ПЛЕВЕН - слънце и студ

• 18 576
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте и от мен  Hug
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Heart Eyes

Грета, много е сладък Ванката, спор няма  Grinning

ДеЩо, пожелавам ти спорна и вдъхновяваща работа.  Hug

Климатика ни е Панасоник, 12-ка, инвертор. В кухнята е Крафт, 9-ка. И от двата сме доволни. Топло е, че даже Митко е по къс ръкав. Купих му най-накрая четка за зъби вчера Embarassed Той сега много се кефи и сам си ги  мие  тук до мен - ето   тук . Вие кога започнахте да им миете зъбите. Той не дава аз да му пипам четката.

В Стара Загора ни валя през цялото време дъжд, но това не попречи на настроението на членовете на клуб Рено. Имаше съзтезание и за жени в раздел "Майсторско шофиране" и аз участвах. Спечелих и първото място  Embarassed  Embarassed   Имам награда от 100 лв., други по-дребни и  грамота , и много снимки ми правиха, мани, мани... Тук съм на старта, а тук ме награждават ( снимката е много калпава. Емо я е сътворил). Не можах да се сдържа да не ви се похваля  Crazy
А като се прибирахме вчера през Шипка, беше толкова студено, че всичко беше замръзнало - листата на дърветата, храсти, трева, пътните знаци и табелите... такова неще за пръв път виждам. Все едно в някакъв стъклен свят. направих няколко снимки с телефона и много добре не може да се види цък    и  цък .

Дълъг и пълен със снимки ми стана поста, моля да ме извините   Blush

# 181
  • София
Еее,Дикси,супер,честита ти награда! HugАз от лични впечатления мога да споделя,че си чудесен шофьор. Grinning

# 182
По-добре Мидея поне е на супер цена.
На нас ни ги препоръча един познат на Анатоли, който  монтира климатиците в Здравкомерс.Каза,че няма смисъл от скъпите,защото са с почти еднакви части и върши същата работа. За момента сме доволни, затопла учудващо бързо и добре.

# 183
Еййй,Дикси,поздравления! Кефя се,че си спечелила! То наше некадърно нема  Mr. Green
За миенето на зъбите-от 3-4 месеца му ги мия, но още не се абарисва да плюе пастата,само вика пу-пу.Ааа,научил се е от рекламата на Спрайт да имитира оригване,т.е храчене или нещо подобно  Grinning

# 184
  • Плевен
По-добре Мидея поне е на супер цена.
На нас ни ги препоръча един познат на Анатоли, който  монтира климатиците в Здравкомерс.Каза,че няма смисъл от скъпите,защото са с почти еднакви части и върши същата работа. За момента сме доволни, затопла учудващо бързо и добре.
Цената е важен фактор, но и месечната сметка за ток е още по-важен фактор. Naughty

# 185
  • Плевен
Дикси, честито!   bouquet Ти си нашата гордост, знаем че си отлична шофьорка. А Емо отчете ли се с награда? Вие с колко коли ходихте на Ст. Загора? Wink
Четка за зъби ползваме от около годинката, но в началото гълташе пастата (до втората годинка).

# 186
Дикси, честито!   bouquet Ти си нашата гордост, знаем че си отлична шофьорка. А Емо отчете ли се с награда? Вие с колко коли ходихте на Ст. Загора? Wink
Четка за зъби ползваме от около годинката, но в началото гълташе пастата (до втората годинка).

С две. Той беше дисквалифициран, защото бутна 3 конуса   Joy Но неговата кола е голяма и изобщо не беше подходяща за този терен, както казаха и организаторите, но... карай, аз отсрамих семейството  Laughing

Месечната ни сметка за ток миналата зима, която обаче не е ниакъв критерии, защото беше топла, не надхвърляше 80 лв. Тук е и бойлера. Тази ще видим.

# 187
  • Плевен
Дикси, поздравления smile3501 Само така. Кога ли аз ще се науча да шофирам майсторски newsm78. Все нещо забравям.
На Люси му мия зъбите от втората годинка някъде. Той сам си ги мие вече де,но не изплюва пастата. Не може. Аз гледам да му ги изплаквам хубавичко, колкото може.
Деси, спорна работа. Почвам да си купувам посредник вече Wink
Забравих да ви се похваля,че от днес вече не съм учителка. Взех си заповедта за освобождаване.Simple Smile

# 188
Дайте ми идея за ефикасен цинков бебешки крем-пак с нашата дупара ви занимавам, но няма начин. До сега съм ползвала само Бочко.Какви други има-помня май на Пенатен  Thinking

# 189
Дайте ми идея за ефикасен цинков бебешки крем-пак с нашата дупара ви занимавам, но няма начин. До сега съм ползвала само Бочко.Какви други има-помня май на Пенатен  Thinking

Аз когато му е зачервено го мажа с чиста Цинкова маз. Продава се в аптеката, в тубичка е.

# 190
  • Плевен
- Кремът на Bubchen против разраняване Baby Wundschutz - Крем против  разраняване 500 мл
(Със съдържание на пчелен восък, цинков окис и витамин Е)

- Крем против подсичане Hipp Baby sanft
С бадемово масло и цинк.

Атракция, не ще ли да мине?

Последна редакция: пн, 22 окт 2007, 12:17 от valja

# 191
  • Плевен
Аз ползвам Мустела и Чико

# 192
Atrakcia Дайте ми идея за ефикасен цинков бебешки крем-

аз ползвам на мустела крем против подсичане. т.е. ползвам е силно казано, щото дребосъкът досега не се е подсичал, само леееко да се зачерви, и го мажа, обикновено с две мазания след баня минава всичко. тубичката ми е  пълна, от раждането му го имам. да съм го мазала пет-шест пъти за 8 месеца.и снаха ми купила за нейния дребосък, щото с мазилата, дето ползвала, цялото било зачервено, горкото, и майка ми се проявила като свекърва, като ходи да помага за бебето - веднага рекламирала продуктите на мустела.дано е помогнало.но все пак е въпрос на вид кожа и чувствителност. пробвай, но не с два три вида кремове едновременно, да не стане по-зле.

# 193

Атракция, не ще ли да мине?

Почти мина, но е доста зачервено. Мазах го с Певизон,който  е кортизионов препарат и можело да доведе до зачервяване на кожата и разраняване , след използване повече от 7 дни  Rolling Eyes Та дупарата му е зачервена, но не знам от какво.Докторът каза, да мажа веднъж дневно с Пиоктанина и 3-4 пъти с някакъв цинков крем или Бочко и щяло да отшуми. Но Божидар явно е привикнал към него и нещо няма ефект. Купих едно цинково-Бейби тан, но като го намажа пищи,дърпа пампата,чувства се дискомфортно.Сега ще пробваме друго. Дано мине  Praynig

# 194
  • Плевен
Кремовете, които посочих по-нагоре не съм ги пробвала,  google ми помогна. Но сега се сещам и за "медикоидеал" (слято ли се пише newsm78).

Общи условия

Активация на акаунт