Сливен 18 - искаме детски площадки

• 15 557
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • Сливен
Simple Smile
Тъкмо качих една бланка тук за всеки случай

Да,точно такова е  Peace
Миналата седмица,като ходихме в бебешкия дом за 2 кутии вафли ни дадоха такова удостоверение  Wink
Няма начин - задължени са Wink

Дидка и ние сме там. В коя група сте?

вайлет лек път момичета.
Разучете на място и когато знаем от какво точно имат нужа
тогава може да се направи по-мащабна акция, на която да се
направи и медийно разгласяване /а и с плакати/

# 211
Гергана Султанова...това не е въобще лопа идея...може да се разгласи,ако е възможно за нас-че събираме дрехи,храна и пр. и който иска да помогне-да се свърже с някой от нас -ама не знам дали това е възможно да се направи по радиото  newsm78

Възможно е да се каже. Моля те свържи се с мен на лична. Искам пълно инфо. ако иска някой мога да го запиша с глас..даже е желателно. който иска да ми пише на лична. Чакам ви.

# 212
Ще купя и аз нещо,да речем превръзки и захар.Следобед ще ги донеса.
Милчето,знаеш ли къде да ги занесеш?  Hug
Ян Бибиян,силно се надявам повече мами да откликнат след посещението  Confused

# 213
   Може ли някой да мине през офиса ми да дам и аз някой лев,че не мога да мръдна днес от тук.

# 214
Здравейте!

Мерси за пожеланията на мойте мънички крачета Peace

Аз нещо немога да се ориентирам с даренията - докато се включа и ............нещата са се променили нали щяхме да събираме детски дрешки и играчки (тъкмо ги приготвих) А сега храна, потници и превръзки за колко големи деца става въпрос и за деца ли ?
За идване не мога да дойда така съм вързана с мойте момчета че няма на кой да ги оставя до 6ч.

Яслата в Даме Груев - №9 още не съм почнала да правя документи мисля че е малък дано ми се налага.

Чао.................че сана борба

# 215
Нелити донеси,каквото имаш,пък скоро ще дойде и техния ред  Peace
Просто тези деца са доста по-нуждаещи се-поне така се очертава  Confused

# 216

Дидка и ние сме там. В коя група сте?

в 1б групичка Peace
Живанка, ще гледам да мина през теб и после да пазаря, ама да видим кога ще стане newsm78

РЕни, ти с кого тръгваш newsm78 ...само с Лонката ли

# 217
Ами Дидка ....с Лони сме само ..

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 10:32 от вайлет

# 218
Вайлет приятен път утре и ще чакаме да пишете като се върнете как е минало
Колкото до по-мащабна акция аз ще участвам в разлепянето на плакати както за митинга ще е хубаво и ако по радиото се огласи...........но този път трябва да е по навреме.
Може да се включат не само майки а и други хора..........пък може и някой бизнесмен да помогне знаеш ли?

# 219
Вайлет приятен път утре и ще чакаме да пишете като се върнете как е минало
Колкото до по-мащабна акция аз ще участвам в разлепянето на плакати както за митинга ще е хубаво и ако по радиото се огласи...........но този път трябва да е по навреме.
Може да се включат не само майки а и други хора..........пък може и някой бизнесмен да помогне знаеш ли?

Дано кате,дано  baby_neutral  baby_neutral
Пък утре като се върнем,непременно ще пиша  Peace

# 220
Мами,едно огромно БЛАГОДАРЯ на Гергана Султанова   bouquet   bouquet   bouquet
С Герито Султанова се чухме и направихме едно "интервю" по телефона  Laughing за нашата инициатива! Тя каза,че ще го пускат ако не всеки ден-поне през ден  Hug
Сега ще го обработят и ще го пускат по радиото  Grinning
Стискайте палци да има ефект  Hug  дано повече хора го чуят и да се отзоват  Grinning

Гери,БЛАГОДАРЯ   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 11:04 от вайлет

# 221
Ренка, а бе я мила първо питай Роси дали става,че да не рече някой да скочи и да пита,защо "аджеба" ние събираме средства и в ролята си на какви... newsm78

Дидка "добре дошла" и ти в отбора на пълната стачкуваща къща Rolling Eyes Mr. Green

# 222
Ренка, а бе я мила първо питай Роси дали става,че да не рече някой да скочи и да пита,защо аджеба ние събираме средства и в ролята си на какви... newsm78

Ами Иве...кво да ти кажа...като скочи някой-ще го мислим тогава....   Laughing
Пък Роси аз пак ще я информирам какво става и да каже какво да правим,ако някой наистина скочи  Laughing
Ако знаеш как съм го мислила и аз това  Rolling Eyes

# 223
вайлет, няма за какво да ми благодариш..като всеки един съвестен човек желая да помогна тази твоя инициатива да се разпространи. Искрено благодаря на теб за интервюто..получи се страхотно. ПО-късно ще пиша кога ще бъде излъчено.

# 224
Ренка, а бе я мила първо питай Роси дали става,че да не рече някой да скочи и да пита,защо аджеба ние събираме средства и в ролята си на какви... newsm78

Ами Иве...кво да ти кажа...като скочи някой-ще го мислим тогава....   Laughing
Пък Роси аз пак ще я информирам какво става и да каже какво да правим,ако някой наистина скочи  Laughing
Ако знаеш как съм го мислила и аз това  Rolling Eyes

ОК Peace

Общи условия

Активация на акаунт