ЯНУАРИ чакаме си всички,сладки пухчета мънички!

• 14 244
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
И ние много си почиваме, но в това число все още не влиза бебо. Боже! голямо шувъргало. Момичета направо лошо ми става от неговото подмятане в корема. ooooh! Миналата седмица лекарката ми каза,че съм с предна плацента, newsm78 каквото и да означава това. Правих си изследвания - Хемоглобина ми е 115; захарта ми е 3.7. Изписа ми витамини О-мами! Някой пие ли ги???

ЕлеоНора адски съжалявам за преживените отрицателни емоции. Вярвам, че всичко ще бъде наред! Peace Само позитивно мислене от твоя страна и повече почивка.

Честито на рождениците на патерици. Бъдете живи, здрави и много щастливи.  Hug

Лек и приятен ден на всички. Peace

# 76
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН!!! Hug Hug Hug
Impatient и моята бебка е доста мързелива,на ден да я усещам по 3 пъти и толкова,ама какво да се прави.
Днес сутринта ми се случи нещо странно-след като отидох по малка нужда ме заболя доста силно ниско долу корема може и да е пикочния мехур.След един час пак така-притесних се. Cry
Звъннах на гинеколожката ,тя каза,че и на бременните жени могат да им се случват такива неща и да ходя да дам урина.
ИСКАХ ДА ВИ ПИТАМ ДАЛИ ПРИ ВАС СЕ Е ПОЛУЧАВАЛО НЕЩО ТАКОВА?? Hug

# 77
  • Карлово
Лалка, аз имах такива болки ниско долу, само че преди да отида до тоалетна. Наложи ли се да се стискам, дори и за кратко, започва да ме боли. Затова посещавам тоалетнта често, понякога и без да имам нужда. Но се консултирах с АГ-то си и той ми прави преглед на бебо, за да е сигуно, че болката е свързана с отделителната ми система

# 78
  • Троян
Преди когато получих проблеми с  бъбреците  имах подобна болка.Като отидох до тоалетна и изведнъж ме преряза,но не се успокои,болеше си ме постоянно,преди системите и обезболяващите.
Аз днес си купих една книжка на Ивам Звездев-"Хранене на детето и майката при кърмене".
Тъй като тук из форума изчетох доста рзлични мнения относно храненето по време на кърмене,още не съм я отвирила,но се надявам да е интересна.

# 79
LALKA -4естит рожден ден на патерици. Положителни емоции, усмивки и много радост.
dama- за мой късмет моя младеж и той  се развива много буен и направо ми взема акъла с ритници. В момента, в който седна или полегна и става страшно, направо се 4увствам като тъпан, само дето не се 4ува. Та като ме зарита много и тръгвам да го поразходя, за да заспи. Же4ер ве4е не се обръ6там, за6тото го събуждам и после не ме оставя да заспя от ритане и въртяне- голям образ:)
Весела седмица на вси4ки:)

# 80
Здравейте, мамчета. Позволете и аз да се запиша в отбора на "розовите ританки" hahahaИ все пак аз докато не видя с очите си не мога да съм сигурна на 100%, въпреки уверенията на гинеколога ми.
LALKA мисля, че не бива да се притесняваш. На мен също ми се случва отвреме навреме да ме заболи на различни места в корема. Тази сутрин дори трудничко се придвижих до работа. Имах чувството, че бебка се беше провесила с две ръце на някое черво и се премяташе, така ме опъваше отвътре Joy...Друг път пък стомахът ме боли, често нощем и до сутринта ми минава...такива болежки...ама няма как ние сме си майките, ние ще си ги понасяме Wink

# 81
  • София
Здравейте всички!!!

newsm59 на рожденниците Hug

ani4kata86 надявам се да си звъннала на твоя док , въпреки часа за вторник, че с това кръвно на прееклампсия си прилича и предполага системи за задържане. Дано съм лош пророк и всичко да е ОК с теб и бебо Praynig

А относно именцата, след дълго колебание и избиране сме Кубрат и Тервел. Сглобихме си легълцата в събота, моделът е Аделина на Dizainbebe , едно оранжево и едно синичко, нали са ни разнояйчни близнаците. Сега едни щорички умуваме и съм взела едни стикери на Мечо пух, вместо тапети и тези дни ще се декорираме.

За дрешките: открих един цех за детски дрешки на ул. Ильо войвода 30 в Хаджи Димитър , оттам взех плюшени цели гащеризончета, с крачета по 8 лв. и много сладурански комплектчета от рошавия микрофибър, страшно мекички включват блузка с дълъг ръкав , якенце без ръкав, с качулка и панталонче срещу 10лв. Имаше и много други неща като комплекти за изписване пелена и дрешки плюшени по 22лв. и т.н.

# 82
ЛАЛКА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ НАИСТИНА ПОРАДИ ГОЛЕМИНАТА НА МАТКАТА СЕ ПОЛУЧАВТ ТАКИВА БОЛКИ НАЙ ЧЕСТО СЕ ПРИТИСКА ПИКОЧНИЯТ МЕХУР ДОРИ БРЕМЕННИТЕ СА ПО СКЛОННИ КЪМ ИНФЕКЦИИ НА ПИКОЧНИТЕ ПЪТИЩА НАПРАВИ СИ ИЗСЛЕДВАНИЯ НА УРИНАТА ЗА ДА СЕ УСПОКОИШ И ТРЯБВА ДА СЕ ПИЯТ ПОНЕ ПО ДВА ЛИТРА ВОДА НА ДЕН ЗА ДА СЕ ИЗБЯГВАТ ВСЯКЪКВИ ИНФЕКЦИИ.ДА ВИ ПОКАЖА И БЪДЕЩИТЕ СИ ПОКУПКИ.ЛЕГЪЛЦЕ-
http://www.vertbaudet.fr/lit-bebe-a-barreaux-gaufrette/rwp/p-370 … 003034072025.aspx
ОБЛИЦОВКА-
http://www.vertbaudet.fr/web/catalogue/ficheproduitpopup.aspx?id … =3702303018072025
СКРИНЧЕ-
http://www.vertbaudet.fr/commode-enfant-gaufrette/rwp/p-3705013126072025.aspx
КИЛИМЧЕ- http://www.vertbaudet.fr/tapis/rwp/p-3610113012072025.aspx

# 83
  • Троян
Пития може ли един личен въпрос,много съм любопитна как се чувстваш с двама бебоци?Като знам при мен с едно ми е странно,а пък започне ли да подкача и корема се издува от тук от там.

# 84
ПИТИЯ СИГУРНО ЗА ТЕБ РАДОСТТА Е ДВОЙНА stork-boy stork-boy БРАВО МАЙКА ГЕРОИНЯ! АЗ ИМАМ ЕДНА ПОЗНАТА КОЯТО РОДИ БЛИЗНАЦИ-МОМИЧЕНЦА , РОДИ ГИ СЪС СЕКЦИО МАЛКО ПРЕДИ ТЕРМИНА НО ДОКОЛКОТО ЗНАМ ТЯ САМАТА СИ ИЗБРА ДАТА.

# 85
  • София
За дрешките: открих един цех за детски дрешки на ул. Ильо войвода 30 в Хаджи Димитър
И аз съм чувала за този цех, че имат много евтини бебешки и детски дрехи. Но последния коментар на моята приятелка, от която знам за него, е че дрешките не били качествени и с хубави картинки и нищо не могла да си хареса. Все пак мисля да го посетя и да се убедя лично, защото не мисля да давам много пари за дрехи за в началото, та затова се радвам че има и положителни мнения.

А за близнаците - винаги съм искала да имам близнаци, даже в рода ни имаме такива (включително баща ми е близнак), че чак не повярвах като ми казаха че е само едно бебето, та изрично питах няма ли още едно. Мъжа ми също иска 2 бебета и понеже корема ми върви доста голям все се шегува че накрая май ще се окажат двечки. Ей туй надеждата умира последна.

# 86
  • Варна

dama- за мой късмет моя младеж и той  се развива много буен и направо ми взема акъла с ритници. В момента, в който седна или полегна и става страшно, направо се 4увствам като тъпан, само дето не се 4ува. Та като ме зарита много и тръгвам да го поразходя, за да заспи. Же4ер ве4е не се обръ6там, за6тото го събуждам и после не ме оставя да заспя от ритане и въртяне- голям образ:)

мале точно така се чуствам и аз, с моя футболист! И наситина нощем се буди...чуствам се като чувал за тренировки на боксьорите.
 Joy

Аз съм болна иначе, нещо и двете с дъщеря ми се разболяхме явно настинахме. Гърло, хрема..гадна работа. Моята Джипка ми каза че мога да си пръскам Танъум-верде, така че ако на някоя мама и се наложи да знае!

За цеха за дрешки, знам го и аз съм ходила. АМи български неща, те попринцип не а от най-красивите, но пък качеството им беше добро.

Някой питаше за вит. О мами, аз пиех,  но ги спрях. Док каза че нямало смисъл!

# 87
Цитат
Някой питаше за вит. О мами, аз пиех,  но ги спрях. Док каза че нямало смисъл!

и на мен ми изписаха онзи ден на ЖК тези витамини и се чудех дали да ги купувам? Но май няма да ги взема.

# 88
  • Варна
Здравейте и от мен!
Цял ден не мога да сколасам да се включа..

О, мами и аз си купих сигурно преди 2 месеца, обаче да съм изпила 4-5 досега, много съм несериозна  Embarassed
Илияна, дано се оправите бързо  Hug
Моята мишка в корема също много се бунтува, но поне нощем не ме буди. Понякога много странно, като легна на дясната страна и сякаш с ръка или крак почва да ме бута, все едно се отблъсква от леглото и ме кара да се обърна на другата страна..Много смешно ми става като почне така Grinning
За цените на дрешките ви питах, защото се чудя дали да не поръчам от нета  newsm78

# 89
Алекс- не е ли рисковано да поръ4ва6 от нета, в смисъл не можеш да го пипне6... Ина4е за детско бельо специално и аз предпо4итам българското, много по-ка4ествено и по финно е. Майка ми ми изпра6та за малката, особено потни4ета- тук такава екстра няма. А какъв дерт си имам, и сега 6те и поръ4ам да се заеме- бебешки хавлии. Това, което най-много ме у4уди като дойдохме, 4е тук най-скъпите и хубави хавлии са турски. И на дебелина, и на вид са съвсем малко по-разли4ни от това в България като ка4ество средна ръка. Ина4е има много красивки и тн, натруфенки, но ка4еството на самата материя е никакво. Падам си и по хавлии:))

Общи условия

Активация на акаунт