Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли родителите, които са родили в Тина Киркова, да купуват лигавник и ръкавици за бебето си?
Какво е "кърмаческа жълтеница" и какво трябва да се направи в такъв случай?
Какво да очаквам, ако бебето ми има ниска позиция на главата и изпитвам контракции преди определената дата за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли родителите, които са родили в Тина Киркова, да купуват лигавник и ръкавици за бебето си?
-
Какво е "кърмаческа жълтеница" и какво трябва да се направи в такъв случай?
-
Какво да очаквам, ако бебето ми има ниска позиция на главата и изпитвам контракции преди определената дата за раждане?
-
Какво представлява преваряването на кърмата и дали е необходимо?
-
Какво да очаквам при неболезнени контракции?

Иначе всяка вечер се будя към 3ч и си викам раждааам, ама на все е лъжливо. 

Хайде дано така да продължаваме... 
Аз продължавам да и капвам кърма, дано най-сетне я преборим тази хрема. 
Но, наистина, ако можеш си поспи. 
Да е жив и здрав и много да ви радва а мамето бързо възстановяване и да си се гледате!
защото имам по-важни неща, на които да се посветя сега! 
на мамите, които ще се отправят към родилното!
но ти си се справила, герой си
сигурно нямаш търпение? Или носталгията избледнява след толкова години ?
ей ме и мен да дам последен отчет...че утре живот и здраве иде моя ред да ставам мама
ще се правя на смела..мислех аз пълна ама ако ТАТКОТО ни беше тук поне да види бебето...сега аз се чувствам отговорина и длъжна поне аз да го видя ВЕДНАГА
Няма грам разкритие, човека и пръст не можа да вкара, не е изгладена шийката, не се е смъкнало бебето.....