Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 932
  • 274
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Цвети, стига с тази диета, хапвай си, и аз не закусвам такива неща, даже и не закусвам, но аз съм малко  Heart Eyes

# 61
Добро утро и от нас , след тежката нощ бих изпила още няколко кафенца.Мони цяла вечер се въртя и проплаква и сутринта забелязах , че са му избили двете предни зъбчета горе .По принцип спинка много спокойно нощен , но снощи беше един малък ад направо  Tired.
Много благодаря за моралната подкрепа на всички  Hug , на обяд отиваме да си приберем татито.Не ми беше ясно от какво е получил аритмията , но вчера ми каза , че майка му се е обаждала и пак го е тормозила , тая няма ли да се откаже най накрая  #2gunfire.

В цялата суматоха забравих да ви кажа , че в неделя правихме прощъпулник и Мони хвана първо паричките които бяхме нарекли за банкер и след това хвана един макет на мерцедес заедно с ключовете  Grinning.
За фонтанелата - на Мони е още отворена и отново започвам да ми давам Витамин Д , бяхме го спряли август месец.

Марианка много хубава снимка и верно Веси много прилича на Мими .Хубаво е когато има такива хубави дни на релаксация дори и за кратко . 

Хайде лек и усмихнат ден   bouquet

# 62
mari_anka , съжелявам, че съм ги объркала, аз мислех, че е Василенка...Съжелявам. HugДаная и тя беше на 1 годинка 8200гр. 76см.

# 63
Chochy, много мило че отдели толкова време за подробен разказ как сте, и на нас много ни липсвате с Ян.. изобщо хубава дружинка си бяхме , ама какво да правиш и задачите не могат да се оставят завинаги.. Надявам се ,че занапред ще намерим удобно време (дали събота неделя), за да може пак да се събираме поне за малко , поне понякога и с работещите... като вас  Wink Приятно изкарване в Букорещ , не се притеснявай за Ян , той е голяма момче , а пък и нали трябва да свиква по малко и без теб, аз тая нощ обмислах дали да не идем на ски тая зима без Лаци, а ако до тогава не съм го отбила може и да се съчетаят нещата.. Е хайде и после да разказваш Hug
Доника, много готино клипче, Лаци го гледа като замръзнал, пуснах му го няколко пъти , а той един втренчен.... по тоя повод, ако е такава приликата с Мимката ... Марианка, мисля, че ще си имате по-младо гадже...
Айде аз да си изгледам сериалчето, а и ... днес изключих всички телефони, Марианка, понякога е полезно!..

# 64
Георгинко е много отпаднали само спинка, нещо не типично за него през последните месеци. Върви и само си клюма главата. Поне успяхме да свалим високата температура и сега явно организмът му е изтощен от нея. Иначе нямаме нито хрема, нито кашлица. С яденето, също не сме много цвете в момента, ама "И ТОВА ЩЕ МИНЕ" Simple Smile Това доста ме поободри.

За Витамин Д - и ние не даваме някъде от зимата. Мисля, че е затворена фонтанелата, така каза докторката.

Марианка - много сте сладки, както сигурно и тортата?!

Кузманка и Марианка - и ние може да се присъединим към стройните силуети- 8.300 г и 78см

С ваксината - малко по-късничко - при нас чак след месец

Някой знае ли на каква възраст АМ се заменя с квасено кисело мляко вечер? Чела съм, но все пак искам да чуя и вашето мнение.

# 65
Дзак, пак съм аз! smile3523
Моята Веселушка днес пак е при кака Милина (така се казва момиченцето, което я взима). През последните няколко дни не се оплаква, помага ми детето. Хубаво нещо е учителската стачка. Mr. Green Сега ще мога спокойно да събера багажа, че след няколко часа потегляме.
Момичета, благодаря за комплиментите за снимката. Hug Хубав спомен ми навява, щастливи и безоблачни времена бяха. Звуча като някоя пенсионерка, ревяща за комунизма hahaha.
mama_meggie, то така е модерно сега, мацките да си имат млади гаджета. Ако ще ме взимаш с теб до Икея, ще се спазарим Mr. Green
Doni na Moni, честит ви банкер у дома. Grinning Гладни няма да останете. Яд ме е на свекърва ти. Как е възможно някой да тормози собственото си дете?! #Cussing out Бързо да се възстановява. Praynig
Плами, къде го това хубаво време? Дай малко на сам. Laughing Тук днес не спря да вали. А през уикенда ще е още по-студено. Confused Идва зимата, ей! Ама с нея и най-любимият ми празник - Коледа. Grinning Тогава задължително пека коледни кифлички и мммм..., у дома започва да ухае като у мамини. И благодаря ти за комплимента. Hug
Vesana, днес е решила да ни изкушава с вкусната закуска. Grinning Благодаря ти, даже и на картинка, действа зареждащо.
Кузманка, няма никакъв проблем, че си объркала Веси с Мими. Хубаво е, че Даная вече се храни по-добре. Дано така да е и за напред.
Цвети , учителката на Мими (също Мими Grinning) напусна работа, защото беше на временен трудов договор. От 1-ви ноември се завръща от Щатите титулярната ни учителка. Също прекрасен човек, която обожава дъщеря ми и обича цялото ни семейство. А Мими си намери работа като начална учителка в селото, в което живее. За по-висока заплата. Но истината е, че работата страшно и се отдава. Мисля, че това е нейното призвание.
steli-ssd, искам и аз да разгледам каталога на Икея. Няма да е зле да пийнем най-после по кафе някъде по главната в Пловдив. Дай ми сайта да позяпам и аз. Grinning
Desssy, казват, че АМ може да се замени с кисело мляко най-рано след годинката. Т.е. вече можеш да му даваш. Веси пие от 10-11 месечна кисело мляко и много го обича. АМ отдавна сме забравили. Но имай предвид, че е добре да купуваш с 2 процента масленост, т,е, да е по-нискомасленно.
Такааа, написах се едно хубаво, че да ви държи влага и през трите дни, в които няма да ме има. Mr. Green
Целувам ви, прегръщам ви горещо и да знаете, че мноооого ще ми липсвате. Обещавам като си дойда да ви донеса много морски целувки и поздрави от морето. Hug

# 66
   Айде, настана моето любимо време от деня, когато малката сладурана сладко, сладко си поспива, а аз с чаша кафе в ръка се отдавам на любимото си форумче....

При нас както и очаквах, всичко е наред с изследванията. Още вчера прочетах на две, три места, че тази фосфатаза е различна в зависимост от възрастта и начина на изследване, но като цяло за деца и бременни увеличение до 2-3 пъти над нормата се смята за нормално. ДНес и докторката го потвърди и вече сме спокойни, че на малкото Тръцолинче нищо му няма. Grinning
tzvety roussimova - дано сладурите са по-добре днес, а за Приятели - много ги обичам... гледала съм всичките серии по 100 пъти и изобщо не ми омръзва  Heart Eyes
mari_anka - много съжалявам за повода да дойдеш насам... Sad...Ако остане ред, можеш да се обадиш, да си хвърлим по едно око набързо.  Wink За Икея - ето ти , каталог, докато тръгнете - разглеждай... Wink
Chochy - много се радвам, че всичко при вас изглежда ОК .... приятно изкарване насам и натам!
Vesana - и какво - минаваш, сервираш и нищо не разказваш... Ц-ц-ц-ц. Чакам аз... и едни други разкази също чакам! Wink Mr. Green
Плами - ех, това Русе беее - само там слънцето пече...
Doni na Moni - "Всичко е добре, когато свършва добре"!
Desssy - сигурно се е изтощило детето, пък и това време - как да не му се поляга на човек...
Ави - нещо ново при вас? Кога сме на док този месец?

Моят пък мил и романтичен съпруг ще ни изостави за цели 3 /словом три/ дни, за да ходи за риба. Първо мислехме и ние да ходим с Йоанчето, но го дават времето да е мн лошо и решихме да си останем вкъщи и да се грижим за баба Вили /майка ми/, на която тази седмица и правиха операция на щитовидната жлеза и сега има нужда от мн почивка и топли супички . Пък и във вашата приятна компания времето ще мине, като миг! Hug
Поздрави и целувки за всички ви!  bouquet

# 67
Момичета, няма отърване от мен. Mr. Green
Влизам, за да се похваля, че вече официално съм доктор. Много съм щастливааа! Hug
Черпя ви по случая Grinning

fibi4ka, май ти нямам координатите. Embarassed Мятай ги на ЛС. Можем да си метнем даже и по две очи. Joy Благодаря ти за каталога.

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 14:45 от mari_anka

# 68
  • Sofia
Eeee, Марианка,  честито докторска титла, хайде сега спокойно тръгвай за Бургас Hug

Фибичка, ама аз така набързо минавам Heart Eyes Пък и кой се интересува от моите подаръци Sad А за разказите... ще видим Laughing Малката сладурана ще я гледа баба в Бургас, защото аз започвам работа, така че през седмица ще сме там. Пък дано най-после запознаем двете разбойнички Laughing

# 69
Vesana - еми пък дано. Туй само от теб зависи...аз съм винаги първа пушка за всякакви срещи, купони, почерпки, запивки и т.н.... Mr. Green

Момичета, вчера докато се рових из нета, попаднах на това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=206276.msg4447225
Референтни стойности за деца - мисля, че ще е от полза....

# 70
Здравейте и от нас!
Наистина не съм се включвала цяла вечност ,за което се извинявам  Embarassed
Ядосвам се на себе си ,че не мога да намеря време за форума и само когато зарежа работата ми остава време да се включа за малко.
Правихме прощъпулник на 29/09 и Дария посегна към цигулката направена от баща и (той е лютиер).Аз реших ,че това е много мъжка професия и направихме втори опит.Тогава хвана химикалка ,наречена за адвокат.
Ние в момента сме болни и вече 5-ти ден се влачим с една шепа лекарства.Всичко започна с много висока температура ,с която се борихме почти два дена.Оказа се силно възпалено гърло отиващо към гнойна ангина.Доки реши да даде антибиотик ,което пък ни докара алергична реакция след третия ден. и аз на своя глава го спрях.Тази вечер пак ще ходим на педиатър за да види дали се е излекувала или трябва да сменим антибиотика.
Витамин Д -давам по 2 капки на ден по препоръка на педиатъра.

# 71
Здравейте и от нас.
Отдавна не съм писала,но то и няма какво да пиша.В това мрачно време само ни се спи на всички,начело с мен Sleeping
Румчо ми създава от време на време главоболия с яденето,но нищо сериозно-растат зъби.Установих че като му давам по-препълнени лъжици му се "задръства" устата и не гълта -стои си така сумати време-не плюе.Аз съм принудена да "изгребвам" после всичко от вътре и чак тогава почва пак да яде.Може и това да е разковничето при нас...малки лъжички.
За киселото мляко-доколкото ми остана в главата от четенето на 1 статия-млякото е добре да е по-пълномаслено м/у 1 и 2 годинки,а след втората година-по-нискомласлено.Аз давам 3% Данон,но не замествамс него  АМ-преминахме  на Нестле Джуниор-сутрин и вечер си пийва от него.
Честито Марианка  bouquet-а какъв доктор си??

Нашата фонтанела отдавна е затворена
Тия дни бях на профилактичен гинекологичен преглед-всичко е тип-топ.Ще си пусна изследван на пролактина-имам капки кърма след стискане,въпреки че пих преди време хапчета за това.

На всички с проблеми-бързо преодоляване на лошите периоди  Nature Partly Sunny
 Лек и ведър ден от нас    55

# 72
  • Sofia
Момичета, много ви благодаря за пожеланията  Hug Трогнахте ме  Heart Eyes

Марианка, честито докторке  Hug

# 73
Марианка, честита ти докторска титла! Мислех си аз, че от юли много време има, пък не си се похвалила! На снимката сте много сладки с Мимката!

Весана, да ги нямаме тия! "Ще разказвам", а после си траеш! Чакаме с нетърпение разказа!

Ирини, как си? Мислим си за теб!

Чочи, радвам се на подробния ти отчет, но честно казано, по бих се радвала да се видим най-накрая на спокойствие! Много хубава професия си е избрал Ян. Той ще конструира нови самолети, Сашко ще ги кара, а ние с теб ще се возим! Много поздрави на Букурещ и Хисаря! Приятно изкарване!

Баща ми от сума време ме е помолил да му издиря една румънска народна песен. Казва се "Чучулига". Невероятно инструментално изпълнение! Така и не съм я открила. Ако някоя от вас попадне на нея някой ден, ще съм ви благодарна.

Казо, ми Дари цигуларка ще стане! Тати ще и прави цигулките! Хайде бързо оздравявайте и вие и всички болни приятелчета!

Дони на Мони, радвам се, че ще си приберете Татито у дома! Дано този инцидент никога не се повтори! Добре дошъл на колегата Мони в моя бранш!

Фибичка, пожелаваме бързо възстановяване на майка ти от операцията!

Кузманка, браво, че Дани си похапва повече тези дни! Дано да е все така занапред!

Момичета, трогвате ме със загрижеността си за мен и малката запетайка! Благодаря ви! Сашко е много добро момче. Дано и второто да е такова, че при нас сестра ми е била най-доброто дете на света, а после съм се родила аз.... На преглед ще ходя другия месец. Сега си взех резултатите от лабораторията и всичко е наред. Почвам тази бременност с хемоглобин 130. Да видим докъде ще я докараме.

Леле, колко изписах! Хайде стига за днес! Лека вечер и целувки от нас!

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 17:39 от Ави

# 74
Ави , мисля, че няма защо да ни благодариш за загриженоста, мисля, че ти я заслужаваш...Браво на послушния батко Сашко, дано и второто наистина да е като него. Целувки!
cazo, ти си влезнала да пишеш, не мога да повярвам... Laughing
Vessselka , съчиствам ти за това, че ти прави Румчо проблеми с яденето, защото аз отлично знам какво е...Аз тъкмо я похвалих, че яде по добре тези дни, тя днеска опроверга думите ми. Но само да ти кажа, имай търпение, нищо друго не помага... Hug
За киселото мляко: Аз съм и давала, но не иска да го яде, нито да го пие, нито да го яде с бисквитки! Но за сметка на това плодовото на Данон, много го харесва, обожава го. И с бисквитки го ядеме.
 Това е мамита! Чао за сега и лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт