На топчица свито като малко мишленце,в корема ни чака НОЕМВРИйско детенце

• 13 415
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • Плевен
Мими супер е че се гушкате вече,сега на спокойствие с бебо и кърмата ще тръгне,не се притеснявай.
Да се похваля сглобихме на бебка креватчето,само балдахина остана да се сложи,като го приведа в окончателно готов вид ще го щракна да ви го покажа.Сега ми е едно такова миличко като мина покрай него,нямам търпение бебка да спинка вътре.

# 241
Дес, мерси за обясненията за забърсването на дупарите на бебките  Heart Eyes

Бе таз клизма и мен ме тормози... Confused Няма ли наистина начин вкъщи да пием нещичко и така... Crazy

# 242
 Ditta  има едни  - които се копуват от аптеките - домашни. Може да се правят в къщи!
 Някъде из форумите бях чела , че ги ползват много родилки за да си спестят неудобството в родилното и прочие. Но трябва да се разбереш по този въпрос със лекаря , който ще те изражда. Защото акушерките не знам дали ще признаят........

# 243
и аз искам инфо за тези очистителни,ама нещо,което да действа бързо,че ако се наложи д ане чакам много,май бяха чела за Eva Q,ако знаете нещо повече-пишете,че и аз искам тая процедура вкъщи,не,че не сами првили клизма,ама бих избгнала...
е не съм тръгнала още да раждам де,казвам само,че така ме боли и тежии,че...айде още 10-ина дни най-много и давам на мойта,само дето тя си решава де Sunglasses
Мими,сега се почва истинското гледане май-като ревене и д ане знаеш защо,ама по-важното е,че сте заедно вече Heart Eyes
радвам се за всички отпочинали и заредени с положителни емоции,аз не спирам да се надвям все още на поне ден,а може и два милото да отдели само за мен...някой ден дано.. Praynig

# 244
Честити момчета на МИМИ  и ЛИЛИ! Да растат здрави и силни и както са бързали всичко така да им върви, бързо и успешно  Grinning

Докато се разпиша и вие сте изписали цели две теми! Браво на вас!

Дес, би ли сменила датата на раждане на Иван. Роден е на 1 Октомври и е 46см.

Ние се храним на два часа, аз помпам мляко, защото малкия в началото много спеше. Казаха ми най-малко по 30мл на два часа да давам, което прави 60мл на 4ч. На третия ден се оказа, че има жълтеница и влязохме в болницата с много висок билирубин. Беше на системи и на фото лампи. Не можеше да го храня на гърдите, за да седи в кувиоза. Добре че имахме самостоятелна стая с него, за да контролирам сестрите, че само една ми харесваше, останалите бяха гола вода. Много съм разочарована от педиатрията, колкото бях доволна от родилното тук обратно. На никой не пожелавам да влиза в педиатрия, ужасно място е. Ние бяхме и на антибиотици, защото се съмняваха за стафилококова инфекция. Въобще изкарах един кошмар, най-трудното което ми се е случвало до сега. Сега малчо е добре, вече е беличък и не е толкова заспал.  И сега се прави на изморен, но го мъча и на гърдите. Мног оискам да го кърмя. Кърмата ми слезе на 4 ден и защото малката въшка не смучеше достатъчно може би и като ми се надуха и втвърдиха гърдите, станаха квадратни и ужасно боляха. Пратих мъжа ми да кара час и половина късно вечерта да взема помпа от моя приятелка, Направо ми спаси живота  Laughing

Гледам, че вече имаме момичета влезли в 37 седмица. Супер, не остана вече! Чакам ви да обменяме опит за цици, памперси и разходки  Grinning И който може, вземайте епидурал, няма сравнение!

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 07:45 от Пумпал

# 245
Пумпал  Simple Smile  това,че с бебче вървите стремглаво напред е много хубаво. Нека неприятностите отминават бързо,а хубавите мигове да помним винаги! Ние ще ти изпращаме само положителните си емоции   bouquet

Ам...епидурална и аз мисля да слагам,ако раждам нормално де...ама ще видим.Все пак вероятността за нормално е много малка. Страховете ми и при двете раждания са на лице.От една страна   страх на  Беба нещо да не и стане и сексуални живот след нормално раждане  :  от друга  страх от това да не извадим беба прекално мъничка и страх от възстановяването ми (дали ще мога да имам повече дечурлига) ... не знам.

И на мен не са ми правили клизма никога,но...да си призная честно не искам и да ми правят.По-бих се навила сама,но не и някой друг Sad и ще говоря с доктора ми другия път за да се разбера с него! 

# 246
Галакси , браво за почивката , която сте изкарали. Аз вече писах , че много харесвам вилата  и ще ти дойда на гости с моя приятел , щото той така и така е от Стара Загора , ама ти нещо не си прочела май  Mr. Green
Аууу, абе аз про4етох, ама забравих да го отразя  в поста си:) SORRY! Ще ми дойдете ми, как?Заповядайте.
                                       ДОБРО УТРО ИНА4Е, как спахте мили4ки?Виждам,4е Пумпал4ето се е от4ела и бързам да я поздравя:) най-специално.... Grinning А с това кърмене явно хи4 не е лесно действие май..?Вие сте големи героини и мн упорити при това, само така, "хайде наште" (това тр да прозву4и като футболен лозунг) Simple Smile АЗ се усещам ве4е много подпухнала, кра4етата ми са като на свински кра4ета преди па4а!:)Киселините си ме съпровождат ве4е ежедневно.Както бяхме пълна къща през weekenda сега сме саминки с мал4о.

# 247
Добро утро!
Мими, Пумпал, много се радвам за вас и бебчовците ви! Имате борбени юнаци  bouquet
Jutoo, стискам палци!
Дес, супер е, че племенничката ти е добре.
Аз пускам още перални и гладя. Вчера бях на кръщене и вечерта се побърках от болки в костите "отдолу". Помислих, че ще раждам. Sick
Навън е кучешки студ, а аз трябва да ходя до магазина, близко е, но понеже ми се спи и ми става още по-студено. Joy
Лек ден на всички!  bouquet

# 248
Добро утро!
Пумпалче радвам сече се появи дано с бебчо се оправяете по бързо.
Мими радвам се че малкия е при теб.
Маичета днес лили я изписват Hug
Аз съм добре но май моита щерка се разболява и това ме тревожи доста.
Оставям ви засега че отивам да видя да търся някакво лекарство пък да видим докъде ще я докараме.

# 249
  • София
Добро утро момичета,
Днес какво слънце е грейнало...направо ме заслепява Simple Smile Дано и утре е такова времето. Снощи едвам успях да заспя и то едвам към 4 часа. А за тази вечер просто не ми се мисли...сигурно ще бъда нощна сямна във форума  Simple Smile Чакам с нетърпение да звънне акушерката и да решим вече окончателно за утре.
За клизмата - на мен ми правиха първия път, въпреки че не бях яла от предни ден вечерта /правиха ми я чак следобяд на следващия/, бях си сложила една свечищка сутринта преди да тръгна за родилното та нямаше какво да излезе - освен водата със сапуна  Embarassed та дори и да се наложи пак да ми правят клизма, предпочитам пак да няма какво да излиза... Embarassed Някак си да търча до тоалетната с руло хартия в ръка...и да излезе че тоалетната е заета  Embarassed Embarassed Embarassed
Днес трябва да довърша всичко за бебо - гладене, нареждане...Да приготвя и на каката дрехите за седмицата, че с баща и незнам кво ще облекат накрая Simple Smile
На бабите не сме казали - стана на мойта  Laughing
Айде сега ще си допия кафенцето и се меткам на задачите, но ще ви следя, че утре вече от болницата - трудна работа.

# 250
# 251
  • На тиха улица
Пумпалче,

Колко е мъничък и спокоен бебко  bouquet
Браво, много сте хубави Peace

# 252
  • София
Много е сладък - пу-пу-пу. Да ви е жив и здрав   bouquet

# 253
Пумпал4е, вие сте направо неотразими, а такива пози е заемал мал4о Иван,направо се просълзих от радост и щастие;)ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО! smile3501
Сега мислите ми са насо4ени към Jutoo и dan4e02, те са ни най-важните тук сега, ама ме зарадваха,4е са се от4ели сутринта.Дан4е стискам палци каката ви да е добре и да не се разболява.
За тези клизми като ви слушам, направоооооо, гадосттттт!!! Знам със сигурност,4е в аптеките продават,там си има инструкции.Майка ми си е правила в домашни усл, дори сама си е правила със сапун и вода, то май нещо такова представлява, но да не ви объркам и аз, не разбирам.И тук е при нас едно слунцееее,искам да се разходя, ама да видим.4е кво ще се метна по-късно да разходя трътката Simple Smile) smile3532

# 254
  • София
Добро утро и от мен Hug

Аз снощи спах много неспокойно, но мисля днес да си наваксам  Wink
Пумпалче, много сте сладки..пу-пу.  bouquet
Jutoo, стискам палци за утре и чакаме хубави вести  Hug

И мен ме притеснява клизмата, но думите на акушерката която водеше лекция на 9месеца бяха, че дори и да си направиш в къщи в болницата пак ще ти направят... Confused

mergi, къде е адреса на Мария Дизайн.Аз вчера случайно видях че близо до нас има склад на тази фирма...ама нали беше неделя и не работеше та не можах да разгледам /дали не става въпрос за същото място  newsm78Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 09:25 от vi

Общи условия

Активация на акаунт