Чакаме поръчката от прайсщуц-13.10.07

• 15 196
  • 348
  •   1
Отговори
# 30
  • София-Красна поляна
Мария, поръчахме ли вече?  Rolling Eyes
Имам среща с Владкаб в събота наобяд да й дам парите.Не е внесла пари само dorik и marianik. Утре следобед ще ходя да вида дали всичко е пристигнало и да ги изтегля.  Peace

# 31
  • гр.Варна
Внесох,току-що Peace,знам си аз-в банка се ходи след 10-то число и в ден различен от понеделник и петък.Стана много бързо и точно,естествено без такса.Така,че-и моята бебка ще има играчки Laughing.!!!

# 32
  • София-Красна поляна
Внесох,току-що Peace,знам си аз-в банка се ходи след 10-то число и в ден различен от понеделник и петък.Стана много бързо и точно,естествено без такса.Така,че-и моята бебка ще има играчки Laughing.!!!
Пиши ми на ЛС колко точно си ми внесла. Мерси!   bouquet

# 33
Надявам се, че няма да се забавят много нещата, че са за РД на малката  Rolling Eyes

Някой отговори ли на мацката, дето се включи сега да си поръча нещо?

# 34
Искам и аз да си поръчам нещо или вече е много късно и трябва да чакам следващия път? #2gunfire

# 35
  • София-Красна поляна
Надявам се, че няма да се забавят много нещата, че са за РД на малката  Rolling Eyes

Не сме ама няма за кога вече.Последно записах манианик ама тя още вчера каза.Днес вече е късно за записване.Притеснява ме дорик дали ще внесе само тя остана и й писах ЛС да видим.

# 36
Айде имайте ме на пред вид за другия път. Щото нещо се омотах сега Simple Smile

# 37
  • Русе

Не сме ама няма за кога вече.Последно записах манианик ама тя още вчера каза.Днес вече е късно за записване.Притеснява ме дорик дали ще внесе само тя остана и й писах ЛС да видим.

Ами като не внесе, няма да участва в поръчката. Съжелявам, но не можем толкова хора да се съобразяваме с 1 човек.  Crossing Arms

# 38
http://www.preissturz.at/mattel-Kat101/furryville_picknick_baum_ … e-Art11699.html#x ако някоя от вас се откаже от тая играчка да ми пише МОЛЯ!

# 39
http://www.preissturz.at/mattel-Kat101/furryville_picknick_baum_ … e-Art11699.html#x ако някоя от вас се откаже от тая играчка да ми пише МОЛЯ!

Ок, аз съм я поръчала. Ако нещо не ме устройва или взема нещо друго на Дени ще те имам предвид   Hug

# 40
Никой не ми отговори, но разбрах,че е късно вече.Имайте ме в предвид за другия път 100% Peace

# 41
  • София-Красна поляна
Точно така Таня. Ако внесе добре, ако не нейна си работа. Тегля парите утре следобед и това е.  Naughty

# 42
Писах и на лични, парите са изпратени днес.Надявам се да няма проблем и утре да можеш да ги изтеглиш. 

# 43
  • София-Красна поляна
Такаааа, всички писаха че са пуснали пари вече. Утре като ида до банката ще видим дали всичко е ОК. Ще пиша като ги изтегля.

# 44
  • France-Bulgaria
Такаааа, всички писаха че са пуснали пари вече. Утре като ида до банката ще видим дали всичко е ОК. Ще пиша като ги изтегля.

Супер,значи да си чакаме в скоро време играчките? Heart Eyes
А някой знае ли,за колко време ще пристигнат? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт