Шут отляво,после пък юмруче - баба съзерцава с любов НOEМВРИйското си внуче

• 12 986
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро! Jutoo сигурно наистина е тръгнала вече, ама и от мен-късмет!
 Благодаря и за закуската , и за кафенцето /аз нали нищичко не пропускам и то резултатът е на лице Joy/.Ние в петък ще имаме нов комп в къщи и най-после и аз да ще мога да се поразписвам в нощната смяна. Стария съвсем се скапа, той и не беше кой знае какво-купуван за малкия, за да се учи на него, така че напълно закономерно си му дойде времето за нов!Цеци, за теб ли беше прекрасната бебешка люлка или бъркам? Много е красива, а ако е и достатъчно креслива-ще върши работа. По спомен-всичко ,което вдига по-голям шум от бебето, го забавлява /ама нашия тати, понеже е по-нервен, кресливите играчки ги разнасяше при бабите/.

# 91
Uspeh na Jutto!
A tja v koja bolnica ste e?
Da popitam mamite s opit-moze li ve4e da ima koliki?budi, gyr4i se edin takyv,pla4e I stava 4erven.ne vjarvam da e zapek..ako sa koliki da po4vam li infakola oste dokato sym tyk v bolnicata?

# 92
Добро утро и от мен! Гледам че много рано сте станали тази сутрин.
Jutoo предполагам си тръгнала вече за болницата но все пак ти стискам палци и аз и дано всичко мине наред.
И аз тази нощ неможех да спя много но и нямаше как да се включа във нощната смяна че нашия компютър е при каката и цяла нощ се въртях като луда и болки си имах тат така.
После мисля да излезнем със каката малко че ме хващат лудите във къщи.
Приятна сутрин на всички  Hug Hug Hug

# 93
Uspeh na Jutto!
A tja v koja bolnica ste e?
Da popitam mamite s opit-moze li ve4e da ima koliki?budi, gyr4i se edin takyv,pla4e I stava 4erven.ne vjarvam da e zapek..ako sa koliki da po4vam li infakola oste dokato sym tyk v bolnicata?
Не знам, мила, докторите казват, че коликите идват след втората седмица, но аз не съм много съгласна с това, при нас като че ли бяха по-ранни... Какво ти казват на теб? Дано някой се включи с по -стойностно мнение...

# 94
  • На тиха улица
Юлче,

със секцио ли си и ако да - къде ще ти го правят?
Иначе информацията за изследванията, която даде е супер и много благодаря  bouquet

# 95
  • София
Мими, ами какво казват там акушерките по въпроса, няма ли кой да те посъветва? И на мен ми се струва раничко за колики, поне доколкото съм запозната на теория, ама може пък при някои да почват по-рано. Защо не пробваш да му даваш по една пипетка Инфакол преди ядене и да видиш какъв е ефектът? Ако се успокои от тях, поне със сигурност ще знаеш, че са колики.
Надявам се, че вече се кърмите успешно! Пиши как сте и кога ви изписват!

# 96
 Добро утро!
 Ей много сте ранобудни днес вие  Hug
 Стискам палци на Jutoo , доколкото знам и е споделяла , ще ражда в Шейново!

# 97
Ohh tyk personalaaaaa e mamata si...to za infekcijata ne mi kazaha vie za koliki.
Ami da vi kaza imam malak problem s karmata-mnogo e malko I stava taka 4e bojan se izmarja ot su4eneto na 5 gr zaspiva I ne si izjazda drygoto mljako.zatova ot v4era reshih-cedja se predi jadene-dosega recorda e 10 ot dvete gyrdi-davam mu go s shishe I prodylzavame s adapteto.kolezkata po staj mi dava ot nejnata kolastra systo-ta izpiva po 20-30 kyrma.kato se vyrna v kysti ste prodylza pak kakto predi no pone tam znam 4e po vsjko vreme imam kakvo da mu dam da jade-a tyk ako propusna 4akame mljakoto sled 3 4asa.

# 98
Добро утро и от мен!  bouquet
Малееее, JUTOO по това време трябва вече да я приемат...Лудница LaughingСтава ми една такава тръпка, като си представя.....Дано всичко мине безпроблемно!!!

Аз да се похваля - вече втори ден сме в новото къщи. Преместването беше планирано за идната неделя, обаче поредната простотия на член от  скъпото ми семейство така ми вдигна парата, че в неделя, в 7 вечерта, бясна до немай каде, за 3 часа бях преместена. Тук има доста неща за довършване и условията са ми малко импровизирани, но поне се чуствам спокойна.
От многото нерви и яката мобилизация, обаче, втори ден ме болят кокалите и корема. Вчера даже ,бяхме на пазар, и в един момент такива болки ме налетяха, че бях сигурна, че започвам да раждам...Поне това ме стресна и вече мога да се похваля с напълно готов багаж за родилното Laughing

Бях забравила да споделя, че последния път с доки установихме, че понеже имам дископатия и е рисковано да се слага епидурална упойка...Така че ще трябва да се мъча "на живо" ShockedКолко ме е страх, не е истина....

Мими, персонала на всякаде е много любезен #Crazy, ама ти не им се давай - преследвай ги и ги питай, докато не ти отговорят. Оф, как се ядосвам на такива #2gunfireОще повече като става въпрос за бебешоци!

Хубав ден на всички и дано до довечера да се радваме на новини за нови сладурчета  bouquet

# 99
Добро утро и от мен....лелееее,какви сме ранобудни,всичките орисници хихихи.
Jutoo,за пореден път стискам силно палци и се надявам днес да ни зарадваш с новини.
цеце,бебешкият шазлонг е разкошен.

# 100
Мими, при някои деца коликите почват от 4-5 ден. Бебето има газове, извива се назад, плаче много силно, с писъци и е неутешимо. Може лекичко да движиш крачетата - хващаш глезените и вдигаш крачетата към коремчето, така че да се свиват в коленцата, после отпускаш и пак докато пръцне. Другото е масаж на коремчето, съвсем леко галиш с ръка по посока на часовниковата стрелка (центъра на окръжността е пъпчето). Не натискай, за да не повърне. Коликите обикновено почват около половин час след хранене и се появяват предимно вечер, по едно и също време на денонощието. Можеш да пробваш и следното - слагаш бебето по корем върху твоя корем. Топлината обикновено ги приспива. Не го завивай отгоре, че се претоплят много лесно (Иво точно така го изприщихме от жега - върху корема ми и да е завитичък, да не настине горкото дете  Crazy  после цял месец не можахме да го оправим от пъпки.)

Азаде, ще раждам по последни уговорки в Торакс - Пловдив, секцио. Щях в Селена, но са изравнили цените за външни лекари и на двете места, а Торакс ми е по-близо до къщи.

# 101
Мацки, ми аз изпратих Jutoo и като съм отцепила, 4е до сега не мога да отлепя.Боли ме главата, ама днес ще се стегна да направя един разход:)В4ера висях в нас и ми беше нещо тъпо, пазих леглото и ми беше ску4но.Слънцето щом е налице, судено-нестудено аз сте си направя един маршрут, лека-полека с корема до центърааааааааа.А сега да закусим,4е мал4о ве4е рита и блъска......оффффф, мамин той:)
4акаме новини от Ме4тание и Дан4е02,дан4ето кога си на лекар????

# 102
Добро утро и от мен!
Момичета, страхотни сте, един ден съм пропуснала да ви чета и сега от 8,00ч. съм на компютъра и няма свършване, бе. Но, това да ми е проблема.

Успех на Jutto днес и само положителни мисли за нея от нас!

Аз вчера голямо ходене му ударих и като се прибрах привечер, не мога да се осъзная къде се намирам от болки в краката, таза, кръста, гърба. Просто не знаех на кой свят съм. Но пък бях и видимо доволна от това, което свърших. Ходихме на преглед с моят син, за да му сложим специални ортопедични стелки на Д-р Шол, защото се оказа ,че има плоскостъпие/малко-Істепен/ и доктора, като ме видя и мен с шкембака, та ме прегледа и аз сега съм със стелки. Веднага започваш да усещаш разликата, защото спомена, че тежеста на тялото преминава на 2-3-ти прешлени/това е над кръста/ и ти се променя цялата стойка и телосложение, докато си бременна. Та препоръчвам, на тези, които още не са се запътили към родилното,  и имат възможност за преглед, да отидат.Не е и скъпо - прегледа + стелките са 25лв. Но стелките може да си ги носите и след това и то доста дълго време, защото са кожени и трудно се захабяват.

Пак се улях с писането! По-късно ще се включа отново, че прекалих малко с обясненията!  

# 103
  • На тиха улица
Юлче, аз не знам защо таях надежда да си в София в Тина Киркова...аз натам съм се запътила също за планирано секцио и си помислих, че може да се засечеме, егати  Crossing Arms
  bouquet

# 104
Jutoo,стискам палци да е бързо и безболезнено.Леле ама колко рано си станала,представям си какаво спане е било Tired Ох миличката.....
Мими,тя казваше че ще ражда в Шейново,не видях дали някой ти е отговорил

Моето племенниче вече има колики,днес става на 12дни.
А и друго да ви кажа което наблюдавам при малката.Тя е изписана 3,170кг и всичко ама абсолюто всичко и е голямо - тя плува просто в тия дрешки.Та като гледам тези които сте накупили знайте,че ще са големи не,огромни.Чудят се как да ги подвиват и замятат и ми се струва че камизолките май вършат добра работа засега,аз както им се бях нагледала да не ги ползвам никога,че и доста от тях поизхвърих...... Rolling Eyes

Абе Галакси,ама и ти и се надигнала в 6 бе мацко.Що така? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт