как отслабнах с 10кг за 10 дни.....

• 140 932
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
По принцип за да отслабва здравословно 4овек трябва едновременно да приема всички витамини и минерали и да се храни здравословно(да се храни възможно по малко, когато ве4е е натрупал мн кг). Пове4ето диети изклу4ват мн от храните с които те се добвят. Всеки сироп или хап4ета с витамини и минерали вършат същата работа комбинирано с глад,стига 4овек да се настрои психи4ески,но след като ве4е е свикнал да се храни по много  ще му бъде мн трудно. Явно в този сироп има някаква съставка,която подтиска апетита и то4но това го прави по-скъп от обикновените добавки. Поне аз така си мисля. Thinking

# 376
TINAINA    аз утре, ако имам късмет да намеря това сиропче в аптеката до нас, ще преведа листовката на производителя, за да се изясни за какво става въпрос. Даже ще я щракна с камерата, ако някой друг иска да си я превежда.
  Много неща се предлагат в БГ, а се оказва, че са предназначени за друго.
   Айде, лека нощ, отивам да се потапям в сънища, а на гладуващите бързо отслабване от глада  Wink , вие така и така си набавяте витамини от сиропчето, затова се чувствате свежи и неотпаднали. 

# 377
  • в зоната на здрача
Брей ,кво стана сега пак...ще се отслабва ли или не... Thinking
Ще чакаме да кажеш какво пише на  листовката.  Hug

# 378
сте отслабвате разбира се. Както каза Миранди по-горе,ако гладувате или сте на плодово/4аената диета и приемате витамини ще бъде съвсем същото. Само 4е като сте на диета, обикновено на 4овек мн му се яде,а явно страни4ния ефект Wink на този продукт е да подтиска глада. Е няма как ще отслабвате  Grinning  Joy

# 379
  Е, аз се отказвам EmbarassedТази сутрин, в 4.30 ч, се събудих от такива силни спазми в стомаха, че не успях да заспя, а не съм с разширен стомах, приемам малки количества храна, 2-3 пъти дневно Shocked
Явно не съм улучила и момента за започване, защото психически се почуствах много затормозена/раздразнителна, напрегната и т. н./И така съм купила сиропчето, мисля да го ползвам, но ще се приобща към групата "За 90 дни фиданка ти стани" - през деня сироп+лимон, а към 17.30 - 18.00 ч - вечеря/зеленчуци + въглехидрати, протеини или бобови, както изисква схемата/
На волевите момичета пожелавам успех! Peace

# 380
Здравейте на всички дискутирали тази вечна тема на жените - отслабването!
Аз също съм опитвала какво ли не и вече ми беше писнало и мислих да спирам с тези диети, защото само си развалих стомаха и нищо друго. Бих казала, че съм сваляла по много килограми, но след време като ми падне пердето и пак ги качвам. Сега се заинтересувах от този сироп ...и ако наистина е добър и впоследствие  няма отново качване на килограми- 43 лв. според мен са нищо, след като се касае за добро самочувствие.
Simple Smile

# 381
Здравейте.
 smile3535Моя сироп пристигна днес, но  следобед.  Ще започна от днес вечерта да го пия, като броя дните( 10) от утре...днес , така да се каже, за загрявка. Стартирам от 55 килограма, като се надявам да сваля 5. Ще ви пиша има ли ефект при мен.
 Мисля да спазвам схемата точно. Отивам да си купя лимони  smile3508

Последна редакция: сб, 03 ное 2007, 15:00 от S_ash

# 382
Дойде и моето сиропче. Стартирам от 70 кг   261uu , пък да видим как ще финиширам  goodscale .

# 383
  • с/у ОколоМръсТното
твърде интересно...  Thinking
Но имам питанка: получава ли се растройстов от тоз вълшебен сироп?
Пък и една дама спомена за адски стомашни болки...

Е, как е при останалите?

# 384
  • в зоната на здрача
Аз стомашни болки не съм имала...имах разтройство  Mr. Green и си мислех че е от сиропа ,
но след мен и щерката се разтрои,а тя е на 3г. и не е пила от сиропа /поне аз не знам де/ Laughing
целия зор беше за два дена и се оказа вирусче...

# 385
Поръчах го и аз  Blush. Обаче написах поръчката на латиница ( не ми работи кирилицата) и се чудя дали ще ми я обработят.
Успех на всички   bouquet

# 386
  • в зоната на здрача
Аааа за 44 лв.поръчка ще я обработят и още как...  Laughing

# 387
 1countingsheepЗа лека нощ, да дам отчет: деня ми мина без глад, но сега умирам да хапна нещо.Затова мисля да си лягам, и утре да подкарам втория ден. newsm53

# 388
S_ash дръж се, пийни си малко топла вода, залъгва глада. Ние сме с теб. Искаме резултати на края smile3508,4е така си давам кураж на себе си smile3503

# 389
Благодаря. Аз се претеглих - днес съм 56 килограма. Значи имам да свалям 6. Дано проработи програмата, защото никак не се харесвам така:(

Общи условия

Активация на акаунт