Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 936
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Честита докторска титла на Марианка!!!!!

smile3501

# 76
Доктор Марианка,честито!   bouquet

cazo,бързо да се оправя малката принцеса.И ние имахме реакция към един антибиотик и ни го смениха веднага.При АБ лошото е,че алергията може да не се появи веднага,а до няколко дена.
Doni na Moni,радвам се,че вече всичко е отминало и вашия татко ще си е отново у дома!  Hug
Desssy,какво му има на малкия юнак?
Иринии,по-добре ли са нещата около теб?Изпращаме ти много положителна енергия!  Hug
Vessselka много смешно ми стана за това със "задръстената" уста и "изгребването" след това.И моя мишок си държи по половин час нещо в устата ако не иска да го яде,но не го плюе.  Joy

Още вчера исках да ви попитам нещо,защото не знам как да постъпвам в такива ситуации.На площадката на която водя Мони от време на време вчера имаше и друго детенце с майка си.Разпръснах играчките на Мони из пясъчника и започнахме да си играем.След няма и 10 сек. другото детенце дотърча,събра всичките играчки и ги взе.Мони естествено,че започна да мрънка,защото колкото и да са му безинтересни играчките щом ги вземе някой друг стават най-желаното нещо на света.Аз се опитах да обясня на въпросното детенце,че трябва да даде поне една играчка,защото бебето е малко и се сърди,а другите да задържи и да си играе с тях.В отговор то започна да ги разхвърля из цялата площадка.Аз ги събрах кротко и спокойно и се опитах да го извикам да си играем заедно,но какво да видят очите ми,младия господин хванал един камък и го хвърля.  Shocked Удрям един недвусмислен поглед на майката,която явно въобще не се вълнуваше от ситуацията и наблюдаваше безучастно отстрани седяща на една люлка.В следващия момент виждам как хвърчи пясък към мен и малкия и  майката продължава да не и пука.  ooooh! В такива ситуации малко не мога да се контролирам и не знам какво правя и говоря и затова реших по-добре да се изнасяме по най-бързия начин.Още се чудя,възможно ли е да има такива хора,или аз нещо не съм добре?! newsm78 Кой знае с какви по-сериозни ситуации ще се сблъскаме,но ми стана много криво.На мен ми е неудобно когато Мони ходи и бърка из чуждите колички,камоли да го оставям пред очите ми  да хвърля камъни или пясък по някое дете без да му направя забележка.
Какво правите в такива моменти,когато не е  удачно да се скарате на чуждото дете,а и майката не е много развълнувана от постъпките му?
Ох,много дълго стана.Съжалявам,че ви занимавам с глупости,но...на кой да се оплача и да поискам съвет.  Hug Лека и спокойна вечер!

# 77
Марианка, честито   bouquet
Мамите от Пловдив, утре сме във вашият прекрасен град  Grinning Къде можем да пием кафенце, ако времето е кофти и вали, да не е много задимено ако може  Peace А ако сте свободни може да се видим с някои от вас  Hug Малко в последния момент казвам, че ще идваме, ама така ненадейно се освободи нашият татко и затова  Rolling Eyes Така, че утре преди да тръгнем ще хвърля едно око на форума, ако някой е успял да пише  Peace Не ми се иска да си оставям тук номера на телефона, че доста луди се навъртат  #2gunfire

Моля, моля със стройните фигури  Crossing Arms Ние на годинката ни изтеглиха 7.600кг и 73 см , по-големи кльощавели има ли от нас  Wink Да не съм чула оплаквания за килца  Naughty Когато аз започна да се притеснявам, тогава и вие можете  Whistling

никол5#Crazy направо нямам думи  #Crazy Ами най-вероятно ще направя забележка на майката  #2gunfire къде са и очите  ooooh! Съжалявам за неприятната случка  Hug

ирини, надявам се черните облаци да са се разпръснали  Hug

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 08:56 от ive1ina

# 78
Марианка, Честито! Как само звучи: д-р Мариана Топузова Grinning
Ивелинче, Марианка по-горе писа, че този следобяд ще пътуват към Бургас за 3 дена, ще правят панахида на баща й!
Никол, и аз много се ядосвам в такива ситуации, по принцип не обичам да се карам с хората и да правя скандали, но понякога бързо кипвам, когато става въпрос за децата ми!  Със сигурност ще направя забележка на висок глас и ще си взема детето и играчките му настрани, но надали ще си тръгна от площадката веднага!
Ние днес показахме изследванията на личната, според нея всичко е добре ,стойностите , които ме притесняваха, били нормални за бебе! Само тези изследвания на Ивето важат 1 месец, ако дотогава не се реши въпроса с учителската стачка, и не тръгне на градина, как ще й правя после отново всичките процедури-не ми е ясно!
Алекс продължава да е болничък, Ивето се държи/засега/. Много кашля милия, и една такава, все още суха кашлица, много е кисел , вече 3 ден, постоянно мрънка, рев, дърпане и носене на ръце, направо вечер нямам сили за нищо. А следобяд, докато спяха използвах времето да направя един готварски рунд, наготвих 4 ястия!
Хайде лека от мен!

# 79
Добро, утро!

МАРИАНКА, ЧЕСТИТО И ОТ НАС!  bouquet

Малката ми госпожица още спинка, но всеки момент ще стане и затова отивам да и направя млякото. Исках да кажа, че аз като реших да заменя АМ с кисело млекце, тя взе че не го хареса и не го изпи. Така, че те са големи и са свикнали и може и да не искам киселото мляко...ама не казвам за другите де, Дани така направи.

# 80
Цвети, благодаря  Hug Ами така е като бързам да изчета всичко и съм изпуснала най-важното  Embarassed Редактирах си поста...
Сисо още спи, имам време за кафенце  Grinning Да ви почерпя и вас

Мамите от Пловдив , поради внезапното ни пътуване днес към вашият град и невъзможността да се разберем по отрано, май колкото и да не ми се иска ще си оставя тука телефона  Rolling Eyes после като се върна ще го махна. Дори и да нямате време за кафенце, ако излизате на разходка, ако може да ми се обадите да ви дам една играчка за Марианка. С нея щяхме да се видим при идването ни, но за съжаление няма да можем днес, тъй като тя е в Бургас. Играчката е обемна, но е в торба  Peace Тъй че ако имате възможност да я вземете, че после ще е по-лесно да си я вземе от някой от вас  Hug

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 23:56 от ive1ina

# 81
                                  MARI_ANKA, ЧЕСТИТТА ДОКТОРСКА ТИТЛА! 

# 82
Ехо мами,как сте?
Набързо се включвам преди обяда.
Първо да кажа,че се запознахме  със Сиско на мама Ивелина и с неговия татко.Взехме играчката за Марианка и като се върне я очаква приятната изненада.Имаме и снимки от срещичката,които после Ивелина ще покаже Hug
Честита докторска титла на Марианка и много съжалявам,че е толкова неприятен повода да сте в Бургас. Sad

# 83
yoana77 , много се радвам, че сте се запознали със Сисо, Ивето и съпругът и. Hug

А, ние се върнахме от аязмото, бяхме да видим животните и да се поразтъпчем малко, че днес ту изпичаше, ту се скриваше слънцето, но не е студено. Ето малко снимки:

тук съм с дядо

# 84
  • София
привет,

много студено днес брррр. Вики спинка сладко , сладко, а аз гледам по БТВ "Такъв е живота". Днес съм на път да изям 15 еклера, много са вкусни... Mr. Green
Кузманка, много хубави снимки от Аязмото. Дани е много сладка.

# 85
Марианка - Честита Докторска степен!!! Много се радвам за теб!

Никол 5 - докторката каза, че е гнойна ангина, но имахме и пъпчици по гърдите. Сега се разрастнаха по цялото тяло и има съмнение за шарка. Ще видим в понеделник.

Иначе той продължава да е така отпаднал, поспалив и промрънкващ.
Целуваме ви!!!

# 86
  • София
Привет и от нас!

През седмицата само ви чета, а днес ще имам време и да пиша. Вече може да ни честитите ходещите крачета. Мария проходи сериозно миналата седмица. Утре ще правим прощъпулник. Но тъй като не ме бива много в готвенето съм поръчала питка като резервен вариант. Иначе ще се пробвам и аз, та да спазим традицията.

Имам си голяма къщовница. Мария оня ден си е взела захвърлените обувки от стаята и си ги е подредила прилежно в коридора на обичайното място...

Ежедневието ми е свързано вече с работата главно. Работя по седем часа, ползвам си единия час за кърмене. И аз като Chochi мисля вече за отбиване, че спи много лошо. Буди се по няколко пъти през нощта и аз също не се наспивам. А днес на едно детско парти като взех да я кърмя всички отвориха ей такива очи!

Витамин Д давах само през декември и януари. Доколкото знам го изписват профилактично на всички ,за да обхванат дори и редките случаи, при които е възможна появата на рахит.

Много болни дечица в това лошо време. Да оздравявате бързо, ей! И Мария се беше разсополевила от едни климатици миналата седмица, но вече е добре.

Ирини, пожелавам ти облаците над главата да се разсеят.
Ави, да погалиш запетайчето от нас.
Фибичка, да посрещаш все така рождените си дни заобиколена от приятели. Подаръците не са важни, ти знаеш.
Дони на Мони, браво че татито ви е вече добре. Да се пази повечко занапред.
Честито докторлък на Марианка!
tzvety, трябва да ви приемат мед. бележка, защото не по ваша вина ще й изтече срока. А стачката сигурно ще свърши скоро.

# 87
Desssy питам те ,защото имахме подобен проблем преди време.Нещо като псевдо шарка.Няколко дена кашлица,зачервено гърло и много висока температура(40градуса).Правихме снимка на белия дроб нямаше нищо,правихме изследвания на кръв,пак нищо.Накрая се оказа,че е някакво подобие на шарка и с появата на пъпчиците изчезна и температурата,а до седмица изчезна и напълно кашлицата.Интересното за пъпчиците е,че се появяват отгоре надолу и изчезват пак по реда по който са се появили.Дано да е това,защото минава леко и бързо.От друга страна като се замисля аз преди няколко години изкарах първата си шарка и първите пъпчици ,които получих се появиха точно на гърдите,както си писала и ти.  newsm78 Дано скоро има ясна диагноза и бързо да минава.Пиши ако има подобрение.Цунки на мъника.  Hug

# 88
  • Sofia
Desssy, през лятото няколко мъничета изкараха подобна на шарка болест - Розеола, моето включително(ако не бъркам Ян, Спаси, Йоанка...) и симптомите са точно такива. Както е казала Никол5, всичко изчезва с появата на пъпките, които отшумяват също за 2-3 дни

# 89
И ние изкарахме розеолата, писах тогава тук. Точно с висока Т 4 дни и после обрив, който е много лек и минава бързо. Деси, дано да е това, защото е безобидно.
Марианка, честито!
diman, как ще действаш с отбиването? Давай идеи! Аз по едно време се бях засилила да отбивам, пък после като се замислих, че повече никога няма да преживея щастието от кърменето и че ни е толкова хубаво и на двете, толкова ми е лесно в много отношения, а Яна е доволна, та си казах, че няма за къде да бързам. Единственото, което ме кара да се замислям и при нас е нощното будене, иска ми се да спи по-продължително време и се каня да отбивам по-нататък, все го отлагам...Но отсега събирам идеи.
Ирини, дано вече лошото отминава!
Иначе ние сложихме онзи ден ваксината за шарките по график. Simple Smile Днес цял ден мързелуваме вкъщи. Утре дано времето е по-предразполагащо за разходки.
Айде, лека нощ! Не че ще лягам де, но да ви пожелая да ви е спокойна нощта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт