Шут отляво,после пък юмруче - баба съзерцава с любов НOEМВРИйското си внуче

• 12 806
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Галакси задала съм задачата на милото да организира нещата,ако изка. Ако не - аз не държа  Laughing  (имам си някой мои съображения)

Ох,абе страхотни трби имам по очите + тъмнио кръгове.Направо не знам какво да правя.Вчра си взех на Юсерин ккрем  предназначен за тези неща,ама дано да има ефект.
А и носа ми е една камбаа  ooooh!  Тели,знае какво ми е  Wink

# 226
Добро утро, момичета!
Аз току-що изпих кафенцето, докато ви четох и сега съм както се казва "кукуряк".
По темата за "свекито-мама" е явно кой както е свикнал от самото начало, така и се обръща към нея. Аз честно казано нямам много контакти с моята свекърва /виждаме се един път в годината - живеят в Балчик/и евентуално говорим само по телефона. Та никога не съм се и замисляла как да се обръщам към нея. А и да ви кажа, да даде Господ сега живот и здраве, след като родя и второто момченце, ще бъда два пъти свекърва. Не искам след време някои мили, хубави девойки да ми викат "мамо" Naughty, аз съм майка на мойте си деца и ще се радвам единственно те да ми го казват.

По повод болките ниско долу, при мен е ужасно положението. Даже тази нощ мислех, че докато ставам за поредното ходене до тоалетна, бебока ще изпадне между краката. Толкова много ме болеше. Вчера бях на преглед и се оказа, че по предвиждане на лекарката ми, май няма да устискаме до 19 ноември/термина ми е тогава/. Бебока е пораснал доста, но казва стискай поне още седмица - две, та тогава. И аз това си викам, че поне да мога да си взема и последния държ. изпит другата седмица. Дай Боже да устискаме!  

# 227
Моето бебоче май е решило да излиза през десния ми крак,защото легна ли по корем вечер,точно там се започва едно напиняне и направо си напипвам нещо кръгличко като глава. newsm62

# 228
Добро утро!  Hug

Ама хич не ми е добро.... smile3516 Нямаме вода от вчера слетобед!! Shocked Shocked
Михме се с тенджерите и канчетата като в средновековието..уж щели да я пуснат до обед, ама аз се запътвам след малко към мамини да се изкъпя вече, че и по-добре съм миришела...     bath

Офф, и мен ме боля бедрата и хълбоците и междукрачието много...особено, ако повечко се залежа  Crazy
Пък колко трудно се обръщам на ляво и дясно...ритам с крака, с ръце, милото ме побутва по гърба...- като бременна хлебарка по гръб съм  newsm62

мими, хайде вече днес да сте си у дома и да ни разкаваш мнооого за Бобчо! Hug
Теди, чудно кафенце! Точно вчера се замислих, понеже сутринта бях на изследвания и ни кафе бях пила, ни яла...жив парцал.... и си викам - ми ако тръгна да раждам сутрин, ако не съм пила кафе...ми аз нямам сила да ходя, камо ли да се напъвам... ThinkingАма кумата ми каза, че й започнали контракциите към 9, тя си пила кафенцето...че като родила към 12 още едно й донесли... Wink
И мен беба ме рита много ниско понякога, а пък понякога така ме изшутва в ляво, ама остра, пронизваща болка чак ooooh! четох тук-там, че може би е защипала нерв, ама  ще питам док днес що така Crazy
ProstoAz, май все пак нашите кокони ще краднат нещо от мамината красота,защото и аз взех да се окръглям в лицето, на носа ми има едно малко червено петно, едни торбички имам понякога под очите...Ама нищо, за това пък какви хубави моми ще си имаме! Heart Eyes
Лек ден! Hug

# 229
Добро утро и от мен!
Аз днес най-накрая май ще мога да си почина и да се включвам по.честичко. Най-неочаквано нашата градина от днес работи и малкия разбойник го заведохме, да може мама все пак да си почине. Та в този ред на мисли още не ми е залипсвала работата, аз нали да миналата седмица си работех, после се гледахме с Ники ... От днес най-официално мога и аз да се почувствам бременна  Wink да си почина и да си полежа. Цялата къща ме чака, трябва да се пренареждат гардероби, да се чисти и оправя, ноооо утре - днес релакс и спокойствие  Simple Smile
И аз, живот и здраве, нали два пъти свекърва ще ставам, гледам да си пазя дипломатическите отношения с моята  Wink Не мога да си кривя душата - много ми помага жената за Ники, сега де - преди да стане на 11 месеца си го гледах аз, но после почнах работа и тя го гледа един месец докато намерим ясла, и сега и го даваме за събота и неделя чат-пат да може малко да си починем, да си пооправим къщата и така.

Jutoo, аз два дена нямах нет и докато се тормозех, че не съм те изпратила подобаващо и влизам да видя има ли резултат - пък те те върнали. По-добре така - у мама си е най-добре, докато не реши само да излиза.

Моме Катерино, не си единствената дето няма уговорка. Аз хем ще съм секцио, заради предишното, пък и защото юнака здраво си седи на дупето и няма желание да се обръща, пък още не съм си избрала даже болница, за доктор да не говорим. Ходя си само на ЖК в поликлиниката и толкова. Но трябва нещо да измисля. Иначе докторката каза - 10 дни преди термина с багажче и в болницата дето съм решила, щели да ме приемат в патологията и да ми направят изследвания и да ми определят някаква дата и да си я чакам там. Не знам ако реши да излиза по-рано, обаче, какво ще се случи. Трябва да се огледам за някакъв доктор newsm78 май ...

Някой да препоръча доктор от Тина Киркова?

Леле, колко изписах - жена без работа  Wink

# 230
Толкова много сте изписали, че ще умра от глад докато ви изчета Mr. Green
Пишете за интересни неща и се поразведрих. Тази нощ без малко да тръгна към клиниката. Събудих се от едни болки в бъбреците, които после преминаха към яйчниците #Crazy Направо се побърках. Почнах да се оправям за раждане Embarassed Добре, че ми дойде акъла, полегнах и ...... нищо. Въртях се до 5 часа, нямаше повече болки и заспах. Щурава работа-съвсем съм изкуфяла. А вчера бях на преглед. Бебчо е 2,800 кг. Толкова искам да го износя поне до 1-ви, че май вече откачих Crazy
А и майсторите ме нападнаха да ме питат разни неща за апартамента. Докато се щурах из стаите, единия си къртеше, другия ми обясняваше нещо, появи се комшиика да ме пита кога ще слагаме дограма, че сме изстудявали блока... #Cussing out Накрая си ударих крака и си се прибрах на топличко. ooooh!
Отивам да погълна огромно количество храна и ще се включа с по-позитивен поглед върху живота. Flutter

# 231
Абе Маруся не е писала май....последно активна я дава на 26.09 Shocked

# 232
madchen, много ме разсмя Laughing Как така "изстудявате блока"...леле, хората съвсем превъртяха... Laughing

# 233
Добро утро, момичета!
Теди и аз съм чувала само хубави неща за сливенската клиника, но не мога да ти препоръчам лекар. Сигурно във форума ще има мнения.
На Маруся нали й беше изгорял харда, сигурно още на са си оправили компютъра.  newsm78 А Мечтание каза, че влиза в болница и като се появи следващия път ще е мама. Секциото й май беше за 22, така че скоро няма да се появи, само смс може да чакаме Laughing

# 234
Маруся ми писа смс преди десетина дни (аз даже позрави ви пратих от нея) Каза,че е добре,но РС-то и е счупено...таа надявам се инфорто още да е валидно.Ще и звънна по късно да я чуя и ще докладвам,но предполагам,че ако има щастливи новини щеше да каже   newsm78

madchen много откачени комшии си имаш  Laughing  А иначе бравно на беб - 2800 е доста добре  Wink

# 235
  • София
Привет и от мен  Hug

Аз днес съм на док та ще  видим колко е пораснала бебка  Wink

И мен много ме болят и бедра и хълбоци и всичко...и ръцете ми изтръпват и се схващат...абе много е неприятно,но ще търпим няма начин  Simple Smile

Момичета утре ще ходи ли някой на лекцията на 9месеца за кърменето?
Айде ако има желаещи да се организираме нещо да ходим заедно...аз ще ходя  Wink

# 236
Сетих се да ви питам-болят ли ви краката,или по-точно бедрата?Аз вече спя само и единствено настрани и понякога умирам вече от неприятно чувство на схванатост в бедрата и таза.

Да, болят ме. Събуждам се от болка, местя се на другата страна, после пак се будя, като се надигна, настава едно пращене на стави и ходя с миши стъпчици, докато се раздвижа. Аз за какво нямам търпение да раждам, то това живот ли е - разциври се малкия през нощта за биба, аз докато се надигна от леглото и направя крачката до кошарата, цивренето вече е мощен рев.

# 237
Привет,дърдорани!
Аз неможах да се размина с хремата,събуждам се нос тече,очите ми сълзят,устата ми цъфнала като майска роза и сега ще ходя до аптеката да ме спасяват,че то май само с чай няма да стане.
Благодаря ви,че споделихте за майките-свекърви.Значи не съм само аз,незнам може пък някога да ми се извърти езика,ще чакам да им дойде още една снаха(мъжа ми има брат) и ще видя тя как ще им казва.

Сетих се да ви питам-болят ли ви краката,или по-точно бедрата?Аз вече спя само и единствено настрани и понякога умирам вече от неприятно чувство на схванатост в бедрата и таза.

Аз всяка нощ рева с глас от болки,направо не се издържа.Вечер не ми се заспива,защото знам какво ме чака...И за да облекча малко нещата се налага да се въртя като на шиш през 30 мин.,а знаете колко лесно става завъртането.

Абе Маруся не е писала май....последно активна я дава на 26.09 Shocked

И аз съм се замислила за нея,тя може и да е родила,защото до колкото си спомням беше първа в списъка,после ще погледна.

Чао ви за сега,че трябва да ходя и до поликлиниката да давам материал за изследванията.

# 238
  • София
здравейте, хубавици  Laughing
днес съм се събудила в едно еротично настроение...вече чакам довечера да се прибере милото и да го изнасиля  Wink досега си оправях крака и други, за да съм подготвена отрано  Rolling Eyes
ох, почвам и аз с глупостите от сутринта Embarassed
след малко дръпвам малко по магазините, че ще трябва да си купя някакви маратонки май.скоро няма да ми става нищо, освен някой анцунг, а той с високи токове не върви  newsm78.трябва да си взема и някакъв крем за лице, ама нещо съвсем не съм ориентирана /кожата ми е супер различна от преди, лющи се, но дано ме посъветват в аптеката/.
хайде, лек ден засега и да няма изненади докато се върна  Wink
vi, къде се провеждат тези лекции и кога-на мен ми се ходи вече на нещо такова, ама от къде разбирате кога са  newsm78
целувки и  Hug

# 239
  • София
Talyy, лекцията се организира от списание 9 месеца /можеш от самото списание или от инет адреса на списанието да видиш лекциите за месеца. От там можеш да видиш и телефона за записване/. Провеждат се в Мис Каприз на Плиска от 9.30 часа. Утре лекцията е Уроци по кърмене.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт