Споделете - 25

• 25 804
  • 1 225
  •   1
Отговори
# 675
Има ли някой някаква идея, предположение, как и кога ще завърши стачката? На мен вече положението ми се вижда супер безнадеждно.Rolling Eyes

Силно се надявам, учителите да покажат смелост и твърдост. И или да им приемат исканията или правителството да пада и избори напролет. Турци, комунисти и царисти са ми оксиморон некъв. Орел, рак и щука. Басня, ама тъпа.

# 676
  • Пловдив

Споделям, че в тази тема отдавна се е сформирала групичка, която явно се чувства домакин на темата и случайно разписали се форумци в нея, не биват толерирани да го правят отново. Защо ли?

Това и аз го забелязвам.
Глупости. Аз се намърдах в темата преди една седмица. До тогава не я бях отваряла даже. Почнах да споделям и аз, всъщност да пиша глупости както всички. Никой нито ме е гонил, нито дискриминирал по някакъв начин. Пиша нещо интересно - отговарят ми, ако е скучно - отминават ме.

# 677
Не щете са споделите дракона, добре  Crossing Arms

# 678
  • При хората, които обичам
Джей Джей го държи. Да ти го пусне, ако иска Mr. Green

# 679
аз и кю имам  Whistling

# 680
Почнах да споделям и аз, всъщност да пиша глупости както всички.

А, моля, моля, аз пиша само много важни неща. Сигурен съм, че след смъртта ми, ще издадат дебела книга с мои размисли и страсти в многомилионен тираж. Жив гений няма баце.

На ви дракон .

# 681
за този говорим, но го имам в по-разчупени пози  Mr. Green

# 682
  • Варна
Споделям, че във форума има потребителка с ник, който е като моята фамилия. Всеки път като видя, че е писала се стряскам. Мисля си, че съм била аз.  Crazy

# 683
  • Sf

Сигурен съм, че след смъртта ми, ще издадат дебела книга с мои размисли и страсти в многомилионен тираж. Жив гений няма баце.

Да, в Бангладеш и Калкута. От Стокхолм в белите нощи ще бъде промоцията на книгата ти. Хора със зачервени очи от безсъние ще идват да те видят и ще искат ... автограф и посвещение.

# 684
Глупости. Аз се намърдах в темата преди една седмица. До тогава не я бях отваряла даже. Почнах да споделям и аз, всъщност да пиша глупости както всички.

Споделената глупост- по-малка глупост?
Терапия може би.
А баници виеш ли?
Е, тук няма да намериш отговорът за смисъла на живота, де. (Отговорът е 42, между другото, хе-хе.)

# 685
Много се тормозя, когато не разбирам смислово някой пост и винаги търся скрития замисъл. 42 пост в темата е на Дещо, не е тва. От друга страна много бих искал да знам смисъла на живота, защото през годините или ми се губи или се сменя. Така че Алис, сподели списъка, все пак сме в Споделете.

# 686
Този смисъл на живота е по Пътеводителя на галактическия стопаджия.

# 687
А в Пътеводителя се търси въпросът. Отговорът се знае още от началото.  Mr. Green
Както щедро споделиха - 42.  Hug

# 688
аха, манджа с грозде стана  Wink
излизам

# 689
Ха, и аз излизам. Тъп излизам, а съм чел стопаджията. В понеделник винаги съм тъп и зъл. И за другите дни си имам оправдание.
Подозирам Алис, че се занимава с неква психотерапия и все на медицина ме избива.

Общи условия

Активация на акаунт