ЯНУАРИ чакаме си всички,сладки пухчета мънички!

• 14 240
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Веселко изкарване на всички роженнички  Hug

# 61
  • Варна
Усмивка, ние също имаме и от двата вида, но сгъваемата ни е по-обикновена, само с едно ниво /ниско долу до земята/, съответно и по-евтина от другите които са с две нива. Дървената ни е даже с 3, и честно казано много повече ми харесва. Сгъваемата купихме на промоция от Метро, и я ползваме при баща ми, или при пътуване.

Хахаха, и ние имаме точно две такива:)  bouquet

# 62
  • София
LALKA честит рожден ден и от мен,нека всичките ти мечти се сбъднат!
Весел празник!

# 63
  • Варна
Момичета, които вече сте обикаляли по магазините, колко струват горе-долу бодита с дълъг ръкав /но не от най-обикновените/ и гащеризончета или комплектчета блузка с ританки /по-дебелички/? Знам че е много общ въпрос, но засега нямам възможност да обикалям, пък искам да се ориентирам в цените..

# 64
  • София
Аз харесах много сладко комплектче боди с дълъг ръкав и гащеризон за 16лв.Мисля че може и по- ниски ценид а се намеря.

# 65
Мами аз съм в шок!  Shocked кръвно 140/80 ?!?!?! Каква е тази лудост.
Какво означава? Аз на лекар съм чак във вторник, вие какво можете да ми кажете по въпроса?

# 66
  • София
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ВНИМАНИЕТО!!!
ЖЕЛАЯ И НА ВАС МНОГО ЗДРАВЕ И НЕКА ЯНУАРИ НИ ДОНЕСЕ ЕДНИ ЗДРАВИ СЛАДУРИ!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 67
ani4kata86, измери го пак, може нещо да си се натоварила.
Постой 5 мин в покой и опитай пак.

Алекс, бодитата които аз взех са от много хубаво трико, бг са, ползвала съм ги и с Пресил, сега цената е около 7лв за брой.
А другото, за което питаш е около 15-16лв, както ти е казала slan4ogled.

Аз харесвам повече дървените легла, на Пресил е на 3 нива, много съм доволна.
Но второ такова няма да купувам, ще използвам преносимото, което по принцип е с едно ниво, но аз купих допълнително второ и първите месеци ще го ползваме.

# 68
LALKA: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА  newsm59 newsm59 newsm59 bdbaloni bdbaloni bdbaloni БЪДИ ЗДРАВА, УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА, МНОГО ОБИЧАНА И ПРЕЗ ЯНУАРИ ДА ГУШКАШ ЕДНО ЗДРАВО И ГОЛЯМО БЕБЧЕ

Относно бодитата - обикновените са около 8-10 лв, а по-хубавите - 15-16 лв. Поне аз на такива цени съм попадала  newsm78

Ние днес обиколихме няколко магазина и си харесахме количка на Mag england за 231 лв. със зимен, летен кош и порт-бебе. Струва м исе доста прилична цена. Освен това решихме да вземем преносимо, сгъваемо легло  Hug

Хубава вечер на всички и лека нощ  Hug

# 69
  • Карлово
Добро утро!
Аз се завърнах след едноседмично гостуване в родния град, малкооо изнервена, защото на Мартина не й се отрази добре тази смяна, имаше проблеми със заспиването, но иначе съм доволна.
Сега отивам да прочета какви сте ги вършили.
Хубава седмица и малко по-топло време!

# 70
Добро утро на всички!
потресена съм от случилото се с Ели.За съжаление такова отношение се среща често.Дано всичко сега бъде ок Hug Praynig
Пожелавам на всички сладки мами лек и усмихнат ден!Пазете се и си почивайте!

# 71
  • В полите на Пирин планина
Здравейте!

Елеонора - съжалявам много за преживяното - дано всичко за напред да е наред.

Честито на рожденниците. Пожелавам само положителни емоции.

# 72
  • на плажа

Добро утро!
Честито на всички рожденници, макар и със закъснение   bouquet  bouquet  bouquet.[/color][/size]

# 73
Здравейте Simple Smile

желая успешна седмица на всички и много усмивки :

# 74
  • София
Здравейте и от мен  Hug!

Честито, макар и на патерица, на всички рожденици!

ЕлеоНора, преживяното е ужасно, дано повече да не се случва. Стискам палци вече всичко да е наред.  Praynig

Усмивка!, за количкитите на Cangaroo, мога да ти кажа впечатления от тази на племенника ми - какво ли не изтърпя тази ми ти количка, по какви ли не пътища (разбити и не чак толкова е карана), и все още е здрава - за две години и половина не е мръднала, модела е Cangoroo Cruiser, вярно, малко са тежички, но ми харесват. Аз за сега съм се насочила към тях, пък ще видим в последствие.

Да се оплача - моя бебок се оказва голям мързел, събота и неделя ги удря на почивка и аз, като започна максимално за си изкарвам акъла - тогава се размърдва; освен това се е завъртял някъде на вътре (с дупето на вън), защото го усещам как ми подритва по вътрешностите.  И така - сега правя уговорки да се врътне на друга страна и да се проявавя по-често ... че няма да се разберем така.
Иначе другата седмица съм на консултация, да видим какво става, но ако това дребното продължава по същия начин, май ще отида на един ехограф тази седмица ... та така с нас.

Успешна седмица и от мен  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт