10-дневен запек при 2 годишно

• 148 188
  • 607
  •   2
Отговори
# 540
На дъщеря ми вчера и изписаха Натуралакс -на Nature's way. Нямало сена. Някой ползвал ли го е.?Tя е на 6 и половина.И към Хуск привиква ли се?

Мартин е пил Натуралакс3 когато беше  доста малък сега е на 6, това което ме притесняваше е каскара саграда или зърнастец , тази билка е по- слаба от сената, но въпреки това при продължителна употреба води до отслабена перисталтика  и привиква друго вредно няма в състава. Към Хуск според мен не се привиква това са фибри. Дават се на гладно сутрин с голяма чаша вода , аз давам псилиум на ботаник , но сега ме подсети за този хуск.

# 541
На дъщеря ми вчера и изписаха Натуралакс -на Nature's way. Нямало сена. Някой ползвал ли го е.?Tя е на 6 и половина.И към Хуск привиква ли се?

Мартин е пил Натуралакс3 когато беше  доста малък сега е на 6, това което ме притесняваше е каскара саграда или зърнастец , тази билка е по- слаба от сената, но въпреки това при продължителна употреба води до отслабена перисталтика  и привиква друго вредно няма в състава. Към Хуск според мен не се привиква това са фибри. Дават се на гладно сутрин с голяма чаша вода , аз давам псилиум на ботаник , но сега ме подсети за този хуск.
На нас изписаха Натуралакс с Алое, не с онова -каскара.  Мисля си, че дъщеря ми се е метнала на мен -аз имах този проблем докато не пропих кафе ....но докато дъщеря ми пропие  ooooh!Няма да са минали и 10 години... А горните витамини канадски да не са и те като ями беарс -25 лв за 10 дни?

# 542
и това 3-ката е с алое напиши името в гугал и ми прати линк да видя кутийката това ли е http://www.zdravoslovno.biz/%D0%91%D0%98%D0%9B%D0%9A%D0%9E%D0%92 … /flypage.tpl.html

# 543
и това 3-ката е с алое напиши името в гугал и ми прати линк да видя кутийката това ли е http://www.zdravoslovno.biz/%D0%91%D0%98%D0%9B%D0%9A%D0%9E%D0%92 … /flypage.tpl.html
Да, същия е състава поне.

# 544
  • sofia
Simple Smile Много сте тънкообидни. Съжалявам ако приемате нещата така... Аз съм била такова дете, с постоянен запек и. Баща ми има теория - в нашия род никои не е имал проблеми с храната - ако нещо временно ти е създало неразположение, то ако не му обръщаш внимание ще се балансира. Не е хубаво човек да се изнежва. И така, чак сега на 35 и благодарение на болестите на детето ми разбрах кои храни ми влияят зле. Защо бързо хващам грип и т.н. Откриха ми огромен дефицит на ДАо ензима - дето преработва хистамина в храната. Е откакто съм на такава диета съм много жизнена и въобще не съм боледувала. Преди не съм обръщала внимание че от доматите, праза и т.н ми става зле, защото симптомите са толкова бледи - леко главоболие, леки спазми в червата....

А вие както искате, децата са си ваши.

# 545
Да, същия е състава поне.
ами той съдържа тази билка зърцастец която не е добре да се пие дълго време

# 546
Вигора витамините не са скъпи, рибеното им масло под формата
на желирани бонбони е по-евтино от това на Супрадин. Ще потърся
тези фибри и аз, но в Пловдив в малко аптеки ги има тези продукти.
На нас гастроентеролог ни каза, че дъщеря ми е малка за псилиум,
тогава беше на 4 г.
 Аз напоследък намирам връзка между злоядството/запека на детето и уголемените
и`сливици и оттам сравнително честото боледуване. Има дни, в които много трудно
склонява да сложи нещо в устата си, дори и вода.

# 547
Simple Smile Много сте тънкообидни. Съжалявам ако приемате нещата така... Аз съм била такова дете, с постоянен запек и. Баща ми има теория - в нашия род никои не е имал проблеми с храната - ако нещо временно ти е създало неразположение, то ако не му обръщаш внимание ще се балансира. Не е хубаво човек да се изнежва. И така, чак сега на 35 и благодарение на болестите на детето ми разбрах кои храни ми влияят зле. Защо бързо хващам грип и т.н. Откриха ми огромен дефицит на ДАо ензима - дето преработва хистамина в храната. Е откакто съм на такава диета съм много жизнена и въобще не съм боледувала. Преди не съм обръщала внимание че от доматите, праза и т.н ми става зле, защото симптомите са толкова бледи - леко главоболие, леки спазми в червата....

Браво, сега момичета се чувстват ограмотени  Whistling

# 548
това е нещо друго т.е. на всеки човек различните храни му влияят по различен начин примерно някой от мляко се разхлабват други запичат, това няма нищо общо с вкусовите предпочитания съответно не е удачно да оставиш едно дете да яде каквото си поиска, със сигурност децата не осъзнават коя храна кои ценни съставки има, затова индустрията на бързото хранене е толкова успешна защото може да е  вредна , но е вкусна и едно дете винаги ще предпочита по вкусното още повече че никой не рекламира зеленчуци , а в рекламите се показват най- вече лъскавите опаковки.
затова и го залъгвах със сушени плодове във вид на бонбони сложени в опаковка  с някой батман или спайдермен и с нарязани продове върху които са забити разни лъскави украси за коктейли и какво ли не

# 549
  • Дивия Северозапад

Браво, сега момичета се чувстват ограмотени  Whistling
Момичета, четете внимателно какво пише newradost. Права е във всяко едно отношение. Даже ви съветвам да прочететет внимателно всичките й писания. Това, което пише е на база прочетено и изпитано с години. Прилагам някои неща върху детето ми и има поразителен ефект върху поведението, а за здравето да не говорим.

# 550
ами четем внимателно , тя не открива топлата вода ,така е  има хора които имат някаква непоносимост от дадени храни нищо ново под слънцето има и такива като мен които каквато и храна да поглъщат са ок със стомаха, така че извода е че всичко е индивидуално

# 551
  • sofia
Една приятелка ме посъветва и вече успешно прилагам следния метод на изхождане:
Течен глицерин и спринцовка от 2кубика - Впръсквам рязко в дупето една спринцовка с течен глицерин  - тя е толкова малка че въобще не боли. Изхождането започва от само себе си. При нас свещички и всякакви медикаменти са противопоказни. Пробвах и с глицеринови свещички, ама е доста по-неприятно.

# 552
  • sofia
Alyona е права, не обясних нищо като хората, ама се извинявам - нямам време за това.

# 553
  • Дивия Северозапад
ами четем внимателно , тя не открива топлата вода ,така е  има хора които имат някаква непоносимост от дадени храни нищо ново под слънцето има и такива като мен които каквато и храна да поглъщат са ок със стомаха, така че извода е че всичко е индивидуално
В някой отношения открива топлата вода, но и аз нямам време да ви обяснявам.

# 554
newradostако често го правиш заменяй отреме на време глицерина и зехтин или течен парафин

Общи условия

Активация на акаунт