Торта хубава и сладка ОктОмВрийЧеТо ще папка.

• 14 819
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Мале мале с тези тортички който слагате , като отворя форума и ми потичат лигите  Embarassed
Добре дошла и от мен на камист  Hug .
Аз пропуснах да ви почерпя за моят рожден ден - а видях че има и такива който са го забелязали -  илиана благодаря ти   Hug
Покрай стачките сме си вкъщи групово и нямам никакво временце, в неделя даже се опитах да си помогна колкото може и си направих доста неща за фризера , накупих спанак броколи , чушки , морков , направих няколко комбинации за да има да давам идсните дни , направих и дори ябълка със слива , и ябълка с морков, сутрин сме на попара или спагетки - вече имаме три зъба за да си ги дъвчем  bowuu , само дето са ни избили вторите резци newsm78 и един долен / като вампирче е /

витамини давам - ама натурални  Mr. Green , вигантол съм и давала в началото - месец два и теглилката наклони после към против и го спрях
риба и дадох да опита вчера , бях приготвила хек - а като си поиска почти не и отказвам нищо в границите на разумното разбира се
дори и от торатата си опита малко от блата  Rolling Eyes, попринцип съм много доволна от храненето и , досега не съм я насилвала никога да яде каквото и да е и колкото и да е - винаги само е опитвала , но вече сама изявява интерес и то докато не си изпразни купата не става

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 20:08 от krissie

# 76
Честито  на  празнуващите днес.

# 77
Здравейте! 
Добре дошла, Kamyst!  Hug
Румена, не мисля, че има връзка между фонтанелата и ходенето. На Калоян фонтанелата все още е доста отворена, но си ходи добре, вече е стабилен. Мисля, че ще го израсте. Братовчетката на Калоян, която е с 1,5 месеца по-голяма, замяташе едното краче навътре доста дълго. Вече ходи и няма такъв проблем. Най-добре се консултирай с ортопед за да си спокойна.
Вигантол не давам от началото на лятото. Бяха ми казали да давам по 1 капка профилактично, но аз все забравях и реших, че лятото няма нужда. На последната консултация питах и док каза, че сме израснали възрастта, която е опасна за рахит. Но пусто не помня дали не ми каза зимата да давам пак профилактично по 1 капка.  Embarassed Ще питам пак.
Риба още не съм давала. Голямо шубе съм.  Confused

# 78
Ох, момичета и моя се тръшка и все се страхувам, че такъв характер ще си остане, та се чудя какво да го правя!И при нас минава това с отвличането на вниманието, ама се надявам да не е такъв инат Sad!

# 79
  • Стара Загора
Честито на всички празнуващи и празували малко на патерица  Heart Eyes  bouquet
С тръшкането не сте сами да знаете - като се зачупи моя...Нешка Робева ряпа да яде пред него Twisted Evil Като не стане на неговата и сяда на земята и започва да си удря главата в земята...ама леко защото явно го боли и следващите пъти вече е симулация но ми изкарва акъла Twisted Evil Като е у нас на килима добре...ами на плочките и паркета или на улицата...ужасТ. Явно имат такива моменти  Tired
Току-що Слави проходи. Както стоя подпрян на дивана се подкара и хукна към входната врата крещейки...баща му се стрелна веднага след него за да не падне на теракота а онуй крещи като Боримечката Mr. Green Сега обикаля двете стаи и крещи от кеф. Снимах го и го качих в снимка.бг ама нещо сайта се скапа пак. Сержи току-що ми каза - изпотих се да ходя след него Mr. Green
За яденето няма да споменавам - изцяло на Аптамил3 сме...не ще и това е. Крещи като заклано и това е. Какво ли не опитвах. Той си има такива моменти но чак пък две цели седмици не ми е бил никога.
На една година хемоглобина ни е 137...доволна съм Crazy

# 80
Ходих да си видя змейчето и така хубаво си поиграхме.  Laughing Много ме разведри да си го погушкам. Забелязах, че има малко сополки, но баба му вече му беше дала вит.С.
Херка, Благун е с хемоглобин 136 и казаха, че това е прекрасен резултат.
За тръшкането - имам си специалист в къщи, на нас с Митко не ни се тръшка, но елате да видите при бабите какво става.  И при мен понякога се опитва и засега минавам с номера да не му обръщам внимание, той бързо забравя за какво се е тръшкал и започва да ме гушка.
Вигантол ми казаха да давам по 1 капка, но още не съм почнала, нали детето не е при мен.
Що се отнася до пляскането - случвало ми се е да го плясна леко по ръчичката или дупето, Благовест ми се нацупва и замрънква, но от обида. Започва да ходи след мен и да ме гушка. При всички положения не бих го набила, още нищо не разбира, пък и едно е да го плеснеш, друго е да биеш! При това повечето тук знаят, че държа много на дисциплината и не търпя лигавщини.
Отивам да се разкисна в банята, че до утре съм без абокатче. Сега много се пазя, днес цял ден съм лежала, ама аз сама съм си виновна. Утре ме чакат пак системи и инжекции.

# 81
heart- всички деца на тази възраст се опитват да се тръшкат,Жаки и тя се опита да ми прави тези номера,но веднага с по строг тон я взимах и никога не и давах да стане нейната,пореве си и и мине.Сега вече не го прави,знае че няма да я бъде Crazy Въпроса е да не омекваш и той да разбере че винаги така може да те манипулира Naughty
За бой и дума не може да стане на едно 10 килограмово парче месо,но ако се наложи шляпам Жаки по дупето или ръчичката и аз много мразя лигавщини. Naughty
За вагинтола-и аз съм го спряла още началото на лятото

# 82
  • Варна
Кое време стана ,ама така ще е тя , като трябва и да се работи.
Набързо да се включа 
- за тръшкането - тръшка се магарето , и то само на майка си Mr. Green Докато му сложа памперса , застава на челна стойка . Аз затова и по гащи го държа . Ако не успея да го сложа на гърнето - ми да си ходи мокър я , да не го карам така да прави . Иначе на лелята , дето го гледа през деня , няма такива номера , лежи си кротичко и си чака да го облекат . Като иска нещо , и се отпуска като дроб и  започва да рита . Ама като чета - може и по-зле , поне още по земята не е лягал  Laughing
Хера честито ви прохождане ! Ето сега вече ще видиш мощта на агресора . За яденето - Димитър и той не искаше нищо , по едно време беше само на Аптамил и кърма .Установих , че диването има лично отношение към лъжицата , яде всичко ако му се подава с ръка директно в устата , ама като види лъжицата върти устата сякаш отрова му тикам . И така - яде варен картоф на малки хапки , като зяпа и аз му давам с пръстче в устата , бисквити сам си гризе , плодове пак така на парченца , ама пасирани с лъжица нъц . Гарджето на мама то Simple Smile

# 83
  • Стара Загора
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=183502&photo=1
Добро утро  bowuu
Честито на празнуващите днес малчовци  Heart Eyes

# 84
Добро утро

Честито на всички празнували и празнуващи  Hug Да са живи и здрави и само да слушат Wink

За вигантола- не давам от пролетта и педито не ми каза да давам сега  Crazy

За рибата- яде филе от бяла риба, направено лично от мен, обожава го  Mr. Green

За тръшкането - за сега нямам такъв проблем случи се веднъж и я оставих в кошарата да се нареве  ooooh!

спирам, че станахме  Mr. Green

Честито на всички проходили  Hug

Добре дошла на новата мама  Hug

# 85
  • Откъм Варната
Някой питаше за рецептата за тортата вътре е от тук, само дето аз я направих по голяма и заминаха 6 рула
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0

А украсата използвах Млечен марципан, тук е рецептата, както и мнооого други
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232896.0

# 86
  • София
Честит Рожден Ден на днешните рожденици!  Hug  Hug  Hug
Хери, честито ви прохождане!  Heart Eyes
барабана, голям екшън сте преживели. Важното е, че въпреки закъснението, Ема е имала хубав празник.  Heart Eyes
Кали, аз съм правила торта на Лео с рулата и става невероятна. Много е бърза и лесна, и най-вече вкусна.   chef Ама тези украси нещо сложни ми се струват.  newsm78

# 87
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕРОНИКА И НА АННА МАРИЯ. ДА СЕ РАДВАТ НА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.
4естити ходещи кра4ета на Славито.Хери4, е сега ве4е можеш да стягаш багажа и да му мисли старши Mr. Green
Барабана, изклиу4ително неприятна слу4ка.Дано остане спомена за веселбата и не за изживяното напрежение.

# 88
Зравейте на всички и честито на всички празнуващи днес(не погледнах дали има Blush) И Красимир вчера се пусна като бяхме навън и си походи прилично ама на пръсти,явно така ще ходим в началото.Вчера ходихме да ни прегледат и се оказа ,че Т е от зъбите и гърлото е чисто. Simple Smile
Калима-голяма тортичка си направила,ще има да почерпиш съфорумците feeding

# 89
  • София
Здравейте, момичета!

Честит рожден ден на днешните рожденици! Да са живи и здрави!

Барабана, въпреки забавянето и неприятностите тортата изглежда много добре. И сте много сладки на снимката.
Леля Зеля, сподели, моля те, рецептата, по която приготвяш рибата. Аз имам една с доматен сос, ама Венци не обича много-много домати и това ме спира да я пробвам.
Хера, честито ви прохождане.
Момичета, някой знае ли защо няма Аптамил 3 по магазините и аптеките? Вие какво АМ давате на малките?

Чао засега!

Общи условия

Активация на акаунт