АГ клиника "ЕВА"-Сливен-изкажете мнения !

• 150 447
  • 528
  •   1
Отговори
# 390
Абе преди планувана бременност добре,но не се знае след колко време след плануването ни ще дойде тя Wink и дали през това време няма да възникнат проблеми. Няма смисъл от нападки,в спора се ражда истината.А мамите са прави,че няма как да знаем всичко като не специалисти,а едно от основните правила на Хипократовата клетва е,ако ти не можеш да помогнеш да потърсиш друго мнение.Цитирам я по памет и смислово:) Така че и лекарите си имат своите задължения спрямо пациентите спор няма,затова и благодарността при адекватни реакции от тяхна страна при проблем е неимоверно голяма!

# 391
Здравейте.
Аз раждах в болница Ева при др.Пенков и Маргарита - такъв екуп другаде няма!
Мислихме,че има проблем преди да родя и ме испратиха в Стара Загора за да не стане някой фал,когато се разбра,че всичко е наред ме приеха при тях.През цялото време ми обясняваха кое как става и ме успокояваха вдъхнаха ми голям кураж.
Бях за естествено раждане,но нещата се объркаха и благодарение на тях сега имам едно здраво момченце.
След операцията на същия ден можех да ям на следващие да се къпе-шият по някакъв нов метод.
Останах много доволна.
Др.Пенков Благодаря Ви.

# 392
Мила Мелка, честита ти рожба първо, да ти е живо и здраво детенцето и само да те радва. На второ място в отговор на написаното за "екипа" бих казала само: как няма да те изпратят в Стара Загора, нали все пак трябва да се презастраховат, да не вземе да стане фал както с мен.... Дано наистина тази болница и цялостната практика там се промени и да няма повече "нещастни" случаи. Искрено се моля за това, защото е наистина ужасно да посрещнеш празниците не така както си се надявал и очаквал. И аз "благодаря" на д-р Пенков

# 393
Не мога да кажа,че те разбирам,защото не е така,но аз като се замисля както бях решила да раждам в окръжна,а не ми обърнаха никакво внимание с проблема който имах не знам сега на какво дериже щях да съм.Дано няма повече нещастни случай в тази болница аз само изказвам мнение,като пациент които е доволен от обслужването и вниманието на този доктор.Бях в стая с две момичета раждали при друг лекар и нещата не бяха така розови както при мен и внимяниетоеше нулево. б

# 394
  • София / Сливен
Мелка честито бебенце да вие живо и здраво!

# 395
Не знам кое е по- определящ - специалиста/лекаря или болницата? Аз съм доволна на първо място от специалиста/лекаря, който в последните месеци следеше бременността ми и след това от болничното заведение.
Благодарности на д-р Йорданов и екипа.

# 396
zdraveite i ot men mnogo otdavna ne sam vlizala no prosto nqmam vreme iskrenno sajalqvam za joli kogato 4etoh napravo o4ite mi se palneha sas salzi i cqlata nastrahvah dano skoro si imate drygo detence jivo i zdravo
 ta da vi kaja nie s viki sme dobre slava bogy rastem ludeem  i izob6to ne slu6ame skoro 6te stavame na godinka...az nqma da blagodarq na dr penkov a parvo 6te blagodarq na dr dimitrova ot okrajna bolnica(star6ata)i iskrenno mnogo blagodarq na dr mumdjiev v stara zagora za6toto bez negovata namesa viki sega nqma6e da badi na tozi svqt

# 397
iveta89 благодаря ти за милите думи и аз всеки божи ден се моля за това, защото дните минават все едно са години. Не е минал ден, час или минута през тези месеци в които да не мисля за това. Дори преди няколко дена беше празника на майката, който аз разбира се не празнувах заради "положените за мен грижи".  Дано всички бъдещи майки си отворят очите какво се случва в тая проклета болница. Аз имах възможността да се запозная с доц. Мумджиев от Стара Загора и д-р Минчева от Окръжна болница, ето на тези хора мога да благодаря че дадоха наистина всичко от себе си. Истински специалисти, но преди тях друг "специалист" не си беше свършил работата.

# 398
на мен ми прави впечатление че от окръжна болница сливен никои от докторите пашева,гугова,михаилова ,митков, не знаеше за имунологични изследвания а колко пъти ги питах след абортите ми,умолявах ги да ми кажат какво да изследвам сас моя пари,дигаха рамене и казваха случва се ще си направите друго,а в болница ева като отидох сега на преглед ,защото вече съм бременна веднага доктора мепопита защо нямам такива имунологични изследвания

# 399
За акшер-гинеколозите в Окръжна болница също мога да говоря много защото и там имам преки наблюдения но ще си го спестя. В началото и аз бях при Пашева точно тя ми установи бремеността и именно заради отношението й аз се преместих в болница Ева. За тези имунологични изследвания за първи път чух преди 4 месеца от лекар в Стара Загора. През цялата ми бременност в Ева никой не си направи труда да ми обясни за такова нещо, че изобщо съществуват такива изследвания. Искренно се надявам моя трагичен случай да е последния там, защото знам вече че не е първия и да са си взели забележка за да не почернят друга майка като мен. А на теб pepsi77 от сърце ти желая лека и безпроблемна бременност  Hug

# 400
a na men izob6to ne mi praviha nikakvi izsledvanie osven krav i urina a trqbva6e mn pove4e izsledvaniq da mi pravqt i kogato trqbva6e da mi dadat bolni4en (po princip nali se le4i 5 dni v bolnicata?)a te mi kazvaha nqma da lejih sega tyk a 6te si otiva6 v ka6ti ..i si mislq 4e ako bqh tam pod nabludeniq ili ne6to 6te6e da si q rodq normalno i v 9 mesec a ne v sedmi

# 401
Е те и на мен само кръв и урина са ми изследванията, а колко са достоверни само те си знаят и последните 14 дена "добре" че лежах в болницата когато нещата станаха извън контрол че да слушат тоновете на бебето. Слушаха ама нищо не чуваха явно. Защото не мога да опиша за какво ритане ставаше въпрос, а си мислиха хората или поне така ме успокояваха че просто ще си имам палаво детенце. Едва след всичко което се случи разбрах че силното и постоянно ритане при това положение е признак за страдание на плода. Толкова много са нещата който мога да кажа за тази "болница", но всеки сам прави избора си. Всеки път когато мина покрай това място не ми изглежда на място където се дава живот, а колкото и грубо да звучи на гробище, защото моята душа умря, моят живот свърши точно там. В момента просто съществувам...

# 402
joli24Колкото и каквито думи да напиша, няма да забравиш или да намалее болката от загубата на най- милото за една майка. Аз бях подведена от първия АГ, който ми следеше бременността, че всичко е ок. Да, но не беше всичко ок. Благодарна съм на моя приятелка, която ме видя и ми каза, някоя друга дума за състоянието ми, посъветваме и ме насочи към кого да се обърна. Благодарна съм на тези двама души.
На теб пожелавам да си имаш в най- скоро време положителна тест лента за бременност и да си родиш здраво бебче. Бъди силна и вярвай.

# 403
Благодаря ти, но думата вяра в моя речник вече отсъства има само страх, страх от неизвестното и всичко да не се повтори. Опитвам се да бъда силна но страхът е по-силен от мен ....

# 404
Скъпа joli24,сигурна съм че всичко ще бъде наред!След изчетеното съм още по стресната.Карам 6 месец от бременноста и се наложи да полежа в болница миналия месец.За мое огромно съжаление не съм в Пловдив.Дойдох си в Ямбол,я тук родилното е под всякакво критика.Та да ви споделя добре,че е интернет да се заинтересувам за изследванията иначе никой не си прави труда да информира ShockedВ момента се чудя и мая как да постъпя....
Джоли моя приятелка роди 2 пъти секцио през една година.Зависи от специалиста.Прегръщам те и вярвам,че ще имаш здраво пухкаво бебе!

Общи условия

Активация на акаунт