Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за раждане в различни болници?
Къде мога да намеря книгата „Еволюцията на смеха 2“?
Как мога да намеря обиколник за кошара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за раждане в различни болници?
Цените за раждане в различни болници варират. Например, в Шейново за лекар, който е външен и само изражда свои пациентки, цената е около 1300 лв. От тази сума 1000 са хонорара на лекарката и екипа, а останалите 300 са за избор на екип и използване на зала. Всяка болница получава за всяко раждане на осигурена пациентка по 400 лв., независимо дали е нормално или секцио.
-
Къде мога да намеря книгата „Еволюцията на смеха 2“?
-
Как мога да намеря обиколник за кошара?
-
Какво е предназначението на коритцето за баня на бебето и хавлиената подложка за баня на бебето?
-
Какви са различните мнения за приятелството и очакванията от него?
Все нямам време,но като знам,че може и да не я видя още 2 години...
всеки пациент е в правото си да се подпише и да откаже секцио, т.е. да си поема риска сам и на своя глава. друг е въпроса дали на лекарката ти и се ще да си усложнява живота, ако стане нещо. това не е игра работа, така си мисля аз. както вика моя лекар няма бебе дето да не е излязло, въпроса е на каква цена. само да ти кажа че предния път и аз така почнах да се пъна защото почна нормално раждане и ако се се бях заинатила още малко щях да съжалявам за това. лекарите си знаят работата и най вече шансовете коя може нормално и коя е за секцио. но ако си решила твърдо че искаш нормално се подписваш че отказваш операция и никой н еможе да те пипне.
а досега си играх и с малката ми сладка акулка и да ви кажа за кой ли път че по голямо щастие от децата няма. жалко че възрастта ми, операциите и финансовите ни възможности не позволяват още едно бебче да станат три, а и най вече факта че няма кой да помага в къщи, ама все пак и на двечки ще си се радваме , дано са живи и здрави
я кажи къде е линка да ги видя и аз
абе и аз мога да сложа едни ама мъжа ми ще ме линчува , ако разбере. преди първото раждане и аз бях с идеални размери - 171 съм висока, с мерки 89/60/89, 54 килца бях.
Ема така цокаше и дърпаше, че мъжа ми като ми видя циците след 2 месеца и щеше да припадне. е пооправиха се после ама никога няма да е същото. не че има значение за мен де
Дано тази нощ успея да поспя - леглото е толкова празно...
,
пък как ще го бъде после...знам ли 
ама сега като че ли са се закрепили нещата а и още малко остава си викам.