Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
За кой катетър говорят?
Какво представлява туширането и колко точно болка причинява?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, свързани с бременността, като подготовка за раждане, здравословно хранене, промени в телесното тегло и външния вид на бъдещите майки. Също така се споделят лични преживявания, притеснения и опит с лекари и лечение. Освен това има информация за стволови клетки и декорации за детска стая.
-
За кой катетър говорят?
-
Какво представлява туширането и колко точно болка причинява?
Туширането, обсъдено в дискусията, е процедура, която се извършва преди раждането. Не се уточнява какво представлява, но пациентката изразява загриженост относно болката, като я сравнява с поставянето на спирала. Точната степен на болка може да варира при отделните жени поради индивидуалната им чувствителност.
-
Какво представлява "Wowada"?
-
Колко пакета лигнин сте подготвили за бебето?
а твойта съквартирантка да не е от кувиоз извадена, направо ме уди с въпроса дето си зитирала
то не тебе не ти е до смях де, ама аз се развеселих.
поне ще се поразходя, че и времето хубаво, а и настроението даси оправя, че ми е малко ревливо нещо днеска...
Дано всичко е наред и утре да сте си у дома.
и аз се евакуирах при нашите, че у нас ни кенеф може да се ползва, ни да си измия свястно ръцете,абе ужас....

А и много резонна ми се стори обосновката на Мишункината докторка да роди в Т.Киркова,вместо в частната болница.Бреййй големи чуденки ме тормозят,а са важни и трябва да си знаем от по рано.

И да не дебелее толкова, не искам да раждам двумесечно бебе. Е, всичко е наред де......
Купих на бебка албум-дневник от ония,дето слагаш снимчица и пишеш разни работи-изнудих майка ми финансово,че малко скъп ми дойде,пищуната.