АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 789
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз ще му купувам хубав стол за компютъра Mr. Green
И аз ще съм с нова кола до седмици Mr. Green, ама не ми е подарък Confused

# 121
Ние взаимно си направихме подаръка, а иначе ще бъдеме практични..., започнахме прословутия ремонт и всички подаръци ще са насочени на там. Само си мечтая за новото жилище.
Момичета да Ви попитамнещо...
Започна да ми се гади. Ама много рано... нещо с Кети започна някъде към 9-10 седмица до 14, а сега в средата на петата седмица ..... Нормално ли Ви се струва това? Нещо съм се бъгнала  Mr. Green

А Катрин няма никакво желание за подарък и за дядо Коледа. Никакъв интерес

Последна редакция: пт, 07 дек 2007, 09:26 от Evjeni

# 122
  • Sofia
Жени, нормално е двете ти бременности да се различават. При Виктор ми се гадеше чак в третия месец, с Марти - от 3тата седмица почти до края.

За подарък за мъжа ми не съм мислила, но май ще се размине. Понеже нещо съм му ядосана... Но до Коледа има време да размисля  newsm78

Аз Виктор не го записах на нищо миналия месец, но този ще ходи на народни танци. От нашите преподаватели по английски разбрах, че е безсмислено да го записвам на език толкова рано- само се обърквали. Към 6-7 години вече понаучили български да говори ще си помисля. Сега да поизрасходва енергия с танците...а да съжаление нямаме плуване, иначе това ми е първо в списъка...

# 123
  • София
Забравих да споделя за извънкласните занимания- Ивчо сам се е записал и на народни танци и на латино, но вкъщи имам обратна информация само за латиното, сега помолих да вземат инфо от тези, които ги занимават в двете дисциплини къде как се справя, защото не виждам смисъл да ходи и на двете.

# 124
..., а  ние тъкмо решихме подаръкът й да е любимецът й - плюшен Франклин newsm78 май  той ще седи на кукленото столче Wink

Simple Smile И на Гого любимецът е Франклин и един от Коледните му подаръци е плюшен Франклин.

# 125
Леле, колко сте се активирали, едвам успях да изчета.

Ние Коледните подаръци си ги купихме от Виена - бяхме там за 4 дни и сме ама много доволни, страхотен град, ако смогна да кача снимки, ще пусна линк.

На Гого естествено ще има коледен подарък, но ми е много сложно, тъй като той няколко пъти заявява, че иска кола, ама ИСТИНСКА (като наистина има предвид истинска).

А за заниманията в детската - питахме го иска ли да тренира нещо, а той казва: "Да, тенис или Формула 1". Е, в детската не ги предлагат тези и не сме го записали.

Между другото да ви питам има ли някой такъв проблем в градината - Гого си ходи и си спи там и няма мрънкане, доволен е, но.... не яде нищо, освен хляб на обяд (закусва у дома) и от време на време следобедната закуска, ако е нещо тестено, или някоя ябълка.

# 126
  • Добрич
Здравейте и от нас.   bouquet  Heart Eyes
Коледни подаръци още не съм измислила. За децата имам предвид.  Wink

Аз пък имам друг проблем с адаптацията на Пепи в ДГ. Ходи с неголямо удоволствие, но поне не плаче вече, спи там, може и малко да е.., за яденето нямаме никакъв проблем. Храни се сам и си изяжда почти всичко (стига да не е плод  Shocked - не кусва плодове, ама изобщо  Cry) или тиквеник (обявил го е за гадно нещо). НО не комуникира изобщо с госпожите. Ама думичка не им обелва. Питат го, той упорито мълчи, закачат го, той пак мълчи. Просто безмълвен с тях (и с леличките). Разбрах, че с децата си говори и играе.
Не знам как да подходя, а и госпожите май не могат да ми дадат съвет. Нямали били подобен случай в практиката си  Shocked. Честно, аз съм в потрес да не си имам асоциопат в къщи.
С нас говори, разказва какво е правил в градината, пее песничките, казва стихчетата (доколкото ги е научил). Разбира се, в повечето случаи се срамува малко и от нас, но все пак комуникираме някак си.
Стигнахме дотам, че госпожите тактично ми намекнаха, че детето ми най- вероятно няма да си каже стихчето за Коледното тържество.. да не сме изпаднели в конфузна ситуация. Аз настоях да се "подготвя" заедно с всички деца, а на края ще преценим дали да го изкарват отпред. Поне песнички се надявам да пее с всички останали.
Та, така, да се оплача и аз. Ако някой може да ме посъветва нещо, ще му бъда благодарна!   bouquet

# 127
  • София
Между другото да ви питам има ли някой такъв проблем в градината - Гого си ходи и си спи там и няма мрънкане, доволен е, но.... не яде нищо, освен хляб на обяд (закусва у дома) и от време на време следобедната закуска, ако е нещо тестено, или някоя ябълка.

Иво е така откакто е на ясла-тоест вече 2 години Simple Smile
Госпожите в детската ни викаха да ни питат дали да го карат с техните методи, аз казах, че принципно съм против детете да му се угажда на капризите, но ако не иска-да не го насилват. Защото той просто им казва-за всичко- "Аз такова НЕ ЯМ!". Говорят му, че няма да порасне, че дядо Коледа няма да донесе подарък, но е абсолютно безуспешно. В резултат , на което почна и вкъщи да иска сух хляб ooooh! Водя го закусил, майка ми следобяд го взима и закусва храната от частната кухня, вечер вечеря второто или супата от кухнята. Примирила съм се.

# 128
Силвия, а възможно ли е да не му предлагате закуска у вас?
Ако той си хапва добре сутрин, може би просто не огладнява достатъчно, за да яде в градината?

Ние имаме обратния проблем - тя яде и у нас, и в градината сутрин. Иначе не може да удържи гладна до 8:30. Но тя има такъв прекрасен апетит и толкова активна обмяна, че изобщо не я мисля.  Laughing

Анушка, Ирина не говори с госпожите близо месец. Едната от тях дори ме пита детето говори ли вече  Mr. Green. Като я уверих, че говори, и то доста, госпожата измрънка, че тя с децата всъщност общувала, но с госпожите не желаела да разговаря. Но сега си говори и с тях. Явно вече ги одобри. Така че - дай му време на момчето. Явно е сериозен мъж, трябва му време, за да свикне с нова дама в обкръжението си  Wink

Да ви се похваля - вчера намерих едно плюшено пони от склад за детски играчки. Може и да не купувам ония скъпотии от Хасбро.

# 129
Силвия, а възможно ли е да не му предлагате закуска у вас?
Ако той си хапва добре сутрин, може би просто не огладнява достатъчно, за да яде в градината?

Ами да ти кажа ли, той не яде особено и на закуска у нас, защото той по принцип яде по-бавно, а сутрин нямаме много време. Ходил е на детска и съвсем малко хапнал, но нищо... Основният му аргумент в детската е, че супите там не са като на баба му, но така и не е пробвал и хапчица. В началото и хляб не щеше дори, сега поне това яде.

Жени, честито забременяване, чак сега видях, пожелавам ти лека бременност. Ние догодина ще се присъединяваме, живот и здраве, към многодетните семейства Simple Smile

# 130
Аааа силве, не се връзвам вече на тия. Колко много момичетато темата искаха дазабременяватсега,а само азотсрамих отбора.
А помните ли, че аз бях категорично против за второ дете. Не по принцип, а за  момента.
Обаче гледам дане се замислям, че ме хваща шубето какще се справя.

# 131
Роси, честита кола  Grinning! С каква седалка оборудвахте Иринка?

Аз подарък за скъпия още не съм взела, но със сигурност ще е нещо практично (нали съм практична домакиня, особено домакиня  Mr. Green), та ще бъде някой пуловер или якенце.
Аз пък незнам какво искам  Rolling Eyes, вие такова чудо видели ли сте?

Ние имаме обратния проблем - тя яде и у нас, и в градината сутрин. Иначе не може да удържи гладна до 8:30. Но тя има такъв прекрасен апетит и толкова активна обмяна, че изобщо не я мисля.  Laughing

Същата работа! На обад я взимам, защото след стачката категорично отказа да спи там, още плачели и тя не можела да спи). та там си обядва супата и второто и в къщи яде и супата от кухнята надробена с две филийки хляб и една буца сирене!!!. това след като си е изяла всичко и то не госпожите да са ме излъгали, а аз я виждам през прозорчето на занималнята им, докато я чакам. Или са им малки порциите или тя е с право черво  Laughing. Иначе къде и отива това ядене, не ми го побира акъла!

# 132
Зори, още се каним да купих Рьомера, защото не се е случило от няколко месеца да сме в София едновременно двамата с баща й. Иначе аз ползвам старата седалка в моята кола, но понеже не могат да я гхващат вече коланите, връзвам Ирина с коланите на колата. Не е най-доброто, но за няколко седмици ще е така. Седалката трябва да я купим до края на годината непременно.

Силве, ти ме развесели сутринта. От кога семействата с две деца са многодетни? Айде, три, четири... ама с две си е нормално семейство.

Я се взимайте в ръце и забременявайте, че да не ви изпреваря и засрамя  Mr. Green

# 133
Я се взимайте в ръце и забременявайте, че да не ви изпреваря и засрамя Mr. Green
Ееее хайде дееееее

Момичета, моето дете няма никаква фантазия да си избере подарък за дядо Коледа.
За нея сега светът е бебето. Направо ме шашка това дете колко много го иска. Винаги  е била така. Винаги  е искала бебе. Сега издевателствам над нея с приказките "Ще разсърдиш бебето! На бебето така не му харесва! Нали ще си добра кака на бебето, трябва да не плачеш" и действа. Само се замислих да не стане обратния ефект.

Момичета, да споделя. Вчера вечерта гушкаме се с Кети н спалнята и изведнъж това дете започва да плаче. Понеже беше тъмно реших, че се прави. Изведнъж усетех сълзички. Бърша ги и я питам защо плаче, а тя ми отговаря "Мъчно ми е за бабаShocked Вярно, че прекарва всяка събота и неделя с нея, но се бяха разделили от 2 часа и честно да си кажа такова нещо не съм очаквала. Иначе към мен и баща си е залепена като пощенска марка и постоянно се прегръщаме и целуваме (това е типично за Кети), но пък и ние сме си строги с нея когато трябва (в случая не е имало  възпитаване) .... Но ми е странна тази нейна реакция  и не знам какво да мисля, не мога да намеря обяснение и много ме тормози това

# 134
  • София
За Коледното парти пишете и Алекс на Sunny.

Общи условия

Активация на акаунт