Възможно ли е да съм бременна?

• 9 649
  • 89
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте пак след доста време и опити...Този път подхождам по-зряло по въпроса и горе-долу мисля,че си уцелих овуто-слузта ми беше като белтък и леко все едно размекнат желиран бонбон...ама голямо сравнение.От два дни си меря сутрин базалната Т,вчера беше 36.9,днес е 37.1 и се чудя дали не е закъсняла овулация(да не съм разбрала преди) или може да е станало нещо...?Да спомена,че днес ми е 28 ден от цикъла,лелката трябва да се яви(не е обаче задължително) на 26ти...Тоя месец не смятам да правя тест,а да чакам доброто старо закъснение...Ей,пожелайте ми успех!!!
Целувам Ви всички и повече чертички!!!                  bouquet

# 76
Ами успех,мила.Мисля,че това е добра Т!!!  bouquet

# 77
Успех  Margaritka Praynig  bouquet

# 78
Стискам палци този месец да е твоя  Praynig

# 79
 EFP EFP EFP
Хайде де!!!
Heart Eyes

# 80
Здравейте пак и благодаря за милите пожелания...Ами аз трети поред ден съм си с 37.1,днес се чувствам леко като че ли влажна,ама не като при ову.Днес ми е 30ти ден при около 32-максимум 34 дневен цикъл,но забелязвам,че зърната май ме наболяват гадничко...не знам,но няма,зарекла съм се-никакви тестове вече...!Имам и съвсем леки болки,силно казано,ниско долу,вес едно днес ще ми дойде,ама грешката е,че не си мерих Т още отначало...

# 81
Прясна информация-преди малко като бях в тоалетната,забелязах  съвсем леко неменструално зацапване...олеле,не зная какво да си мисля...Цветът му беше белезникаво-светлобежово и съвсем малко...дали не е имплантиране?

# 82
Излез малко на разходка да ти се проветри главата Hug

# 83
Прясна информация-преди малко като бях в тоалетната,забелязах  съвсем леко неменструално зацапване...олеле,не зная какво да си мисля...Цветът му беше белезникаво-светлобежово и съвсем малко...дали не е имплантиране?
Няма вероятност на 30я ден да има имплатиране при положение че цикала ти е на 32-34 дни,по скоро е идващата менструация от колкото имплатиране.не искам да те отчайвам ,но според мен е така!Стискам палци да греша и да не ти дойде Hug

# 84
Защо да няма възможност,ако цикълът не е стандартен,т.е ову на 14тия ден.В много теми четох,че на някой жени им се случва това стечението след имлантирането няколко дни преди цикъла...
Не настоявам,че съм права,просто споделям с Вас,защото някоя може да е минала точно през такива неща и не мисля,че елементи на ирония от рода" да ида да се разходя да ми се проветри главата" имат място във форум Искам бебе.Всички  много искаме бебета,всички силно се надяваме да станат нещата и малко окуражителни думи не са излишни,ама то е въпрос на гледна точка...Извинявам се,леко се разстроих от някой постинги!

# 85
Не знам дали при мен беше от имплантирането,но аз получих нещо като много слабо кафеникаво зацапване точно ден преди датата на която трябваше да ми дойде.Шест дни по-късно направих тест и видях двете чертички  EFP Иначе симптоми нямах никакви, освен напрежението в гърдите,което се беше появило от датата на овулацията и продължава до сега.
Желая ти късмет  bouquet

Последна редакция: чт, 22 ное 2007, 19:54 от desika_

# 86
Днес Т ми е паднала от 37.1 на 37.05,но гърдите продължават адски да си ме болят,снощи като пробождания имах и в тях,и ниско долу.Е,настроила съм се вече за лелката,пък дано ме пропусне,ама не вярвам вече.И краката ми са изтръпнали,все едно ще ми идва,от вчера съм така.Трябва по изчисления утре,най-късно в понеделник,на 26ти да ми дойде.

# 87
не мисля,че елементи на ирония от рода" да ида да се разходя да ми се проветри главата" имат място във форум Искам бебе.

Марго, не съм искала да те обиждам, казах го съвсем добронамерено, защото усещам накъде вървиш.
Цяла тема за твоите симптоми - не мислиш ли, че всяко момиче, искащо бебе, не се чувства като теб:)
Ами ако всеки си пусне тема за неговите си симптоми, къде ще му излезне краят?
Има седмична тема, в която спокойно можеш да си споделяш всичко, което искаш.
Коментарът ми е съвсем искрен - наистина имаш нужда да се проветриш малко, защото ако го караш по тоя начин, скоро ще изперкаш Hug

# 88
Нека и да се включа и аз.И друг път съм казвала, че търпение му е майката.Аз този месец не мога да се надявам на бебе, защото съм болна.Пробвали сме за бебе само веднъж, май беше на 10 ден от цикъла /който е 25 дни/. С настинка съм вече цяла седмица, още не съм се оправила, тъй че съм загърбила бебеправенето. На останалите желая късмет и скоро време да се похвалят.

# 89
здравейте,искам да обърна към вас за съвет от няколко дни чувствам неразположение-виене на свят,повръщане,болки ниско в ячниците,имам течение,ходя често до тоалетната и ниско кръвно,липсва ми даже апетит и се чудя дали съм бременна и рано ли ми е още за тест при условие че не ми е закъсняло още но цикъла ми е доста нередовен напоследък.В допълнение ще кажа че и от постоянната отпадналост ми се спи.

Общи условия

Активация на акаунт