как отслабнах с 10кг за 10 дни.....

• 140 919
  • 760
  •   1
Отговори
# 735
mam4e mia ,пие се по 2суп.лъжици в 250-300 вода ,на мен ми стигат 4 чаши на ден пък ти ако огладняваш по често затова са по 8чаши.1 бутилка от 500мг. стига точно за 10 дни ако пиеш по 4 чаши Simple Smile

# 736
Аз го пия от вчера сутринта и съм ужасно гладна  Weary но ще издържа....ако ще да припадна от глад.
Успех момичета  bouquet

# 737
mam4e mia ,пие се по 2суп.лъжици в 250-300 вода ,на мен ми стигат 4 чаши на ден пък ти ако огладняваш по често затова са по 8чаши.1 бутилка от 500мг. стига точно за 10 дни ако пиеш по 4 чаши Simple Smile
А, на теб кой ти каза ,че една бутилка е за 10дни!?!На мен като си го поръчвах ме питаха,кой вариант искам.Аз им каза 10дневния и те казаха ,за него ще ви трябват 3бутилки.Аз си поръчах обаче две ,щото не съм сигурна ,че издържа точно 10дни,като ги привършвам и ,ако преценя ,че ще се справя ,ще си поръчам още една Peace

# 738
След половин часов разговор с хора от фирмата ,аз се насочих към "испанската версия" ,ще замествам две от яденетата си с сироп, а на едно хранене ще консумирам храна/не трябва да е пържено,червено месо ,мазно,хляб,сладко/,може леке храна например-ориз,варени картофи,бяло месо.............да не се прекалява обаче с количеството.....................и веднъж седмично/аз си избрах на лунния ден/ ,ще права "едно дневната"програма.

# 739
След половин часов разговор с хора от фирмата ,аз се насочих към "испанската версия" ,ще замествам две от яденетата си с сироп, а на едно хранене ще консумирам храна/не трябва да е пържено,червено месо ,мазно,хляб,сладко/,може леке храна например-ориз,варени картофи,бяло месо.............да не се прекалява обаче с количеството.....................и веднъж седмично/аз си избрах на лунния ден/ ,ще права "едно дневната"програма.

сега ще го пия за втори път първият път ми стигна,пък и авторката на темата е пила и тя 1 бутилка

# 740
Немога да издържа сще два дни  Cry Немога да стигна до 10 -тия ден.
Нямам сила, студено ми е от утре почвам захранване.
Сиропа се пие когато огладнеш. Аз пия по  2 супени лъжици  3 пъти дневно с лимон той е зъдължителен  с лют червен пипер .Никакво кафе, може чай мента
Mоя резултата ще го видя утре сутин
После ще го правя един път седично около 6 седмици .
Ако неможе да се лишите от храна докато се пие по добре не го започвайте няма да има ефект
това е просто съвет  Simple Smile

# 741
Да така е и аз пих само една бутилка-стигна ми за 10 дни при положение че и майка изпи една,две чаши и на други хора давах да опитват.Не позволявайте да ви дават съвети колко да поръчвате - те имат интерес да е повече.

# 742
# 743
# 744
За какво са ни всички тези сайтове.....................,такива бол в нета.Дай линк към форум на хора пили го и виж резултатите.
Във форума на бионсе ,всички бяха заинтригувани ,но за жалост ми изтриха темата Twisted Evil,НО никой не беше чул за такова нещо.

# 745
Здравейте всички Peace
бая зор видях докато изчета темата,да си призная зарибихте ме още на 5-6 страница.Добре 4е имах волята да 4чета да края защото на последната страница видях нещо много интересно и полезно за мен,а именно линковете за поръчка от чужбина HugЗа мое щастие живея в момента в Германия и преди малко се разтърсих в  любимия Google и за радост намерих сиропа и то на разумна цена а именно 16,37?+ 3,50? за доставка,така че се вързаха 20? LaughingОпределено ще се възползвам от този факт Money
Напоследък се чудех много каква диета да почна.Последно спазвах диетата на Рене Зелеуегър и имаше ефект определено,но това беше преди почти година.Сега определено имам пак нужда от дита,но тъй като ме мързи да си мисля меню,мисля че това сиропче ще свърши добра работа PraynigСтискайте палци да е така.Веднага щом си го поръчам ще го започна и ще пиша отново!
Желая успех на всички в общото начинание Heart Eyes

# 746
mam4e_mia , глад не изпитвам, днес ми е първи ден, но пикая като крава Close. Ужас, за 1 час 4-5 пъти и то обилно.

При вас как е? Нормално ли е?
Споко Джуджка и аз съм така Rolling Eyes
...между другото -дечицата ти  са като две ангелчета-страхотни сладури lovekiss
Сори за спама-по темата:
Завърши първият ми ден-гладна съм като куче.Ходих с приятели на ресторант ,те ядоха вкусотии ,а аз-3чая от мента и една вода  bouquet
Ще сънувам паржоли Sad
лека нощ  bouquet

# 747
равносметка  завърших с свалини 7 килограма  за 8 дни.  Доволна съм  и   естествено по лекичка Joy Joy JoyОтивам за нови дънки те ще са ми наградата
 Joy Grinning

# 748
  • София

А по тази схема колко кг се отслабват и за колко време ти казаха от фирмата?
Понеже и майка ми иска да го пробва и ме пита точно за такъв вариант на приемане на сиропа и аз нищо не можах да и кажа.

vegas , благодаря ти за комплиментите относно децата Hug

# 749
СВЕТУЛЧЕ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА РЕЗУЛТАТА! 

Имоето сиропче дойде преди малко пих 1 чаша,ще пиша за резултати.УСПЕХ на всички Hug Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт