Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 008
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • у дома
запис

# 46
, Дани[/size]...Бъдете много щастливи- ти,цялото ти семейство и всички които обичаш.

Вст80-Ужасяваща случка.Добре,че се е разминало лошото.  Praynig А като се замисля доста своеволия позволявам на Мартина.Но от утре-НЕ! Naughty

# 47
Здравейте!
    Честит рожден Ден Дани!Да си много обичана и само радост в живота ти да има!

# 48
  • София
ВСТ, миличка, знам какво е - и аз съм вадила разни неща от гърлото на Ивчо, нали и с храна се задавя, че гълта без да дъвче  Tired Прегръдки и от нас!  Hug Heart Eyes
Блан, тоя клуб не е ли на Рени фолк-певицата? С танцьор Диан Жокера от Стар Академи? Май така му беше името. newsm78 Ама и аз съм много в час  Joy Тия работи не са за мен.  Stop Малко ми е нелепо.  Rolling Eyes Embarassed

# 49
Благодаря ви милички  Hug  bouquet
Аз май съм малко по-добре, но след като ударих не по едно за разпускане, а един хубав и разтоварващ рев   newsm45 - аз съм си голяма ревла по принцип  Embarassed А това с алкохола така и не успях да го усвоя, никак не ми се услажда  Grinning.

За съжаление, пак няма да мога да се включа по обсъжданите теми, но ако щете вярвайте в момента главата ми е абсолютно празна  Rolling Eyes Седа си с празен поглед пред компютъра и през 5 мин, ходя да си целувам детенцето - милото няма да може да спи спокойно от мен тази нощ.

Наистина мами, много внимавайте какво давате на дечицата си, защото е ужасно това, което ми се случи. Аз по принцип страшно внимавам какво давам на Лори - имам тренинг от работата, но татито хич няма навика да се замисля, а доста често говорим за това. Редовно чувам безумната реплика - тя да не е толкова тъпа, че да го лапне това  Crazy Той някакси не може да разбере, че при дечицата всичко се случва буквално за секунди и малките им главички могат да родят всевъзможни неща.

# 50
vst_80 И аз не съм по пиенето ,ама знам че помага понякога,но и обилния рев също  Laughing
Важното е че сте добре,а татко ви вече да има едно на ум  Thinking Утре ли взимате резултата от урината ?

dusheto да не би да ви дръпнаха шалтера във Виената,хич те няма нещо ,кой ще ми прави компания за филосовски трактати по нощите  Laughing Как е Начето? Дано не отсъстваш заради него  Praynig

# 51
MamaMargo  Hug за урината ще се обадим в понеделник, че нали давахме два дни поред, та да са готови резултатите и от двете. Дано всичко да е наред  Praynig

А за dusheto и аз забелязах, че ги няма тези дни  Thinking Дано да са добре с Начи, че нали нещо беше болничък Praynig Ще се радвам ако се разпише скоро  Peace

# 52
Стискам палци  Peace Hug
Май е време да си лягам че утре сме на консултация за да ни сложат полиомиелитната ваксина(реимунизация) ,сега се чудя дали ще е пак през устата или вече слагат убита като инжекция ? newsm78

# 53
blanc, аз съм ЗА всякакви културни мероприятия! Wink

Elwing, регистрира ли се в epay?

Аз също вчера си мислех, че Душето не се е появявяла теси дни. Дано Начето да е добре! Praynig

Хайде ние ще се приготвяме за разходката за сутрешно кафенце. Laughing

# 54
  • София
    Марги по новия имунизационен календар мисля че отпадна четвъртия прием на полиомиелита и остана само петия, който задължително трябва да е с убитата ваксина. Не съм сто процента сигурна...
    Ок погледнах има го и то точно на 14 месеца, но после го няма с реимунизацията на ДТК, то. Ако слагаш пентаксим, може направо с ДТК то да го биете. Но по новия имунизационен календар със сигурност трябва да е убитата.!!!

# 55
Честит Рожден Ден и от мен Дани!

Абе за имунизациите ДКТ-о не е ли с убита ваксина или само Пентаксима е такава? Ние до сега сме слагали само тези които са от ХЕИ-то и не съм купувала Пентаксим. Тази ваксина на годинката я пропускаме заради алергията, педито ни каза че няма проблем ако отложим някой друг месец, но не съм се замисляла дали така ще изместим и следващите.
Даниел пак е пламналв пъпки и вече откачам. Махнах омекотителите защото и в тях се съмнявам и сега сме само с Тео Бебе. Мисля че е слаб прах но... newsm78 Чудя се дали да не купя "Бебе". Thinking
Днес почивами цял ден съм с мушморочето. Нещо съм поразочарована от Дет.кухня и се чудя дали да продължавам.
Да питам само дали вашите сладкиши спят по два или три пъти на ден? Не мога да го отуча да спи преди обяд а тук една многознайка ме убеждава че дребния вече трябва да спинка само след обяддолу горе от 2 до 4:30. newsm78

# 56
  • София
Добро утро!

Карим Калоян вече спря да спи по два пъти. Сега спи от 13 до 15.30-16 ч. Понякога обаче заспива още в 12 и става в 14 и после си будува до вечерта.

Аз пък днес за първи път от не знам колко години ще ходя на козметик. Даже не знам какво ще ми правят, защото това ми е подаръкът от кумовете за рождения ден Laughing Кумата е записала сигурно 1000 процедури и масаж и на всичко отгоре ще дойде да гледа Калоян Joy Златна кума си имам, да ми е жива и здрава Wink Че то идва време да се връщам на работа, трябва да придобия някакъв вид на изглед Mr. Green

# 57
  • софия
Добро утро !
Мен днес ме чака събиране на багаж и от утре сме в Г.Делчев.

Карим Калоян вече спря да спи по два пъти. Сега спи от 13 до 15.30-16 ч.

И при нас е така вече,но някой път заспива в 13 и в 14ч. вече е готова  ooooh!!
И аз си мислех,за Душето тези дни.Дано всичко е о.к при тях!

# 58
... да придобия някакъв вид на изглед Mr. Green
Nana77, какъв вид...? Mr. Green
Vst_80, направо ми призля като прочетох какво се е случило. Sad Добре, че е бил малкия дявол.Браво за адекватната реакция!Като си помисля, че Вики редовно си играе с капачки... ooooh!И ние имахме подобно преживяване само че с коричка хляб, бяхме в заведение...двамата с баща й скочихме...не можеше да си поеме въздух...чак не ми се припомня. Confused
Нагушкай хубаво сладкото  Лори! Hug
Karim, Вики почна сама да пропуска съня сутрин понякога, но не винаги.Остави детето само да си покаже.Много ги обичам такива многознайковци. Close

# 59
Здравейте и от нас!
Vst_80, мила, по-добре ли си? Неприятна случка сте преживели, като прочетох и сърцето ми заби бързо. Страхотна реакция си извадила, но това е майката  Peace. Сигурно и татито ви се е изплашил и сега съм сигурна, че ще внимава какво й дава  Peace  Hug  Heart Eyes.
Карим и ние спиме по веднъж от 13,30-14,00ч до към 16,30-17,00ч. Прала ли си дрешките с Персил Сенситив или този Сано, те наистина са много хубави? Дано най-накрая установите от какво е алергията на Дани  Peace  Hug.
Приятен ден на всички!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт