Възможно ли е да съм бременна?

• 9 649
  • 89
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ти за куража, Goldie  Hug  Дано се окажеш права  Praynig

# 31
  • София
момичета искам да ви попитам нещо следихме овулацииката с доки и на 15 ден видяхме че фоликула се е спукал....2 дена след спукването му  измерих сутрешната температура 37.1 не съм болна ....по време на ову не съм следила Т
след измерването тази сутрин на температурата изчаках 30 мин станах ходих до вц и след това пак я измерих 36.6
помогнете със съвет  newsm78 newsm78 newsm78 Sick

# 32
Хей, момичета,

не правете трагедия от един отрицателен тест.

Който не може да търпи, и е психясал на тази тема ще направи 2-3 пъти тест ненавреме и после ще се научи да си изчаква закъснение. И защо трябва да плаче като знае, че още няма закъснение. След два дни пак ще направи.

Маргаритка, никакви сълзи, има месеци занапред да опитвате, моля мисли позитивно.
И добре знаете, че има момичета правили тест на 9 ден и то с две чертики.
Тъй, че всичко е индивидуално.

# 33
  • Бургас
Цитат
И добре знаете, че има момичета правили тест на 9 ден и то с две чертики.
- Мдам, това го знаем добре. Толкова, колкото и че М може да си дойде на датата въпреки положителните тестове преди закъснение. И тогава става страшно, депресията е жестока Sad Затова тестове се правят СЛЕД ЗАКЪСНЕНИЕ. Всичко останало е игра на нерви.

# 34
Голди,
явно аз съм силен човек, щом виждам нещата по този начин.
Аз също съм виждала два пъти 2 чертички, но не съм бързала да се радвам. Сам по себе си положителен тест не крещи "бременна си на 100 %" и това всяко момиче постояло няколко месеца във форума го знае.
По-добре да знам, че има и такива случаи: т.е. некоректни тестове, прекъсване на ранна бременност, и др. отколкото да не знам какво изобщо става с организма ми.

Интересно ми е, че момичета, които всеки път казват "тест след закъснение" като усетят себе си по-особено като да е станало нещо бързат да си направят теста преди закъснението. Не ми се рови в темите за да ви кажа кои са.

Не ме разбирайте погрешно - просто, всяка от нас извървява своя път.
В началото сме нетърпеливи, после улегваме и започваме даже да даваме съвети
Не можеш да спреш момиче да не си направи тест преди М, като е психясало още след първия опит в бебеправеното  Wink

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 15:51 от Symphony

# 35
  • Пловдив
По-добре да знам, че има и такива случаи: т.е. некоректни тестове, прекъсване на ранна бременност, и др. отколкото да не знам какво изобщо става с организма ми.
 всяка от нас извървява своя път.
В началото сме нетърпеливи, после улегваме и започваме даже да даваме съвети
Не можеш да спреш момиче да не си направи тест преди М, като е психясало още след първия опит в бебеправеното  Wink
  202uu

# 36
Здравейте пак!Явно не съм единствената"психясала",ще ме извините за цитата...Ама не може да не се вълнува човек...!Днес ми се стори,че гърдите ми са леко като че ли подпухнали,ама не ме болят,освен леко зърната.Ама кръста ми се обажда ,краката ми леко са напрегнати ,като преди цикъл и коремът ми се чувства по същия начин.Днес ми е 28мия ден,но при мен цикълът е по-дълъг,около30-32,понякога и 34 дни...Дано не се дразни някой от това,което пиша,но може да се ползва като информация за първи признаци на бременност...или на предстоящо идване на лелката.Интересно,че от сума време капка Цслуз няма,усещам от време на време болки в левия най-вече яйчник и всеки ден имам по веднъж нещо като прилошаване,а късно вечер може пак да се случи...Като някаква гореща вълна и рязко прилошаване,понякога с гадене,друг път все едно сърцето ми ще изкочи...Сори за дългото писане... Embarassed

# 37
Здравейте пак!Явно не съм единствената"психясала",ще ме извините за цитата...Ама не може да не се вълнува човек...!Днес ми се стори,че гърдите ми са леко като че ли подпухнали,ама не ме болят,освен леко зърната.Ама кръста ми се обажда ,краката ми леко са напрегнати ,като преди цикъл и коремът ми се чувства по същия начин.Днес ми е 28мия ден,но при мен цикълът е по-дълъг,около30-32,понякога и 34 дни...Дано не се дразни някой от това,което пиша,но може да се ползва като информация за първи признаци на бременност...или на предстоящо идване на лелката.Интересно,че от сума време капка Цслуз няма,усещам от време на време болки в левия най-вече яйчник и всеки ден имам по веднъж нещо като прилошаване,а късно вечер може пак да се случи...Като някаква гореща вълна и рязко прилошаване,понякога с гадене,друг път все едно сърцето ми ще изкочи...Сори за дългото писане... Embarassed

Маргаритка, с най-добри чувства ти го казвам, ама какъв е смисълът да правиш тест за бременност толкова много дни преди датата на мензиса?  newsm78 - естествено че ще даде отрицателен резултат, даже и да си бременна Peace ,но аз не разбрах - какъв беше смисъла (или многото "шаблонни" постове от сорта: направи си тест, та направи си тест ,те накараха?)
И друго - за първи признаци на бременност може да се говори, когато вече си бременна, не преди това. Най-малкото защото даже и да има признаци (а много от тези които описваш ,се срещат и за ПМС), пак може да ти дойде. А относно церв. слуз - обикновено когато забременееш има кремообразна бяло-жълта гъста слуз, което също е признак Peace
Естествено пожелавам ти да си бременна , успех

# 38
Моля Ви за помощ с информация:четох за анаеробните бактерии или нещо такова ,защото ми излезе резултата от влагалищния секрет и за мой ужас,казаха ми,че имам нещо анаеробно,някакви гъбички...а е твърде възможно да съм бременна.Лекарят ми назначи,в случай,че не съм бременна,Трихомонацид и Микомакс май беше другото.Много съм притеснена,защото четох ужасни неща,вкл и аборт от такива неща,ако нещо е станало...Какво да правя?

# 39
Margaritka666 ,дори и да си чиста от долу самата бременност ще ти довлече течение и повече секрети.Това са така наречените гъбички предизвикани от бременността.Аз имах страхотно течение,което в последствие се оправи и сега нямам проблеми.Мисля си,че сега е по-добре да се успокоиш и да мислиш позитивно - особенно ако си бременна!Лекаря ти ще ти каже кое е най-добро и правилно,след като установи какво точно е положението ти!
Но ти препоръчвам да си намериш добър и сериозен лекар,който ще ти следи бременността.Да има и добър УЗ! Peace

# 40
Ако са минали 11 дни от овулацията можеш да направиш кръвен тест за бременност. Ако е положителен лекарят ще съобрази лечението с бременността ти. В противен случай изчакай деня за М. и пак си направи кръвен тест. Няма място за паника, често се случва и на бременни жени. Успокой се и мисли позитивно, не си пренавивай идеята, че си бременна, защото после разочарованието е ужасно.

# 41
Всъщност не съм се навила,че съм бременна,а някак го чувствам.И да не съм,това не ме притеснява при създалата се ситуация с тея гъби-поне няма какво да се притеснявам.Интересното обаче е,че нямам течение,миризма и др.такива неща,само веднъж,докато сексихме,т.е след това,почна силно парене.На мъжа ми нищо му няма,сега лекарят ми каза,че това било от отслабена имунна система.А аз мисля,че може да съм го хванала на морето от водата,щото там... Embarassed с мъжа ми...Както и да е,май ще чакам още малко и ако лелката дойде,пак ще съм спокойна...Боже,защо ми се случва всичко това?
Лекаря ми каза,че ако съм бременна,няма опасност за бебето и се лекува след третия месец,ама аз как ще ги разнасям тея мухоморки дотогава...? Cry

# 42
Маргаритка ,успокой се най после ,щом доки ти е казал ,значи всияко е наред и няма място за паника.Дано си имаш бебче.Желая ти го от сърце.

# 43
Проблемът е,че съм адски недоверчива,въпреки,че лекарят ми е близък...Все пак става въпрос за лекарства и евентуална бременност.

# 44
Важно е доки да е специалист и то доказан с времето ,а не да ти е близък.Щом се съмняваш потърси и друго мнение ,че и трето и ще решиш на кого да се довериш.

Общи условия

Активация на акаунт