Есента цветни килими реди, ЯНУАРСКА мама от хубост цъфти

• 11 351
  • 283
  •   1
Отговори
# 255
Пепито, на листовката е записано, че когато се дава профилактично броя на капките трябва да съответства на 1/2 от теглото на детето в кг. - аз давам 6 капки с вечерното АМ., а когато е за лечение- трябва да е равен на теглото. Бояна до сега не е пила антибиотик. Не смятам да и давам и от витамините за деца
Аз използвам цитросепт от 2003-2004г. /не непрекъснато/ и за три - четири години съм се разболявала не повече от 3-4 пъти. А преди само за месец бяха толкова. От тогава не съм пила антибиотици.
На колкото приятели съм го препоръчала, всички са много доволни. Simple Smile
Консултирала съм се с Д-р Петър Христов - той е невролог, специалист по акупунктура, лазерпунктура, акупресура, Су-Джок терапия, аурикулопунктура, мануална терапия, Сайонджи масаж, хомеопатия и фитотерапия

Извинявам ви се, ако ви е станало досадно от мен с този цитросепт  bouquet

Анту, браво на теб! Колко си цветна, въпреки кошмарната нощ. Simple Smile
И Бояна ме побърква със своето НЕспане, не е просто безсъние. Но ще остана с този щрих за сега...

# 256
  • там където ме зове сърцето!!!
Мила Дес,
честита ти дъщеричка!
Да ти е жива , здрава , умна и добричка!
Безгрижно детство и много късмет!

# 257
  • София
  Орхидеике ние се кармим о6те. Даже днес се обадили у дома о6те на обед да го вземе свекито за6тото пла4ел и и казали да спра кьрменето...
Познаи кога...

# 258
  Орхидеике ние се кармим о6те. Даже днес се обадили у дома о6те на обед да го вземе свекито за6тото пла4ел и и казали да спра кьрменето...
Познаи кога...

Е защо така са й казали на свекърва ти?  newsm78 Това какво общо има с ходенето на ясла? Ти можеш да си кърмиш през останалото време (както и правиш) Mr. Green

# 259
  • София

Дес, желая ви всичкото здраве на Света, всичко друго е допълнение. -ЧЕСТИТО!ПОЗДРАВЛЕНИЯ
*Daisy* ,зет ти вече се чуства в яслата като у дома си. Г-жата днес каза ,че бил широка и необятна душа. Пляскал вчера с лъжица в яденето и тя му се скарала, а той се обърнал на другата страна и продължил със същото темпо и жар без да се впечатли от забележката. Имаме пълен месец посещение-платих 40 лв.такса. Grinning Дано да е така и за напред. baby_neutralБлагодаря ,че попита. Снахата,разбирам,че също ще е здрава,то с това кърмене,друго не чакам,но все пак да питам как е?

# 260
Г-жата днес каза ,че бил широка и необятна душа.
hahaha
Моят не спират да го хвалят, пу пу пу. Бил кротък и послушен, разбирал всичко (разбирай, нищо, че не говори много), спял и се хранел без проблеми и бил много общителен. Само това за "кротък и послушен" не ми стана ясно. Thinking Ако всички деца били като него, те нямало да имат проблеми. Моите разбирания за кротък и послушен ли са различни или той в яслата е различен, но у дома е всичко друго, но не и кротък и послушен! Naughty

# 261
Г-жата днес каза ,че бил широка и необятна душа.
hahaha
Моят не спират да го хвалят, пу пу пу. Бил кротък и послушен, разбирал всичко (разбирай, нищо, че не говори много), спял и се хранел без проблеми и бил много общителен. Само това за "кротък и послушен" не ми стана ясно. Thinking Ако всички деца били като него, те нямало да имат проблеми. Моите разбирания за кротък и послушен ли са различни или той в яслата е различен, но у дома е всичко друго, но не и кротък и послушен! Naughty

hahaha hahaha hahaha

Браво на детето! Каквато и да е причината - явно е очаровал лелките  Peace

# 262
  • Варна
...Моите разбирания за кротък и послушен ли са различни или той в яслата е различен, но у дома е всичко друго, но не и кротък и послушен! Naughty

Много често и в училище е така. У дома са едни, там различни.  Wink

# 263
Познаи кога...
АААА без тези  тя  изкара още 1 г моята поне никой не слушам Mr. Green Mr. Green Party Embarassed Rolling EyesКажи им че си го отбила и какво толкова кърми си го ако искаш сутрин и вечерм.Тя моята така нежно ме моли.Ама днес понеже на обяд не и дадох и ме ухапа #Crazy нищо не казах а тя заплака явно  се е разревала защото е усетила какво е направила.Ух сичко разбира ама неще да говори Cry Cry Confused

# 264
  • София/Овча купел 2

Има ли някакви новини от Дес? Някой чувал ли я е? Аз не смея да й звънна, защото сигурно още се възстановява. Тормозя я с смс-и. Wink
/color]

Дес е добре,възстановява се.Малката кукла е при нея.Гледах снимки преди малко на Християна - много е красива(пу-пу,да не са и уроки).В неделя ще ходя да я видя и ще дам повече информация.

# 265
Може ли и ние да гледаме снимки? Blush Някъде из мрежата ли са?
Като видиш Дес, предй много поздрави от мен и й кажи, че я чакаме да се включи!

# 266
Дес,  честито ти момиченце Християна!
Желая на цялото ти семейство много здраве, късмет и хармония!!!
Много хубаво име сте избрали!

Лика - с голямо закъснение и на тебе Честит Рожден Ден! Бъди много здрава и все така лъчезарна!

# 267
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
DIVA_ORHIDEQ - и аз още кърмя, но съм в процес на отбиване!

Телмичка - благодаря!

Нуниа, подпитай за разрешение и ние да видим снимчици!

# 268
Добро утро, милички!

Хайде на кафенце:

niunia, предай на Деската много много целувки от нас!

Сядам да пия кафенце и чакам компания!  Hug

# 269
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро, милички!

Хайде на кафенце:

Сядам да пия кафенце и чакам компания!  Hug
И аз сядам да ти правя компания! Hug

Общи условия

Активация на акаунт