На седенката се спри ,за цветята сподели

• 31 310
  • 471
  •   1
Отговори
# 225
  • На края на света !
А това е моята хубавица,лятото е навън ,зимата я прибирам ,в момента все още е навън Peace

# 226
Уаууу ,Чародейка ,ето за такава папрат си мечтая smile3501!
В къщи имам над сто саксии ,но някои цветя  не мога да ги опазя.
В каква почва е засята, ториш ли я, колко я поливаш...?
Това, което пише в книгите ,съм го спазвала и като дойде зимата -айде ,нямам папрат Sad.
Къде греша? newsm78

# 227
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
довечера очаквам семеен скандал Mr. Green

Чародейка ми пусна мухата, че е студено за поникване на палми Crazy
моите бяха на прозореца, върху мрамор. май наистина е студено.
мислих, мислих и реших, че в банята е най-топла, а и влага има Crazy

та сега съм сложила 4 саксиики там.
милото ще припадне smile3544

папратта ти е много хубава, майка има същата. зимата се чуди къде да я слага, защото е огромна.

аз предпочитам с по-дребн листенца и клонки....

# 228
  • София
Чародейка, наистина папрата ти е страхотен. Красота!

Вивиан и аз пробвах с връхчето на банана, но при мен нищо не стана.

Да и при мен не стана, но явно не е това начина, а бях чела, че така се засява... newsm78

Пробвала съм и мандаринка от семка, трябвало да се бодне веднага след изяждането й, докато е още мокра, но и това не се получи при мен.

asyalein, фенка си Mr. Green

# 229
Еее Чародейка а аз си мислях че моята папрат е хубава  Confused
Твоята е направо разкошна  Grinning

# 230
  • На края на света !
asyalein така съм чела ,че им трябвало влага и топлина ,но и аз ще последвам рлимера ти с банята при нас също там е най топло Peace

aleks папрата е в обикновенна животинска тор нищо повече само я поливам ,така съм чувала ,че обича много вода ,и когато има старо или пожълтяло листо да се отстранява веднага ,за да не пречи на останалитеPeace

Tasha Благодаря за комплимента,покажи и твоята красота Hug

момичета ,при нас на оградата постоянно никнат едни малки папрати и моята свекърва все ги чисти ,но едно определено ми прилича на венерени коси ,по късно ще го снимам ,да си кажете мнението ,пък може и в саксийка да го прехвърля

# 231
Някоя от вас да има цикас?

# 232
  • На края на света !
момичета ето затова растение ви говорех ,според вас дали е венерини коси  newsm78

# 233
Чародейка, мисля, че са венерени коси Peace

Папратът ти е умопомрачителен Hug

# 234
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
момичета ето затова растение ви говорех ,според вас дали е венерини коси  newsm78

да, Венерини коси е, а свекърва ти защо го скубе? толкова е красиво.

# 235
  • Варна
кажете как да си спасявам Lucky bamboo-то, от две седмици жълтее отгоре надолу Cry
Не прочетох дали и друг е дал такъв съвет, но бързам да напиша, понеже и с нашия се получи абсолютно същата картинка. Това жълтото не може да се спаси вече, така че режи до зелено стъблото докато не е пожълтяло още, а малкото клонче отчупи и натопи във вода, ще пусне коренчета. Аз така направих, но майка ми взела че го посадила после и то загина Sad Аз и казах, че в пръст не вирее, ама като не слуша... Затова пък от старото стъбло избиха 2 издънки, макар и след доста време. Сега са бая пораснали Simple Smile

# 236
  • На края на света !

да, Венерини коси е, а свекърва ти защо го скубе? толкова е красиво.

Тя ги мисли за някакви бурени Joy а аз все мрънкам ,че с тях е по красиво ,но стари хора какво да ги правиш Peace

# 237
гласувах само някои, но сериозно обмислям да прибера и другите... довечера ще чакам прогнозата и ще преценя окончателно  Rolling Eyes

# 238
Накой може ли да ми каже това кротон ли е?

# 239
  • На края на света !
гласувах само някои, но сериозно обмислям да прибера и другите... довечера ще чакам прогнозата и ще преценя окончателно  Rolling Eyes
а азщо не провериш в нета какво време ни очаква ,аз правя така ,засега не се очакват минусови температури в моя регион и ще си седят още навън Peace

Общи условия

Активация на акаунт