как отслабнах с 10кг за 10 дни.....

• 140 935
  • 760
  •   1
Отговори
# 360
Вероятно има много като мен,които искат да свалят къде повече,къде по-малко килограми,а всички знаем че е трудно,иска се воля и т.н.На пазара могат да те заринат с продукти за отслабване,но кое е ефикасно и за кое само си даваме парите на вятъра....никой не казва предварително.И така,аз родих преди година,но последствията от бременността си останаха.Исках да нося дънки и тесни блузки,ноооо уви....Един ден баща ми ми каза за сайта,чийто линк виждате по-долу.С голямо недоверие и дори с над смешка прочетох отгоре-отгоре за какво става дума.Мина ден,два, след много мислене реших да поръчам пък да видим.Прочетох че е нужно за цялата програма 3 бутилки от сиропа.Аз нали не вярвам че действа, викам си една ще взема-да не се набутам с пари.Пристигна пратката и всичко се промени.Започнах да пия от сиропа и с учудване установих, че се чувствам добре.Не ни е лошо(защото освен сироп друго не се поема 10 дни)не ми къркорят червата, а и е приятно за пиене-като студен чай.Купих си и кантар дажe-за по сигурно.Не знаете какво удоволствие е да виждаш как с всеки ден си по-лека и изглеждаш по-добре.Не искам да правя реклама, нито да убеждавам някого,просто споделям радостта си.ето ви и линк към сайта:http://www.madalbalbg.com/cgi-bin/s.cgi?lang=bg&act=home
Направо не мога да повярвам.Явно съм даже по недоверчива от тебе,защото аз лично не бих си го жзела ако не видя ефекта примерно върхунякоя приятелка.

# 361
Вероятно има много като мен,които искат да свалят къде повече,къде по-малко килограми,а всички знаем че е трудно,иска се воля и т.н.На пазара могат да те заринат с продукти за отслабване,но кое е ефикасно и за кое само си даваме парите на вятъра....никой не казва предварително.И така,аз родих преди година,но последствията от бременността си останаха.Исках да нося дънки и тесни блузки,ноооо уви....Един ден баща ми ми каза за сайта,чийто линк виждате по-долу.С голямо недоверие и дори с над смешка прочетох отгоре-отгоре за какво става дума.Мина ден,два, след много мислене реших да поръчам пък да видим.Прочетох че е нужно за цялата програма 3 бутилки от сиропа.Аз нали не вярвам че действа, викам си една ще взема-да не се набутам с пари.Пристигна пратката и всичко се промени.Започнах да пия от сиропа и с учудване установих, че се чувствам добре.Не ни е лошо(защото освен сироп друго не се поема 10 дни)не ми къркорят червата, а и е приятно за пиене-като студен чай.Купих си и кантар дажe-за по сигурно.Не знаете какво удоволствие е да виждаш как с всеки ден си по-лека и изглеждаш по-добре.Не искам да правя реклама, нито да убеждавам някого,просто споделям радостта си.ето ви и линк към сайта:http://www.madalbalbg.com/cgi-bin/s.cgi?lang=bg&act=home
Направо не мога да повярвам.Явно съм даже по недоверчива от тебе,защото аз лично не бих си го жзела ако не видя ефекта примерно върхунякоя приятелка.
Честно казано аз се доверих на баща ми,който ми разказа за ефекта на сиропа(мисля че ви писах за това).Не вярвам един баща да предложи на детето си нещо,което не е проверил!

# 362
Честно казано аз се доверих на баща ми,който ми разказа за ефекта на сиропа(мисля че ви писах за това).Не вярвам един баща да предложи на детето си нещо,което не е проверил!
е щом е така  Grinning

# 363
И аз се включвам. Поръчах и ще чакам утре сутринта да ми донесат сиропчето. Щом го започна ще пиша по дни как вървят нещата /и килограмите най-вече/.

# 364
  • София
За София, за колко време го доставят, като го поръчаш още на следващия ден ли?

# 365
само не разбрах колко струва.или не съм в час или незнам.не мога да я намеря нещо newsm78

# 366
  • София
В линка на първа страница пише.

# 367
Привет,  ...цял час вече чета от първата страница, направо невероятно, успех на започналите момичета

ДА ПИТАМ  -  Как може да се достави това сокче до Виена, аз живея тук, и как ще стане плащането??????? 

След като родих със секцио, тъй като имам дискова херния ми забраниха всякакъв спорт, ...сега коремчето ми е мама мия, имам 7 излишни килограми и не влизам в никакви стари дрехи.  Sad

И още един въпрос - Логично е, че ако кърмя не мога да го приемам тоя сок, какъв е срока на годност на вашите сокчета, ако си го набавя дали ще има срок на годност - та като спра да кърмя тогава да го пийна????

# 368
И на мен ми отне един 4ас да ви из4ета. Преди няколко дни само видях заглавието и про4етох парвите няколко поста. Алармата в мен се вклю4и и си рекох поредната реклама,но страниците с всеки ден все пове4е се увели4ават и днес реших да видя какво толкова има да пишете по този въпрос.
     ЕЕЕЕЕЕ само като видях снимките,съмненията се изпариха. РЕСПЕКТ  bowuuна Ками. По о4евидно доказателство няма. Моми4ета кураж и вие ще успеете!
    Аз сега съм на зелевата диета с 4аша топла вода с оцет сутрин. Само като се сетя за супата и глада ми се убива. Днес съм само на кафе,едно киви и една супа. Ще провам аз парво така без сироп4ето,но ще ви следя всекидневно.
     4акам с нетърпение още подобни резултати! Peace

# 369
ВИЖТЕ ТУК - това е този продукт, който може да се закупи от един немски сайт, предлага се с името  "Сок от дърво" и струва 19,38 евро
 Бихте ли ми казали, дали това е гореспоменатия сок?????
http://www.mein-apotheker24.de/n/ne/p8594921_neera-baumsirup.html

# 370
и още едно линкче, където пише, че тоя сок от палмово дърво, има много микроелементи и витамини и...блабла бла, и се ИЗПОЛЗВА за хранителна добавка при извършване на очистителни диети и постене.  Ако разбирате немски превеждайте си сами:

http://www.biomanantial.com/neerabaumsirup-500-ml-p-584.html

# 371
ето дистрибуторите в ДЕ:http://s185957696.e-shop.info/shop/catalog/browse?shop_param=
за твоя втория сайт съм сигурна но на първия няма картинка,макар 4е по данните би тр да е то4но това

# 372
щом го има в аптеките,ще ти го намеря още по евтино,един момент само

# 373
Същата напитка е Tinaina - какво излиза, чист микс от витамини, микроелементи, калий, цинк, калции, ....
Цитирам ...."Ако нямате време за редовно хранене, вземате от...сиропчето"  Laughing  или ..." за активно спортуващите"
Даже утре ще проверим в близката аптека или в ДМ или Бипата, моя мъж се нави да разнищи случая и да провери дали действително аджаба....и т.н. от това се отслабва или е засилващо организма смеска от витамини???
  Даже на търсачката го намерих на цена 16,95  в някаква верига аптеки в ДЕ

# 374
Clementina тук моге да го намериш на цената 14,60 Euro, мн иъгодно,4ак се замислям аз дали да не си го поръ4ам. От този сайт си поръ4ах Амеда помпа и съм изклю4ително доволна от тяхното обслужване. Мн са бързи и коректни. Peace
http://www.aponeo.de/suche.html?type=3&sid=c7fc84d0d999afc5d … &start=Suchen

Общи условия

Активация на акаунт