Самолет номер 5 давай газ за Бургас - 37

• 23 646
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Честит празник , Ji ! Бъди щастлива и обичана ! И моята мама празнува днес.   Wink

Честито и на всички именници !

# 166
  • Бургас
Честит рожден ден Ji   bouquet Здрава и щастлива   bouquet
Честито на всички които носят името Димитър и Димитрина и производните му   bouquet
Честито и на всички строители и на мен разбира се  Mr. Green Весели банкети, че и аз може да се класирам за един, току виж, че от както съм в майчинство... мале мале няма да говоря повече Mr. Green

В сряда за малко да закарам бебо на консултация пък тя била за в четвъртък, съвсем обърках датите, сдухах се вече  ooooh! Както и да е, биха ни този път Пентаксим и сме добре, няма температура, няма криви муцунки, много съм доволна от което  Laughing Тежим вече 5,910 кг - разликата от предния път е 700 гр и доФторицата пита "ама какво яде това момче" ми викам аз - цица  Mr. Green "Ааааа, добре, добре" Ама той ако беше закусал кантара щеше да удари и над 6 кг  Mr. Green
Айде чао че лигата ме хвана

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 09:56 от шушона

# 167
Честит Празник Ji   newsm59 Пожелавам ти здраве и безкрайно щастие с твоите трима мъже  bouquet

Честито на всички, които празнуват името си днес! Наздраве! (малеее, още от сутринта Embarassed)

# 168
Калудова в момента не работи.

# 169
Честит Рожден ден , Ji !
Много здраве, щастие и късмет !

Честито и на всички празнуващи на Димитровден !     

и аз да почерпя като майка на именик

# 170
Честит Рожден ден  Ji

# 171
  • На морето!

Честит рожден ден,Ji!
Честит имен ден на всички именници!  bouquet  bouquet  bouquet

# 172
karmen{} Ти досега взимала ли си оттам нещо, аз не мога да сваря да изчета всички теми и още не съм разучила тия кодове, допълнителни отстъпки и подаръци. Иначе от доста време се каня. Какво си хареса

На детето един анцунг харесах,не съм поръчвала и не съм наясно,затова търся някой който да пшусне моята поръчка с неговата

# 173
Днес бяхмем на преглед, пълно беше с деца

# 174
Днес бяхмем на преглед, пълно беше с деца
Леля ми така ми каза. Те са близки.
Съжалявам ако съм подвела някого.

# 175
  Момичета, благодаря ви за пожеланията, наистина съм трогната.Ще почерпя като се видим, дано да е по-скоро! Laughing
  Кармен, аз поръчвам от ЛаРедута, обаче трябваше да се обадиш преди няколко дена.Имах оферта с безплатна доставка и подарък сешоар или дамска чанта LaughingОбаче следващия път ще те имам предвид.Питай и Галхен, тя също поръчва.

# 176
Момичета обяснете ми моля как става поръчването на стоки от Ларедут?Ама по-подробно,че никак не ми е ясно!Мерси предварително! Hug

# 177
Момичета обяснете ми моля как става поръчването на стоки от Ларедут?Ама по-подробно,че никак не ми е ясно!Мерси предварително! Hug
има доста теми по въпроса, не е за тук разговора, но може на кафе Simple Smile

Ji и Галхен доволни ли сте? Номерата отговарят ли си? За мен на 38 се спрях,ама  newsm78
аз съм си понапълнила кошницата  Mr. Green тия дни ще редактирам последно и ще  пускам
Кармен, ще те включа  Peace Избирай

# 178
има доста теми по въпроса, не е за тук разговора, но може на кафе Simple Smile

с две ръце съм за кафето на тема Ла Редут.
 Даже и за днес следобяда имам готовност, само да речете.
За първи път влизам в сайта, чудя се как ли съм го подминавала.
Харесах яке на Стефан.
Вече 3 седмица не мога да харесам нищо или това, което харесам, ми идва скъпичко.

# 179
Момичета, малкия беше болен и май доста време не съм се появявала!

Честито на всички празнуващи вчерашния празник и който е имал личен празник!  bouquet

Имам запитване за покупка на сешоар и който желае да ми отговори нека го направи тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=235835.new#new

Предварително ви благодаря за отговорите, че ми е спешно!

Нямам време сега да ви чета, така че до после....

И дайте ми линк плийс към другата тема, която казвате, че са преместили в "на пазар", че не мога нещо да я открия!?

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 11:31 от sneji20

Общи условия

Активация на акаунт