Шут отляво,после пък юмруче - баба съзерцава с любов НOEМВРИйското си внуче

• 12 986
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Аз утре преди да тръгна ще намина да ви черпя по едно кафенце  Wink

# 76
  Jutoo  непременно да наминеш преди да се запътиш за родилното! Ще ти вдъхнем кураж  и положителна енергия.

Галакси права си! По принцип гледам да не се ядосвам , че ги бавят толкова , когато най-много ни трябват , нещо ми стана , т а  така ги изкоментирах. Ама иначе все трябва да искам от мъжа , пък не съм свикнала , искам да си имам мои си пари та ми е терсене......

# 77
Доооосссссттттаааа е пусто тук?, странно...уж щеше да има редовна нощна смяна, ама явно и тя събира сили сега, от 1ч.никой не пише.  Еми, хайде мами от мен едно пожелание, от утре да запо4нат да валят ве4е бебе Везни4ки.Послушни,живи и здрави да ни бъдат и да радват мама,татко и ористниците лели тук във форума на Ноемврийките!

# 78
Мерги,би ли казала за кой док става дума?Доколкото знам ти в Майчин дом щеше да раждаш.Ще разпитам ако искаш,сестра ми изкара месец и повече там,доста неща понаучи Wink

# 79
Мерги,би ли казала за кой док става дума?Доколкото знам ти в Майчин дом щеше да раждаш.Ще разпитам ако искаш,сестра ми изкара месец и повече там,доста неща понаучи Wink

Дес,става въпрос за д-р Димитър Божилов.Разпитай ако е удобно и ти благодаря предварително.И все се каня да те питам какво е сега това "Уауа Девадова"?

А другите къде сте се скрили,на мен девера  ми даде някакво судоку и сега се главоблъскам. ooooh!  Thinking

# 80
  • БУРГАС
Хайде и аз да успея да се включа най-накрая!
Jutoo, успех утре! Леко и безпроблемно раждане, здраво и послушно бебе и стискам палци!
Аз днес цял ден пера, гладя и приготвям багажи, въпреки че май ми е рано още, ноооо нищо не се знае! С тоя бебевалеж взех да се притеснявам нещо...
Сега отивам да си взема един душ и да лягам, че се скапах. Абе сигурно сте коментирали, но аз да попитам, ако е удобно вие колко лигнин сте си приготвили? Аз взех два пакета, ама ако трябва още да взема, а?
Хайде лека нощ, момичета и дано поспинкате! Аз имам чувството, че от преумора няма да заспя, ама дано се бъркам!

# 81
Аз си мислех,че тая вечер наистина ще има нощна смяна,ама сте спокойни и поспаливи-спор няма Grinning
Jutoo,успех утре и при резултат-запиши си номерата на "щъркелчетата" Mr. Green
Абе мамета досега гладих и ме боли много кръста Sick а на моите въпроси от одеве никой не пожела да отговори Confused
абе marusj май не се е разписвала отдавна или на мен тъй ми се струва? newsm78

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 00:11 от sladurka

# 82
  • София
Чак сега сколасвам да се включа и аз, че днеска много тичане и задачи - после няма да има кога.....Много ми е скапано и изморено, и гости допреди час имах. Обаче пък ме зарадваха преди малко приятели от Испания с подаръка, който са решили да изпратят за бебето, като се роди. Пускам го тук, че не ми се рови из албума - http://www.picvalley.net/v.php?p=u/51/12511_633.JPG Те имат бебче на 8 месеца, и казват, че нямат никакви грижи с него, като го сложат в тоя шезлонг - то са музики, светлини и всякакви ефекти, направо акъла му взима  Laughing  Та и нашта мадама ще я курдисвам в такова чудо на техниката.....

Сладурче, гледам че си дежурна тая вечер. Аз днес предадох фронта и пуснах майка ми да се вихри вече, че и аз без кръст оставам от най-малкото физическо усилие. Пести си силите и ти вече, че като те чета с какви неща се нагърбваш....

Вие вече спите, ама аз да пожелая лека нощ и утре чакаме добри новини!!! Hug

# 83
  • София
Хайде добро утро от мен  Simple Smile
Сигурно още спите, ама аз се ококорих вече.
Ето обещаната закуска с кафенце:

Аз мисля да не закусвам, но кафенцето не мога да пропусна  Simple Smile Ще ви пратя някой и друг смс от болницата като има някакво развитие, че с интернета през телефона много сложна работата.
Цеце - тази люлка - шезлонг е много яка - аз я гледах в Премаман и много ми хареса.
STELLA_B аз не съм си приготвила лигнин - миналия път ми даваха в болницата и ми трябваше само сутрин за визитацията, а после си бях с превръзка.
sladurka и мен ме заболява кръста като поседя малко повече права - вчера примерно с това гладене и аз се чудех как да се подпра. Бях питала моя лекар и той ми каза, че може да е прищипан нерв, може от тежестта, може бебо нещо да притиска, а може и някаква комбинация от горните неща да е  newsm78 Дано като родя и ми мине, въпреки че на мен кръста ми  е слабо место и имах проблеми и без да съм бремменна.
А, сетих се още нещо - ако има някоя, която да има алергия от лейкопласт задължително да предупреди да и сложат хипоалергичен, че аз с предното раждане така се бях подредила - целия ми гръб беше кърваво червен и подут. Понеже питат алергия към лекарства и кой ти мисли в този момент за лейкопласт - после акушерката ми вика - защо не каза да ти сложим хипоалергичен. Е, сега вече знам и ще си кажа  Simple Smile
Допивам кафенцето и влизам в банята. Ако някой се включи после мога пак да пиша  Simple Smile

# 84
Jutoonewsm51 ,благодарим ти за закусата по никое време и аз нещо не мога да спя, отидох на тоалетната и викам, 4акай да те преслушам. Ама както си знаех, от4ела си се преди малко.Разбира се,4е ще ни информираш 4рез sms, та ние цял ден това ще 4акаме. УСПЕХ, УСПЕХ, УСПЕХ!!!!! newsm10 newsm10 newsm10.
    Като излезнеш от банята пиши нещо, да те 4уя за последно днес:)

Цеци -  ми този шезлонг е просто върховен, благородно ти завидях за това, което са решили да ти подарят smile3521Думи нямам за беболинката ще е страхотийски, представяте ли си какъв кеф е това за тях...?"Царе малки, сладки на мама"

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 05:27 от Galaxy_25

# 85
  • София
Ох, изкъпах се и вече ми стана едно свито...дано бързо да излезе бебока, че предния път му отне 16 часа.
Мъжо и той не успя да спи - станал даже и преди мен Simple Smile Да видим обаче как ще събудим каката, че трябва да я заведем рано-рано на градина днес.
Хайде, желая ви приятен ден   bouquet

# 86
Ох, изкъпах се и вече ми стана едно свито...дано бързо да излезе бебока, че предния път му отне 16 часа.
Мъжо и той не успя да спи - станал даже и преди мен Simple Smile Да видим обаче как ще събудим каката, че трябва да я заведем рано-рано на градина днес.
Хайде, желая ви приятен ден   bouquet
Ще мине бързо мили4ка, само запази спокойствие.Щастливи мигове ти пожелавам днес, скоро да се радваш на малко бебе:) и дове4ера да мислиш какъв прекрасен ден е бил днес;)

# 87
Jutoo, кураж мила!
Всичко ще се подреди както трябва, просто винаги е малко притеснено, но това не е лошо. Вълнуваш се. Стискам ти палци и ти желая много късмет днес. Днес няма да изключвам компютъра заради теб. Ми то всички ще сме така май. Поставяме се на твое място и ние се вълнуваме. Ще чакаме новините. Кураж и късмет!!!!!!  bouquet

# 88
  • БУРГАС
Jutoo сигурно е тръгнала вече, но аз пак да си кажа, че всички стискаме палци и се вълнуваме(е, сигурно не чак колкото нея)! Дано мине бързо и леко раждането и днес да чуем много хубава новина за една щастлива мама с много здраво бебче!
Ееей, направо полудях с моя кръст! Снощи така се сковах, че и краката ми блокираха, не ме питайте как съм ходила до тоалетната през нощта!  #Cussing out Днес май ще почивам.
Хайде, хубав ден на всички!

# 89
  • София
Добро утро и кафенце от мен! Hug

Стискам всички възможни палци на Jutoo , дано всичко мине бързо и безболезнено и да не ни кара да чакаме дълго добрата новина!

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт