ЯНУАРИ чакаме си всички,сладки пухчета мънички!

• 14 244
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте мили мамита с коремчета  Hug

Анджи: Честити рожден ден  newsm59 newsm59 newsm59 bdbaloni bdbaloni bdbaloni baloni Желая ти много здраве, усмивки, любов, положителни емоции и едно здраво и усмихнато бебче през януари

Елеонора, мила случилото се е направо потресаващо... Просто нямам думи за безхаберието им...  smile3512 Но важното, че сте добре с бебчо  Peace Сега си почивай много, лежи и мисли позитивно и всичко ще е наред и през януари ще родиш здраво и хубаво бебче  Hug

Mari_rus: много ми харесва тази количка  newsm10 и е на доста прилична цена Simple Smile На мен най-много ми харесва синята, после оранжевата и накрая зелената... Но цвета не толкова от значение

Ханна: Много ми хареса отношението ти към раждането  Hug И аз мисля, че всичко е въпрос на психическа нагласа  Hug Heart Eyes

Желая хубава вечер на всички и много усмивки

# 46
  • София
Здравейте и от мен Hug
Здравейте - черпя ви, защото имам рожден ден
baloni baloni baloni ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!baloni baloni baloni
Желая ти много здраве,щастие и късмет.
Елеонора,просто нямам думи за случилото се.От все сърце ти желая този кошмар да остане зад гърба ти и Януари да се радваш на едно здраво бебче. Hug

# 47
  • София
ХАРЕСВА ЛИ ВИ ТАЗИ КОЛИЧКА И КОЙ ЦВЯТ ПОВЕЧЕ ОРАНЖЕВО ИЛИ ЗЕЛЕНО?
http://mal4o.com/product_info.php?products_id=825
Забравих да кажа за количката Embarassed
Любимия ми цвят е оранжево,за това съм абсолютно за оранжевата количка Party Party Party Party Party Party Party

# 48
Да се похваля и аз с нови придобивки - колан за бременни - докторката ми го препоръча за болката в срамната кост. Удобно е засега, но съм с него само от 3-4 часа. Другото  е въртящя се играчка за леглото - овце, нали обиколника и целия комплект ми е на овце, със стандартната музичка. Даже имам и плюшена играчка овца - беше на малката и тя каза, че ще я подари на бебето.

# 49
Валя- представям си само какъв сладурски комплект се е заформил:) Искрено ви завидяхме за емоцията от хокейния ма4:)
Аз пък набързо се сдобих с ново палто, без да искам. Купих си и блузки уж за бременни, но предвидливо направени с 6ироко V  образно деколте тип прегърни ме, оито 6те влязат в употреба после за кърменето, така, 4 поне за тях не ме е яд толкова. Колкото до колана за бременни- ве4е няколко дни съм постоянно с него само дето не спа с него и определено се 4уствам по-добре. Тазът не ме боли 4ак толкова, а болката в гърба не се появи пове4е.
х х х х

# 50
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН L_A_L_K_A и Анджи! Бъдете много щастливи и обичани!

# 51
  • Варна
Добро утро!
Тъй като обсъждахте раждането, да си кажа и аз. Първият път не се притеснявах много-много. Отидох, родих, слава богу без проблеми, не съм се замисляла какво може да се случи. Пък и умишлено избягвах тогава да слушам истории за раждания и проблеми около раждането. Но сега вече съм много "по-информирана"!!! Не се страхувам от болката. Страхувам се от нещата, които не зависят от мен!
Не знам дали сте попадали на тази тема, за мен беше изключително интересна.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=42488.0

Пожелавам ви слънчев и усмихнат ден!  bouquet

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН L_A_L_K_A!  bouquet

# 53
Честит Рожден Ден на патерица на Анджи! Да си здрава, винаги усмихната и много щастлива!

Lalka, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много щастие, здраве и много Януарски усмивки!

Еленора, ужасно е това, което ти се е случило. Сега трябва много да се пазиш. Не се натоварвай и си почивай. Знам, че ти предстои сватба, но изобщо не се замисляй сега за това. Мисли за теб и бебето, защото сте най-важни!

Като казах сватба, нашата е на 20-ти. Само дето сняг няма да завали тогава Simple Smile . Вече приключихме с всички приготовления, останаха някакви дреболии. Вчера си взех роклята и бях много щастлива, защото МИ СТАВА  Simple Smile. Така се бях притеснила, защото коремчето ми порастна доста в последните две седмици, макар кг да са същите. Сега цяла седмица ще съм си вкъщи, а след това ще си взема болнични. Май ми писна от работа!
Това е от мен. Хубав ден и да се пазите!

Зайка байка, стои на топло и повече чайчета  Heart Eyes .

# 54
Добро утро и от мен Simple Smile Аз вече съм си у дома и си почивам.Надявам се хапчетата които са ми предписали да ми помогнат да спася бебока си newsm17/гинипрал, магнерич, но шпа/Не ставам въобще от леглото, само да хапна и до тоалетната.Дано всичко се оправи!

Честит рожден ден на всички рожденнички newsm51 newsm38
Нека да сте живи, здрави и все така хубави  pregnant
 Assydi пожелавам ти страхотна сватба и ти да се пазиш!Аз за моята не мисля, оставила съм всичко в ръцете на мъжа ми.А нашата сватба е на 30-ти тогава може и червен сняг да завали married

# 55
Добро утро на всички,
EleoHopa - това, което чета изобщо не ме изненадва имайки предвид, че живеем в българия .
Само ти пожелавам всичко да е наред и ти стискам палци . Peace Hug

Количката е много сладка . Rolling Eyes
А вие какво мислите за количките на CANGAROO ?
Гледах една подобна в магазина, само че дръжките са и отделно и може да се сгъва като чадърче за да е по удобна в колата . Беше много лека - мисля 9 кг.
Много евтина количка и изглежда удобна, но сега не мога да е намеря в нета да ви е покажа .
Относно легълцето - да ви попитам - кое е по практичко - дървената кошара или тези който се сгъват .
сгъваемите , който са от плат изглеждат доста сладки и са в различни цветове, но дали са удобни ?! Струва ми се, че са доста дълбоки ?!  newsm78

# 56
Здравейте!

Благодаря на всички за пожеланията  Hug

Лалка - ЧРД - много спокойствие, усмивки и положителни емоции   bouquet

Мари Рус - количката ми изглежда хубава, най-много ми харесва оранжевото. Единственото, което не съм сигурна е дали не е малко тежка -11.5 без коша ми се струва много, но зависи дали ще я носиш много - стълби и т.н. Моята (комбинираната) е толкова тежка и да ти кажа от 6 месец си купих отделно лятна, че ми беше писнало да я мъкна.

Усмивка - легло имам и сгъваемо и дървено - и двете имат предимства и недостатъци, но специално за дълбочината са еднакви (имат по 2 нива повечето). Сега си харесах сгъваема кошара, Ивана си спи в дървеното все още, а другото го ползваме при майка ми.

# 57
ЛАЛКА, newsm59 МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ  И ЕДНО ЗДРАВО И ХУБАВО ЯНУАРЧЕ newsm30 .РАДВАМ СЕ ЧЕ КОЛИЧКАТА ВИ ХАРЕСА АЗ СЪЩО СЪМ СЕ СПРЯЛА НА ОРАНЖЕВОТО.МНОГО УСМИВКИ И ДОБРО НАСТРОЕНИЕ ДНЕС!

# 58
  • Варна
Усмивка, ние също имаме и от двата вида, но сгъваемата ни е по-обикновена, само с едно ниво /ниско долу до земята/, съответно и по-евтина от другите които са с две нива. Дървената ни е даже с 3, и честно казано много повече ми харесва. Сгъваемата купихме на промоция от Метро, и я ползваме при баща ми, или при пътуване.

# 59
 baloni smile3510Честит Рожден Ден LALKA! baloni Tada

Общи условия

Активация на акаунт