Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 031
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Добър вечер!
Дани, ще видиш, че не е толкова лошо в нашия квартал, а и надявам се ние със Сашко и Боби да спомогнеме за това. С удоволствие ще те разведеме из кварталните кафета и градинки Peace  Grinning.
Кайли, дано баба ти да се оправи по-бързо и да мине леко операцията  Praynig. А, ти не се притеснявай, всичко ще е наред  Peace  Hug.
Vst_80, честита радостна новина на кумувете ви. Пожелавам им, да им се роди едно здраво бебче може и две  Grinning.
Ей то било много хубаво някой да ти разходи детето!
Мдаааа, на мен ми се случва веднъж на два месеца, но наистина е много хубаво.
Бамбуча, не го мисли, другия път ще го вземеш  Peace.
Душе, радвам се, че сте добре  Hug.
Лека нощ на всички и сладки сънища  Heart Eyes!

# 106
  • гр.София
 Хванах " Имаш поща"(не го долюбвам много)- майката на Азис е много красива жена!

Дани,ще слушаме и ще очакваме включване!

# 107
Дани, а честито ти преместване. Не се сдухвай Simple Smile Всяка промяна е трудна, но съм сигурна, че ще имаш много много нови поводи за празник в новия апартамент...

Аз от 2 седмици не мога да накарам мъжО да ми помогне с разместването. Искам да обновя апартамента и като начало трябва солидно разместване, ама сама не мога да местя секции... или не искам  newsm78
Надявам се догодина и ние да сме в нов апартамент а до тогава...ще ходим на гости на новодомци? Някой желаещ да му се изтресем на гости?
Уффф пак ми е еуфорично:)
Целувам ви момичета, и до скоро:)

Пазете се и пазете малките зверчета , че ако и ваще се центрират толкова често колкото Чавдара....

# 108
  • София
Хванах " Имаш поща"(не го долюбвам много)- майката на Азис е много красива жена!

Ох разплакаха ме и мен. Много сълзлива съм станала беееее Rolling Eyes
Аз пък шапка й свалям затова, че подкрепя детето си независимо от хорските приказки. Защото историята познава и други случаи Wink

А ето и фотоапарата на Супер Митко

http://www.obchodni-dum.cz/file.phtml/58376/velky_canon_350d_vsechnystrany.jpg

Цял ден, докато го гледах как се суети около апарата все си спомнях Гаврошовците на Смирненски и ми се плачеше. И се радвам, че успях да изтеглим този заем, за да осъществя една от мечтите му. Животът ни е толкова кратък, че всеки един от тези мигове е безценен Heart Eyes

# 109
Здравейте!
Извинявайте, ако съм ви заблудила, но от еуфория и радост, май не съм го написала както трябва. Всъщност аз ще бъда изключително щастлива да ви се похваля с такава новина, но май още ме е малко страх и ми се иска Лори поне още мъничко да поотрасне - поне още годинка, две  Wink. А иначе мерси за пожеланията за моята прекрасна кума   bouquet

bamboocha
сигурна съм, че ще му вземеш акъла на тоз даскал следващия път  Peace
nana77 честита придобивка на Супер Митко - сега ще чакаме много готски снимки на вожда  Wink
AndyB честно казано аз много бих се радвала да се измъкнем от нашто село  Wink, хич не ми допада, но истината е, че за мен е по-важно да сменя къщата  Mr. Green
Elwing честит рожден ден на твойта кума   bouquet Желая й от сърце хиляди прекрасни моменти с нейните сладурчета.

Хубаво,че Мимс ви го е написала-който не е чул-до 30декември трябва да се подадат декларации за децата при работодателя. И януари ще раздадат по някой лев Simple Smile

blanc аз май не знам за какво става въпрос  Embarassed Пак съм изпуснала нещо  Embarassed

dani777k
ще чакам да разказваш   Hug

И на мен ми хареса майката на Азис - наистина трябват много сили да се изтърпи това чудо  Crazy

# 110
  • варненка от София
Да се похваля, направихме прощъпулника на Шушето тази вечер и момата хвана задграничния паспорт и елката. Ще е финансова дипломатка, а може и в някоя европейска комисия по финанси да е.

Ето снимка от събитието. Прощъпулник на Шушето, и още, и още

# 111
marulka_s радвам се, че се разписа - бяхте се позагубили нещо. Браво на нашата дипломатка - знае детето към какво да се ориентира  Wink - сега отивам да се наслаждавам на снимчиците  smile3508

# 112
  • гр.София
 Вст80-става дума за данъчните облекчения за родители,преди се висеше в НАП за подаване на декларации ,сега-директно по месторабота на единия родител.
 Нана, Супер Митко ще си легне да спи с фотоапарата сигурно,от мерак. Да му е честит.
 И мен ме впечатли отношението на майката на Азис към сина й.

Обърквация,знаех си,че за новата маса ще искаш не столове, а цял апартамент Simple Smile.

Марулка, каквато и професия да е -все ще е кипра Стефани!

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 23:52 от blanc

# 113
blanc монго благодаря   bouquet - на мен хич не са ми ясни тези работи, татито каза,че ще го свърши в неговата служба  Wink

# 114

Само се чудя какво ще й променят newsm78, имам чувството, че аз имам повече бръчки от нея.

Ейй, nana77, ама Митко няма ли поне по едно кафенце да почерпи за новата придобивка? Mr. Green Наистина са много сладки и така започват да им блестят очите. Heart Eyes

vst_80 , мен вече не можеш да ме преместиш оттук. Mr. Green Аз съм израстнала на Лъвов мост Mr. Green, после в Люлин и сега наистина се чувствам като при дядо и баба на село: спокойствие, сутрин птички пеят и най-важното - много близо до центъра. Вече немога да си представя да живея в апартамент, да се съобразявам със съседи и да се чудя къде да паркирам. Peace 

# 115
  • София
Добро утро!

Анди ей го на кафенцето, че и малко тортичка да подсладиш душата Laughing

Бланк тази нощ не легна, щото беше на работа Joy, но го взе със себе си да си го разглеждал Wink

Хайде че сега трябва да стягам катуна и да отиваме пак при майка ми, че Митко трябва да спи, а Калоян му е връз главата откакто се е прибрал. Дано брат ми си е оставил вкъщи лаптопа, та да попиша малко и после.

# 116
Ауууу Нанче моя мъж от кога човечеца мре за точно това канонче, да е честит на Супер Митко и да щрака само прекрасни снимки   bouquet  /Мъжо каза да събирате парички за едно обективче, че имало приказни за него  Mr. Green/

Марулка, каквато и професия да е -все ще е кипра Стефани!
Ахъм  smile3521

И аз хванах случайно вчера майката на Азо в Имаш поща и аз ревах, много красива жена...чак се чудя за какво ще я бутат на Пълна промяна  Thinking

Ох Али вика ставам после пак  Crazy

# 117
  • София
Ауууу Нанче моя мъж от кога човечеца мре за точно това канонче, да е честит на Супер Митко и да щрака само прекрасни снимки   bouquet  /Мъжо каза да събирате парички за едно обективче, че имало приказни за него  Mr. Green/

Ааааааа НЕ НЕ НЕЕЕЕЕ! Никакви обективчета Naughty Има си обективче хубавко с фотото. Сега е мой ред - печка, абсорбатор и разни такива неща. За 3 години заедно над 3000 лв сме дали само за камерата и фотоапарата. Wink

# 118
Добро утро!!!

Мама Марго, чакам снимки от модното ревю

Честит прощъпулник на Стефани??? Елфче, как мина вашият??? Ивчо какъв ще стане?

Бланк, точно така. изпитът беше на 16 септември, но заради тъпата ни инспекторка, която всеки път като й звънна е кисела, едва сега си разбрах оценката. Надявам се следващият път, трети подред, да попадна в купчицата с тройки! При други обстоятелства щеше да ми е мн тъжно, но в този университет (ЮЗУ) изпитите се взимат не с четене, а с късмет

Нана, само с кафенце ли ще ни минеш??? Само хубави моменти ви пожелавам, които да запечатате с новото фото, а след това да споделите с нас

Ние сега ще ходим на Байрам. Клиенти на мъжо ни поканиха на агън багън

# 119
Здравейте, момичета!
Нана, много ви е хубав фотоапарата  Peace. Честито!
Момичета, видяхте ли, че в сметката на Симонка остават да се съберат само още 7 000лв. Много се зарадвах, че се събраха паричките  Laughing.
Приятен ден на всички  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт