Шут отляво,после пък юмруче - баба съзерцава с любов НOEМВРИйското си внуче

• 12 811
  • 277
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря!

# 31
  • София
sladurka  носа ми е като чушка редовно
Rolling Eyes и на мен така...и си мислех, че носът ми ще си остане така завинаги, даже приятелите ми казват, че сигурно много лъжа и затова ми е пораснал  Embarassed
Jutoo, откога си затръгвала да гладиш...., ако и утре отиваш така  Wink...стискам палци  Praynig всичко да е наред-утре е перфектен ден.ти излезе голяма куражлийка, как само се държиш-хайде, довечера ще стоим с теб на нощна смяна  Peace
Мечтание, много късмет и на теб- пиши оттам, ако можеш-а защо наистина отиваш толкова по-рано.
TIHA VODA, това с килограмите е ужасно.аз напоследък като ходя на жк, като ме пита колко стана, аз казвам : +18 или +24 и така-даже не бих ги споменала на глас  Embarassed
ще му мислим после докато станем пак мацки /, но то си зависи от нас и не се съмнявам, че ще е скоро  Wink/
хайде лек ден засега и много усмивки  Joy Joy Joy

# 32
Да се запиша и аз в новата тема преди да положа морно тяло да подремне малко Mr. Green

Цяла нощ съм като разглобена ви казвам,чувствам се не като един ами като пет слона в едно ooooh! Едва се закарах до работата,добре че имам възможност повече да седя,че иначе ще се погина.Всички мускули ме болят и междукраието и ......всичко.

Клизмата,и аз да кажа,е най нищожното и незначително нещо в процедурата около раждането - няма страшно.Катетъра на мен ми го сложиха преди упойката,пак не е болка за умиране само дето един йод ти сипват там та те щипе Wink

Jutoo,утре по това време се надяваме всичко при теб да е приключило повече от успешно и вече да сме изписали темата с поздрави Peace

# 33
Патриция,и аз имах през август е-коли в урината и пих Аугментин.Няма страшно ще ти минат,недей да се тревожиш за бебето то е на сигурно място Peace

# 34
Здравейте момичета,
Аз почти не съм писала до сега, защото от работа не ми оставаше никакво време Sad, само от време на време се опитвах да чета. Но вече съм в болнични и се надявам да имам повечко време.
Чакам момченце и на последния 3Д в четвъртък бяхме 2500. Simple Smile
Термина ми е 5.11.(според някои лекари 12.11., та и аз не знам) и остана малко време вече и искам да ви питам относно стволовите клетки дали имате инфо. Кои болници във Бг, цени, полза и т.н. Някои сключил ли е вече договор с бг или чужда болница. Моята докторка ми каза клиника Малинови, но още не сме ходили. Не можах и сайт да им намеря.
Предполагам, че вече сте говорили по темата и се извинявам, ако някои неща ще се повторят, но няма да мога да изчета всичко. Или поне да ме насочите към коя темичка да погледна. Търсенето нещо не даде исканите резултати.
Много ви благодаря Simple Smile

# 35
  • На село (близо до Лондон)
Последна седмица на работа и после малко почивка Laughing. Party Party и сън по обяд Close
Jutoo стискам палци за утре!!! и на другите бъдещи мами, които скоро ще раждат също  bouquet.

# 36
  • София
talyyy аз гладя и после сядам да почивам, че права ме заболява много кръста.
Вече има доста неща подредени в гардероба, но тъй като гледам няма да успея всичко сама, та ще си приготвя най-важните неща пък другото ще оставя на бабите като дойдат да го довършат. Wink Ми тъй де - нали все питат с какво да помогнат - ето, с гладене  Simple Smile
След малко чакам кумицата ми да дойде да пием кафенеце - и тя е ноемврийка, на 5 ноември и е термина  Simple Smile та ще си поговорим за бебета.
Ето за стволовите клетки:
http://www.stvolovikletki.com/pismo.html
http://cryo-save-bulgaria.agcabinet.info/

# 37
Здравейте сладки мами Simple Smile
Пумпал, страхотни сте и двамата с малкия Иван. Дано вече всичко е наред.
Мими, много хубаво че сте си заедно вече с Боянчо Simple Smile Пожелавам по- бърз напредък с кърменето и да се оправя вече малкия.
Jutoo, как се вълнувам, немога да си представя какво е да знам, че утре отивам да раждам, много ми е странно... Пожелавам ти всичко да мине безпроблемно.
Мечтание, късмет и на теб, ама наистина защо толкова рано те приемат, нали си с планирана дата или нещо бъркам  newsm78
Тази седмица се очертават доста бебешоци май  newsm44
Мergi, значи си избрала доктор, пиши какво сте се разбрали и дали го хареса.
patriciaa, не се притеснявай, бебо ще си е наред.
Дес беше питала за някакви декорации. В някои бебешки магазини ( в Хиполенд и в Мечо Пух) съм виждала такива с героите от Мечо Пух(май имаше и други на дисни) в най различни размери, могат да се залепят навсякаде. На мен лично много ми харесаха и обмислям подходящо място за тях, мисля детския скрин да го поукрася. Друго интересно което съм виждала скоро са едни такива звездички с различни големини, които в тъмното светят( гледах ги в Метро), преди съм виждала и планети и други фигурки(в книжарница май), но за тях май бях чувала че излъчвали нещо, ама незнам...
Много дълго стана, извинете ама като се вклюявам рядко иии... Simple Smile

# 38
Ето ме пак...
От одеве два пъти пиша и ми забива ПС-то  Confused

Гледайте от 15,30 новото предаване на БТВ, аз го чакам
да видя дали ще е интересно.

После ще ходя на лекар и довечера пак ще се отчета!

Късмет и леко раждане...и бързо възстановяване

желая от сърце на всички мами които вече са планирали раждане...

а другите...стискайтеееееееееееее!!! Аз поне искам да родя след 1-ви
ноември, ама едно е какво аз искам, а знам ли го бебо  Joy
Емиииииииии до после!...  bouquet

# 39
patriciaa не се тревожи,аз нали с бъбречна криза лежах и след милион питания от моя страна за посявката го разбрах това,а даже не ми предписаха нищо..значи сигурно не е толкова опасно

# 40
Ама моми4ета какво толкова гладите, аз имам 4ислом и словом 1 пералня дрешки на малкото същество и 1 пералня с 4аршаф4етата, обиколника, олекотената завивка и др одеалца.Изпрани и изгладени за 1 ден.Всеки ден се шашкам от вашите перални и гладения
 с 4асове, направо се пуля като ви 4ета.Друго е ако става в-с за дрехи на вас самите, но и това ми е странно, защото и това не гладя, а само преди обли4ане гладим:)
sladur4e, аз се присъединявам към клуба на подпухалите Sad, от 3-4 дни зна4ително си забелязвам подути кра4етата, пръст4етата на ръцете, майка ми казва,4е и устата ми се подула,(това кво общо има, устата пък), във физиономия също съм понадула бузи май,,4ела съм,4е последните седмци в организма се задържала вода, способствала за кърменето после,ама аз ли не съм разбрала, сънувала ли съм:), иска ли ми се да е така, незнам:)
С нетърпение о4аквам mimi да каже как е минала тяхната 1 ве4ер:)))!!!!, но милата сигурно хи4  не й е до нас.
Привет и на новите имена във форума, eko i GI
....ааа добре,4е теди спомена за това предаване, сядам да гледм и аз;)) аре бай

p.s. ГЛЕДАЙ, ГЛЕДайте, ПРЕДАВАНЕТО ЩЕ Е ЗА 1-Я ДЕН СЛЕД РОДИЛНОТО!!!!

# 41
  • София
Гледайте от 15,30 новото предаване на БТВ, аз го чакам
да видя дали ще е интересно.
Хубаво че ни подсети - то почнало даже - айде сядам пред ТВ-то   bouquet

# 42
  • София
Ама моми4ета какво толкова гладите, аз имам 4ислом и словом 1 пералня дрешки на малкото същество и 1 пералня с 4аршаф4етата, обиколника, олекотената завивка и др одеалца.Изпрани и изгладени за 1 ден.Всеки ден се шашкам от вашите перални и гладения
 с 4асове, направо се пуля като ви 4ета.Друго е ако става в-с за дрехи на вас самите, но и това ми е странно, защото и това не гладя, а само преди обли4ане гладим:)
Ами аз имам адски много неща от каката, които също изпрах и трябва да изгладя. Някои са малко по-големички за 2-3 месеца, но като тръгнах да вадя и извадих всичко подходящо за момченце през първите няколко месеца та така - отоврих си работа  Simple Smile

# 43
и аз си пуснах предаването-и още нещо да се оплача,в нашия тъп град се оказа,че дажене са чивали за очистителни свещички Eva Q..и по принцип предлагат само Бизакодил,та...утре щели от П-в да докарат в едната аптека ooooh!

# 44
Jutoo, Мечтание стискам палци с всичка сила Praynig Ама вие сте железни! Аз бих се ошашкала много и едва ли ще мога и да пиша даже Embarassed
Пумпалче голям сладур е този Иван, да сте много здрави и послушни! Супер много се развълнувах и вече и аз си искам моя!
Мими много се радвам, че нещата си идват на място при теб!
Аз не съм много подпухнала ама пък всичко ме боли, а и днес ми е толкова криво. Тази нощ като се оцъклих в 12, та заспах чак в 5:30. Ама няма да се оплаквам, че то май всички сме на един хал Cry
А с Lili какво ли става? Кога ли ще се включи да разказва newsm78

Общи условия

Активация на акаунт