяхме на сватба на братовчедка ми. Шаферчето ми се представи достойно. Не се отлепи от булката и не се изплаши, за разлика от братовчедка си Simple Smile Доказа, че кръвта вода не става-майка ми и баща ми, както и аз навремето се занимават с народни танци. Гушнат от дядо си на края на хорото Хриси се подрусваше и вдигнал артистично ръка-само бяла кърпичка му липсваше hahaha. По едно време застана в центъра на дансинга и започна солово изпълнение и дори доволно си попляскваше. Всички гости станаха и те да танцуват и да му пляскат. Много се впечатли от музикантите и така облещено и с любопитство ги гледаше, че имаше доста поздрави за най-малкия гост на сватбата.
Та в този ред на мисли ето ме и мен като булка (болна, но нямаше как)

И сега по ред на номерата Simple Smile
Стели-ссд, честит рожден ден на патерици и честита ти прическа и на теб. Не знам за вас, но аз когато съм в мрачно настроение си го изкарвам на косата и така ми е по-рентабилно Joy
Ох, Ирини, засягаш ми болната тема за дядо Коледа. Аз му писах за телефон(каза, че ще го получа), палто (ще го получа сега, но щяло да се брои за рождения ден Embarassed), миялна (нея май аз ще си я купя от фонда и аз съм човек Joy) лампа за камерата, че да снимам и на тъмно...абе скромна съм, нали Embarassed Embarassed Embarassed
Деси, честито и на теб и яка гърбина на изпитите Simple Smile
Щастливка, кога ще се видим по комшийски да намачкам бузките на Бобо?
Сладурче, искам и аз такава чашааааааа Simple Smile На линия съм ти вече Simple Smile
Сесилия, за срамотия още не сме се виждали с Ани и Стенли. Вчера Хриси и Дарко си говориха по телефона, да го поканел на рожден ден, та тогава ще я вземем.
Честити ходещи крачета на Иги и Дари.
За водата- Хриси е като водоноска-ако се дебелееше от нея щеше вече да е слонче. Вчера изпи само един литър. Понякога се плаша от количествата, които поглъща. Де и с храната да беше така...
Плами, как мина прощъпалника?
 Марианка, как е Весенцето. Един бабешки изпитан от мен лек-потпи и ръчичките в мрадлика. Тя има заздравяващо действие, ще махне изгорялата кожа и ще зарасне много по-бързо и без болка от рязането на кожа. След това се маже с жълтък и свинска мас. Аз се бях изгорила като ученичка и това ме спаси, а щях да умра от бплка при рязането на кожата. Цункай Вселушка от нас с Хриси.
Това е засега от мен. Като се качат и снимките ще ви пусна линк да гледате Simple Smile

# 247
След сутрешното включване пиша вече в по-добро състояние. Поспахме си и двамата със Сашко преди обяд и набрахме сили даже да излезем навън. Очаквах да е по-студено, но беше 5 градуса според един термометър наблизо.

Момичета, благодаря ви за подкрепата!  ИриниHug!
Прелестни булки сте всички! Сладурче, чакаме и твоята сватбена снимка!
Пожелаваме ви лека и спокойна нощ! Прегръщаме ви всички!  bouquet

# 248
 Бях се настроила на романтична вълна, но набързо изтрезнях, когато към 19.20 видях цялото тяло на Мишето със ситни червени пъпчици, като настръхнал. Прилича на алергична реакция. Следобед към 16.00ч със сигурност нямаше нищо. Яде кремче от детската кухня. Питах други майки, при тях няма нищо. Дадох му Ериус. Мишо отдавна спи, ако беше лято сега щях да погледна крачетата, за да видя има ли промяна. Изглежда спокоен.
...
 И все пак не мога да не благодаря на всички за пожеланията. Bebe dundi  Hug ме накара да се изчервя. Това си е направо безплатна реклама.   Thinking  по въпроса.
 Ще издам DVV. Заминаха за weekend-a на една вила. Освен това трябва да й благодаря за идеята за чашата. Тя поръча такава за рождения ден на съпруга си.
 Diman,   bouquet
 dennis, това за търпението си много права.
 Ави, мила, какво си преживяла. Радвам се, че вече си добре.

Мацки, прекрасни сте, другите какво чакат?
 Ето ме и мен, макар и със сканирани снимки .
 p.s. Ваксина не сме слагали.

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 00:17 от sladur4e*2

# 249

Ето ме и  мен в края на неделният ден Hug
Много готини булки са всички  bouquet
Ето ме и мен,в този хубав ден,започвайки 5-ти месец от бременността Mr. Greenhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=184844&photo=1

Ави,радвам се,че си добре след снощното ти неразположение Hug
Денис , супер приказка,страхотно поучителна Peace
Ирини,аз още не съм измислила какво да пиша на дядо коледа,ами ти какво му писа?Казвай бързо! Mr. Green
Някой има ли новини от Марианка на ЛС,дълго време я няма и ме притеснява отсъствието и,дано Веси е добре!!! Praynig
Сладурче,сложихте ли ваксината за шарките,може да е от нея,като странична реакция.
Ей,София пратете да видим и  ние малко сняг

Всъщност,изобщо не ми се иска да идва зимата,много от рано ни хвана студа тая година,като си спомня миналата по това време бяхме по цял ден навън Rolling Eyes
Хайде лека от мен и до скоро!

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 12:25 от yoana77

# 250
  • Пловдив
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕххххх, какво е сватбарско в темичката.... Wink

Всички сте мнооогооо красиви... Hug

Ави, радвам се, че си по-добре!
sladur4e*2 , от какво може да е тази алергия?!  newsm78
Доника, добре сте се забавлявали и ти и Хриси!
dennis, страхтна е тази притча! И аз съм фен на Куелю, но да си призная отдавна не ми е останала време да чета, а като бях бременна мъжа ми почти всяка седмица ми купуваше по някоя книжка, за да уплътнявам свободното си време!
irinii, чудесна изненада сте направили на бъдещата мама!
Прическата ми не е точно като на Виктория Бекъм, защото моята черта не е толкова къса отзад, а по-скоро равна. Няма подходяща снимка в момента, но ще се снимам тия дни и ще покажа новия си младежки вид Wink! И аз се утешавам, че ако имного ми се прииска по-дълга коса ще си сложа - макар и временно!
venush,yoana77 честити ви ХОДЕЩИ КРАЧЕТА!

А ето и една бременна булка:

Лека вечер и спокойни сънища на всички мъници!

П.С. Днес, т.е вчера и моята свекърва имаше РД и сега след обилна и много вкусна почерпка ужасно ми се приспа!
За малко да забравя - на Дядо Коледа още не съм му написала писмо, защото си обмислям желанията /колебая се м/у часовник и телефон/, иска ми се вече Стенли да може и той да си каже желанията, но за съжаление май ще е другата Коледа /май баща му ще пише от негово име за колички, влакчета и др.мъжки играчки/. Обмислям вече и изненадите за всичките ми любими хора, които правя вече няколко години подред! Hug

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 00:21 от steli-ssd

# 251
Добър вечер дами Wink
Честити ходещи крачета на малките сладури Heart Eyes
Честити прически и на вас мамчета чакаме снимки Wink
Нагледах се на страхотни булки-супер!
Ави-мила,много съжалявам за случката,дано не се повтаря никога повече!Много съжалявам че сме далече иначе нали знаеш няма проблеми WinkЦелувки на бъдещия батко Heart Eyes
sladur4e*2 -надявам се да няма и помен от обривите!
Денис-поздравления  bouquetСтрахотен разказ,както винаги думите ти са навреме и на място Wink
Ирини-време ли е вече за писмата LaughingЩе си помисля и ще ви кажа Wink
За водата-за съжаление и голямо мое притеснение Дари не пие изобщо вода,както и никакви други течности-като сокчета,чаичета и прочие ConfusedАз пия страшно много течности особенно в това време как обичам чай-а моята кукла-хич не проявява интерес.
 Пожелавам ви спокоина вечер и отивам да се опитам да поспя малко че Дари е настинала и две вечери почти не съм спала-ужасно е кисела(за което я разбирам миличката)текът и сополи и започва да се дави,спи 15-20мин и се събуди от невъзможноста да диша,и аз почвам капки,помпичка и ако имате идея и за още нещо ще го приложа и него само да се отървем от тази хрема!

# 252
Здравейте мами и малки бебчовци!

Ние се завърнахме ,бяхме малко на Рибарица,сега съб.и нед.на Ст. Загора и сега сме си вкъщи,навън вали ужасен дъжд и ще си стоим на топличко явно(добре че има парно вече Praynig)
Виждам ,че вие доста сте изписали ,затова седнах да наваксвам Hug
Честити ходещи крачета на малките сладури   bouquet
Ави много неприятна случка  Sad  ,дано да няма повече . Целувки от нас с Габи   bouquet
sladur4e*2 надявам се обрива бързо да отшуми
Денис   страхотна си както винаги!
Ирини не съм мислила още за дядо Коледа ,защото ми навява студени мисли,а аз обичам да ми е топличко  Mr. Green ,ама ще помисля въпреки всичко и ще ти кажа  Hug
Виждам булки  , ето ме и мен : http://www.bgphoto.net/photos/15431/o632853901926406250.jpg   
                                                 : http://www.bgphoto.net/photos/15431/o632772691405000000.jpg

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 20:23 от Vivi

# 253
# 254
Ето снимчици от почивката ни Grinning Единственото което не ми хареса беше  че е на 170км  Mr. Green
Ники е добре -дивее,беснее Crazy Hugи слушка Mr. Greenдържа се мъжки по пътя Peace
После ще се включа пак че сега е в мен и пиша с една ръка Crazy

Общи условия

Активация на акаунт