Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли родителите, които са родили в Тина Киркова, да купуват лигавник и ръкавици за бебето си?
Какво е "кърмаческа жълтеница" и какво трябва да се направи в такъв случай?
Какво да очаквам, ако бебето ми има ниска позиция на главата и изпитвам контракции преди определената дата за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли родителите, които са родили в Тина Киркова, да купуват лигавник и ръкавици за бебето си?
-
Какво е "кърмаческа жълтеница" и какво трябва да се направи в такъв случай?
-
Какво да очаквам, ако бебето ми има ниска позиция на главата и изпитвам контракции преди определената дата за раждане?
-
Какво представлява преваряването на кърмата и дали е необходимо?
-
Какво да очаквам при неболезнени контракции?

То наистина вали дъжд от бебета когато отворя форума и оп ново бебе
ще трябва и аз да си купя .При първото раждане се цедях на ръка голям кошмар беше ,особено,
когато малкия ми отказа да суче , имах чувството ,че само това правя ,тъкмо се наяде и след малко започвах да пълня шишето за следващото хранене. 

Докато пиша още едно бебе
. Знам, че не е хубаво да се цеди много, но мен доста ме е страх да не стане беля и да ми се запушат каналите.
Благодаря ти Мира ще трябва да си я взема ! Хубаво е ,че имаш много кърма
Късмет !
Виж при 
много бебета бре