И аз знам, че секрет трябва да се даде като си здрав, за да се види положението тогава.Клео, браво на твоя юнак
Дано все така успешно продължава адаптирането в яслата
7от9, и аз изпадам в кризи и наистина разнообразяването на заниманията води до мойто успокоение и съответно това на детето
Дано бързо мине и при теб и нещата да се нормализират 
Тази сутрин познайте кого видях
- ЗАЙЧЕТО (сега е с ник Мимета). Тези с които пишем от бременелския период сигурно я помнят.
Оказа се, че работим доста близо една до друга, а децата са в една детска (но различни групи). Надявам се пак да се засечем някоя сутрин (дойдохме на работа заедно) и да срещнем и децата почивните дни И аз да похваля Калоян - мисля, че вече е адаптиран, щото след 10 дена прекъсване вчера се е държал много добре в групата - ял, спал, всичко на 6. Тази сутрин леко протестираше, но като тръгнахме се умири и влезе без проблем
За прическата, ако мога да съм ти от полза, аз нещо не съм много фен на коковете. Може косата да ти е прибрана, без да е на кок.
... Вики вдигна през нощта Т. Ходихме на док. - нищо обезпокоително, само много силна хрема я мъчи, едвам диша, и кашлица ... взеха й секрет от носа. Явно тази седмица ще се гледаме.
Много било опасно за мен сега да хвана някой вирус, ама няма кой знае какво да правя, за да се предпазя на 100 %
(ludmilana, това и за теб важи!).
Дано скоро да оздравеете с малката и повече никакви болести за тая зима 
!
Ами като не ми се вади още дебелото зимно яке? Като излязохме обаче, ми се стори, че днес е по-топло от вчера. Дано така да е, нали уж дават температурите малко да се качат тези дни.