Какво стана със С.К.? Писа, че чакаш имейл от нея. Какво ти каза тя?
Клеопатра, дала си само част от промяната в СК. Само главата за брачния договор. В това ли се състои толкова чаканата промяна в СК?
За предаването на Милен Цветков- нали имаше такова за Могилино? Какво повече можем да кажем ? Трябва да се излезе с конкретни други домове и факти в тях, които да кажем на медиите и на хората. Само това, че има данни за неглижиране в тях не върши работа. Трябва някой, който е ходил в такива домове из България да каже в какво конкретно се изразява това неглижиране. Мисля, че в Медвен ДБМ бяха ходили? Те евентуално, ако имат актуална информация за децата могат да кажат нещо. Даже е за препоръчване на се наблегне на конкретни съдби на отделните деца там. Без С.К. мисля, че тук няма да се справим. Тя има най-малкото снимки и информацията. Без информацията няма да постигнем нищо в медиите.
Трябва да се събере информация за домовете- конкретна. Аз поемам ангажимента за дом /8. Там имаше фрапиращи случаи преди 2 години. Сега предполагам нещата не са се променили, съдейки от ситуациите в другите домове в БГ.