Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
За кой катетър говорят?
Какво представлява туширането и колко точно болка причинява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, свързани с бременността, като подготовка за раждане, здравословно хранене, промени в телесното тегло и външния вид на бъдещите майки. Също така се споделят лични преживявания, притеснения и опит с лекари и лечение. Освен това има информация за стволови клетки и декорации за детска стая.
-
За кой катетър говорят?
-
Какво представлява туширането и колко точно болка причинява?
Туширането, обсъдено в дискусията, е процедура, която се извършва преди раждането. Не се уточнява какво представлява, но пациентката изразява загриженост относно болката, като я сравнява с поставянето на спирала. Точната степен на болка може да варира при отделните жени поради индивидуалната им чувствителност.
-
Какво представлява "Wowada"?
-
Колко пакета лигнин сте подготвили за бебето?
, аз съм майка на мойте си деца и ще се радвам единственно те да ми го казват.

Нямаме вода от вчера слетобед!! 

Ама кумата ми каза, че й започнали контракциите към 9, тя си пила кафенцето...че като родила към 12 още едно й донесли... 

май ...
Направо се побърках. Почнах да се оправям за раждане
Накрая си ударих крака и си се прибрах на топличко.