Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какъв режим ще имат бебетата?
Как се стимулира кърмата с помощта на помпа?
Какви са препоръките за превръзките на Libresse и еднократните гащички за родилки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какъв режим ще имат бебетата?
-
Как се стимулира кърмата с помощта на помпа?
Използването на помпа за кърма не замества стимулацията, осигурена от бебето при сучене. Помпата обикновено се използва в началото, когато гърдите са препълнени, за да помогне за облекчаване на напрежението и регулиране на производството на мляко. С течение на времето използването му може да бъде намалено с развитието на кърменето от бебето.
-
Какви са препоръките за превръзките на Libresse и еднократните гащички за родилки?
-
Какви са симптомите на ранния родилен стрес?
-
Какви са препоръките за лечение на настинка и грип по време на бременност?

Направо така се равлънувах
Един такъв мъничък,но едновременно някак си сикгурен и уверен в себе си. Оф искам вече да си видя и аз моята принцеса
. Пък другата няма да ни избяга.

аз така съм изглупяла
НИКОГА не съм била такава,направо не знам какво ми става,дано да ми мине след като родя,защото ще се гръмна сама

Да знаете, че искам да съм на ваше място - просто нямам търпение. Преживяла съм го - най- хубавото нещо в моя живот
Е, притеснявам се разбира се. Ако кажа обратното ще ви излъжа