как отслабнах с 10кг за 10 дни.....

• 140 908
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
Ооооо, искам и аз. От къде го намери този сироп от гуарана?  Единственото гадно нещо което ме спира да го пия е, че не трябва да се пие кафе Tired, ама все ще го преживея.

# 616
Днес сам на лунна диета втори ден  Simple Smile Смятах да правя почистване на черен дроб от 21 .01 .но ,прочитаики за този медал бал разбрах че това става и с него  може би не е сащият ефект но, важно е как се чустваш а сега поне установих . че имаш ли воля и мотивация всичко се постига Simple Smile

# 617
  • Пловдив
svetul4eto   newsm10 Мотивация,мотивация!!!!

# 618
здравейте всички готини мамчета.аз съм нова тук,но в диетите съм като енциклопедия.Това 10 за 10 много ми хареса,но ми е трудно да повярвам.най ефикасната диета,която съм правила и всеки път дава резултат е:1  ден-2 коф.кис. мляко 2 ден-салата на корем  3 ден-5 тв.сварени яйца 4 ден- 5 варени картофа 5 ден- пиле-варено или печено .СЛЕД КОЕТО СЕ ПОВТАРЯ.Резултата е между 5 и 7кг. за 10 дни.                                                                                                                                                                                           

# 619
  • Пловдив
vesi 70 това по може да се изпълни  Laughing да взема да пробвам .... Crazy

# 620
Пробвай няма да те подведа.Най-труден е 2 ден.След това се иска малко воля при вечерното сервиране.УСПЕХ.

# 621
Мацо, пусни снимка и инфо за "твоя" сироп.
Аз съм масов потребител.
Не консумирам, но купувам всичко, в което видя накакъв смисъл.

Това твое чудо, съвсем ясно ще ми светне очите, щото е пъкано със стимуланти - кофеин, карнитин....

Айде първо малко да смъкна от снагата, пък после ще да го хваля. Око да види, ръка да пипне... Сега само линка, откъдето го видях и поръчах, ще пусна. Пък после (ще ми се) да се похваля с резултатите  (ако не ми заслабнеят толкова пръстите, че да мога да пиша...)
Ето ви линка:
http://fitness-m.com/Produkti-otslabvane-c-21_26.html?sort=4a&page=1
И понеже това е цяла листовка - търсете по цената - 25 лв, 20 дози (една доза е 2 с.л.). Сироп е, на P&B Labs. Аз го пия сутрин и вечер по 2 с.л.
А, да  -- ето го и ник само за "сиропа":
http://fitness-m.com/LKarnitin-Guarana-p-77.html

Ииии... още не съм огладнела(трети ден), ама пусти навик - по вечерно време си ям - само дето не в предишните количества. Кафе с мляко си пия като за световно, въпреки сиропа. Вода не пия, да не ръждясам.
Искам да мине една седмица (проверка на действието) и тогава ще споделям. Значи - резултати - другия вторник. От понеделник вечерта го почнах. Калинката дору я пригодих на по началните кг от пн.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 13:53 от maca-keraca

# 622
най ефикасната диета,която съм правила и всеки път дава резултат е:1  ден-2 коф.кис. мляко 2 ден-салата на корем  3 ден-5 тв.сварени яйца 4 ден- 5 варени картофа 5 ден- пиле-варено или печено .СЛЕД КОЕТО СЕ ПОВТАРЯ.Резултата е между 5 и 7кг. за 10 дни.                                                                                                                                                                                         

Веси, в момента точно тази моно се пробвам да спазвам. Снощи обаче оаках пейзажа - цял ден бях на 1к. кис.мляко, нямах чувството за свиреп глад, ама вечерта...комшийката донесе едни сладки... После уж се метнах на степера за ок.20 мин и накрая ... се "наградих" с вечеря -  ВЪОБЩЕ не бях гладна. Аз съм мекотело. Съдържанието на хладилника ми е непрекъснато в главата....
Не ми се прелиства назад, ама се сещам, че някой беше казал - всичко е в главата. В моята няма мозък - само храна и напитки...
Смятах да правя почистване на черен дроб от 21 .01 .
Миналата пролет правих прочисване на черен дроб и със сигурност няма да повторя. Чиста проба  мазохизъм. Ако искаш, пиши на лични, че изобщо не е за тук темата.

Божкееее, кво ли не съм правила за светкавични резултати...Все с мерак да стана малко по-...

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 13:47 от maca-keraca

# 623
  • Universe
здравейте всички готини мамчета.аз съм нова тук,но в диетите съм като енциклопедия.Това 10 за 10 много ми хареса,но ми е трудно да повярвам.най ефикасната диета,която съм правила и всеки път дава резултат е:1  ден-2 коф.кис. мляко 2 ден-салата на корем  3 ден-5 тв.сварени яйца 4 ден- 5 варени картофа 5 ден- пиле-варено или печено .СЛЕД КОЕТО СЕ ПОВТАРЯ.Резултата е между 5 и 7кг. за 10 дни.                                                                                                                                                                                          

Това е диетата на манекенките от "Визаж".Ето я точно как им я дават:
1 ден - 1 - 4 бр. "Активия натурал"
2 ден - зеленчуци /за предпочитане 1-3 вида без олио, сол, оцет и всякакви подправки/
3 ден - белтъците на 6 яйца
4 ден - 5 варени картофа
5 ден - 4 х 150гр варено пиле - без подправки - може само с черен и бял пипер
Задължително 2-2,5 л вода на ден.
Наистина има резулт   Peace За спазващите я най-труден е 3-ия ден  Close.
Не знам дали си спомняте  Thinking - имаше една Лора Владова от "Шоуто на Слави" - та тя спазваше същия режим с 2-разови тренировки всеки ден.

Но аз си пия  bowuuсиропа за прочистване. После ще бъда няколко дни на плодове и послеееееее  newsm78 newsm78 newsm78... "Утре ще му мисля" - както казва Скарлет О`Хара  Laughing

# 624
  • София
Убийте ме, ако зная що е то "прочистване на черен дроб"
Звучи безумно, като някакво изтезание. Crazy

# 625
Убийте ме, ако зная що е то "прочистване на черен дроб"
Звучи безумно, като някакво изтезание. Crazy
Точно такова е. Ако е това, което си мисля, че има предвид Светулчето, е свързано с уринотерапия-клизми. Съобразява се със сезона, луната, спазва се няколко дни прочистваща диета, после организма се загрява... Абе, дълго е - и за обясняване, и като изпълнение. И гадно като усещания. Май толкова стига като обяснение. Само при спомена - през какво минах, ми става зле. Издържах, щото съм идиот, ама още не съм сигурна, че е било кой знае колко полезно. Пък и мина повече от година.

# 626
Това за прочистване на черния дроб и червата сега е мн. модерно.Ще ви кажа само , че от това не се отслабва ,просто изхвърляш цялото съдържание на червата , а нали знаете ,храната се натрупва след 24 часа-това е измамно усещане.Подходящо е за деня преди започване на диета , но не и за отслабване.Пък ако решиш вземи една английска сол, но задължително и един белергамин-поне ако се наакаш да не ти пука.Шегичка естествено.

# 627
  ДНЕС ми е ден първи. След много канене.. Но не са сиропчето, ами вместо него - медец... по същата схема. Обещавам да споделя резултати  към 27.01.  smile3508

# 628
  • Universe
Отчет - след лунната минус 1 кг  . Общ резултат - 9 дни на Мадал бал = на минус 6 кг

# 629
Отчет - след лунната минус 1 кг  . Общ резултат - 9 дни на Мадал бал = на минус 6 кг

#Shocked
Искам иаз толковааааааааааа! ня -ма-аа-а-а---а да се предам!

Общи условия

Активация на акаунт