Торта хубава и сладка ОктОмВрийЧеТо ще папка.

• 14 823
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
  • Откъм Варната
...Кали Ма, мен с тази торта не може ме излъжеш Mr. Green...

Аууу добре че ме подсети, утре ще се реванширам, специално за теб  Mr. Green

# 31
Честит РД на Митака!Нека е жив и здрав, много да радва мама, да слуша!Да стане голям и весел мъж  bouquet!
  bigdance2  newsm59  Tada  dance
КалиМа, да не се спотайваш, а да пращаш торта по пощата, че като гледам и умирам!

# 32
Честит рожден ден на Митаче на Каlima! newsm59 newsm38 baloniДа ти е жив и здрав,много радост и щастливо детство!
Мерси за почерпката,аз на торта не отказвам.
Честито зъбче на Калоян,все така безпроблемно да избиват! Peace
Миринда,не знам какво не и харесваш на твоята торта,но признавам си мен направо ме смая.Аз такива чyдеса още не съм пробвала да направя,но вие направо ни предизвиквате да се развихрим кyлинарно.
Ние след пропyск от вчерашна разходка днес ще наваксваме.Иначе в къщи не си е работа.Вчера цял ден сме обхождали апартамента и добре,че татко и си беше в къщи за да ме смени.
Гледам,че обсъждате храненето:Вяра сyтрин към 9 яде попара с 3сyхара или кyк-кyс; на обяд към 13h яде пюре о/о 200гр като аз и готвя,на кyхня още не съм я записвала;после към 17h плодово пюре,кисел,нишесте или каша пак о/о 200гр. и вечер се кърмим като така заспива.
За говоренето-казва мама,тата,кака,баба,ам-ам и дрyги нейни си.
За хремата-на Вяра със сополи и избиха и двете зъбчета,може и от това да е.Ако е от зъбче капките много не помагат.
Хайде,оставям ви че се отплеснах,а имам работа за вършене.Лек ден! :hug
Забравих да благодаря на Фрики за страхотната темичка.  bouquetКаката ни беше много впечатлена от интересните картинки.

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 10:35 от assia75

# 33
4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТА4ЕТО, ДА РАСТЕ ЗДРАВ И цАСТЛИВ И ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТЕ.
Вие направо ни биете по вси4ки параграфи Crazy.Сутрин закуската е много проблемати4на.Първо малко сок от портокал, 4е нали е постоянно запе4ен, но нищо по4ти не иска, и после  най много 60 мл мляко да изпие и зле.На обед хапва домашно приготвена храна,преди вси4ко зелен4уци.Оби4а да се храни с ръце, затова ве4е не пасираме.И задьлжително вси4ко трябва да е акомпанирано с хляб CrazyОпитва и с лъжицата.За десерт плод, който си гризе.За следобедна закуска пак сурови плодове за гризене Mr. Green.Ве4еря около 60 мл мляко и после на гърдата цяла ноц та до сутринта Crazy
Казва само мама( особено когато е спе4ено положението Mr. Green), тате на испански, баба и бау бау Sad

# 34

Аууу добре че ме подсети, утре ще се реванширам, специално за теб  Mr. Green

аз съм с кола какъв реванш  Crazy моят мъж все не ще да ме кара  Twisted Evil

# 35
честит рожден ден на Митака!!!!
миринада-моляте дай ми рецептата Praynig.Не мога да разбера как става тази полукръгла формаnewsm78 ,а толкова търсих smile3506

# 36
ЧРД на Митака и много да слушка мама и тати Peace
tasi много е лесна тази торта Mr. Green виж:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.0
ние си говорим стандартните думи и някакво бръщолевене Laughing
за храненето не смея да говоря - ядем само ако има какво да връткаме в ръцети и то трябва да не сме го виждали преди ooooh!
хайде отивам да готвя, че от днес се приготвям за утре Mr. Green

# 37
Привет и от нас в новата тема !
friki поздравления, чудесно си се справила!  smile3501
Честит празник на KaliMa и Митко !!! Да е жив и здрав за най-голяма радост на мама и тати!   newsm59
Ние снощи се завърнахме след кратко пътуване, искарахме си един страхотен празник - сватбата на моя братовчедка!  balloon
Освен това да ви се похваля направихме малка питка на Ива за първите и крачки при баба и дядо (тъкмо си се бяхме събрали по роднински). Имаме си цели четири нови зъбчета, четири кътника  избиха наведнъж  newsm44    tooth, но как ги изкара горката само ние си знаем  #Crazy
Миринда и Барабана, страхотни кулинарни творения   chef   !!!       newsm53
Голяма благодарност на  dbs и  Lovi за организацията на общия Р.Д.  bowuu newsm51 който очакваме с нетърпение!
До скоро, момичета и хубав следобед !!!

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 17:30 от Didi81

# 38
Честит рожден ден на малкия синеок красавец Митко!
Да е много здрав и много да радва близките си!
newsm59 newsm38  Party Time Tada  ura
Ние в събота празнувайки Рожденния ден на Симонито и направихме и прощъпулник.Хвана дистанционното и тебеширите.Предварително ги бяхме нарекли тебеширите за художник,а дистанционното за ТВ-водеща! newsm03Тя докато не даваше никакви признаци за прохождане и изведнъж след боледуването тръгна съвсем стабилно.
миринда,поздравления за тортата!
Didi81,честити зъбчета и "крчета"
Честито зъбче и на малкия сладуран-Калоян!
Това е от нас,че стана доста дълго.Приятен ден на всички!

# 39
Ч.Р.Ден на бебе Димитър.Жив ,здрав и много усмихнат да бъде.

Ние лека по лека се пооправяме.Имаме още мало сополи ,но се надявам до партито да сме ок.

# 40
  • София
Честит Рожден Ден на Митаче! Много здраве, радост и мама и тате да го слушкат! Wink
Весел празник!

# 41
  • Откъм Варната
....Ние в събота празнувайки Рожденния ден на Симонито и направихме и прощъпулник.Хвана дистанционното и тебеширите.Предварително ги бяхме нарекли тебеширите за художник,а дистанционното за ТВ-водеща! newsm03....

Браво, ще е водеща на културно предаване

Митака днес проходи съвсем самостоятелно навън, вече и той е във футболния отбор

# 42
Здравейте,много хубава тема си имате  bouquet, та реших и аз да се включа.Имам си едно декемврийско октомврийче Калина,роди се на 20.10 ,а трябваше на 6.12.

# 43
Здравейте момичета!
Честито на Митака и на всички октомврийчета от отминалите дни!  bouquet  bouquet  bouquet
Включвам се много набързо, че пак я загазих с контракциите.
Ето това са снимки от кръщенето, прощъпулката и рождения ден:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=182895
Кръщенето беше добре, само като изкъпаха Благун и той се разрева, но тя водата за миене си е гадна вода, не е като тази в локвите Wink. После на прощъпулката директно си гепи химикалката и телефона, по-късно грабна калкулатора и чук  Crazy (не може да има само за едната ръка - и двете трябва да са пълни). То се е видяло, че ще върви по стъпките на татко си  Laughing.
После детето се държа прилично и спа цял следобед, духна свещичките и изпратихме гостите.
Да, ама като спретнах едно чистене в къщи и взех, че прокървих. Точно все едно ми пада тапата, дръпнах му един рев и се обадих на Нина. Тя искаше още снощи да заминавам в болницата и да ме приеме, ама нали съм инатче - отказах. Днес ме гледаха, няма разкритие (не е било тапата), няма отлепване на плацентата, само е прикрепена по-ниско и вероятно е от това и голямата умора. Засега болницата ми се размина, но Нина ми надупчи дупето с Но щпа и от утре 3 дни ще съм на системи (поне се съгласи в къщи и когато е на работа - в болницата, че не ми се лежи там Cry). И сега седя и мътя у дома и се надявам за няколко дни да се овладее положението Praynig.
Отивам да си лягам и ви пращам много  Hug!

# 44
Честита първа годинка на Миташки! Да е здрав, добричък и палав!
Лови, одисеята ви с кухнята е неприятна - и аз не съм доволна от "Хер Бебе",  и ще мисля за държавната... Проблемът с пресичането на околовръстното го "решихме", като таткото взима храната и я носи вечер - не е перфектния вариант, ама това измислих. newsm78 И Ники има дни, в които не мога да го накарам да отвори уста за лъжицата, само от ръката ми яде, на мама кученцето  Mr. Green
Калима, честито прохождане!
Евелинче, страхотен троен празник сте си спретнали, малкият е голям сладур! Имам две забележки - 1,никакви натоварвания повече, пази се, моля те! 2, Искам снимка в профил, да видим коремчето! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт