Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за раждане в различни болници?
Къде мога да намеря книгата „Еволюцията на смеха 2“?
Как мога да намеря обиколник за кошара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за раждане в различни болници?
Цените за раждане в различни болници варират. Например, в Шейново за лекар, който е външен и само изражда свои пациентки, цената е около 1300 лв. От тази сума 1000 са хонорара на лекарката и екипа, а останалите 300 са за избор на екип и използване на зала. Всяка болница получава за всяко раждане на осигурена пациентка по 400 лв., независимо дали е нормално или секцио.
-
Къде мога да намеря книгата „Еволюцията на смеха 2“?
-
Как мога да намеря обиколник за кошара?
-
Какво е предназначението на коритцето за баня на бебето и хавлиената подложка за баня на бебето?
-
Какви са различните мнения за приятелството и очакванията от него?
всъщност има ли такава ?

Ще видим след 2 седмици какво ще го види
). И така, сега майка ми постоянно ще трябва да заключва, че иначе няма как да се затвори.
Виждам, че някои от вас са в заслужен отпуск, а други като мен чакат с нетърпение своя ред, но вижда му се края
/и как няма да е и майка му и баща му са, че и почти всички във фамилията на кого друг да прилича детето/Останалите размери са му с по седмица напред, а главата с две и малко та така сега е с диаметър 8.24. Освен това и аз съм доста дребничка така че факторите за секцио се събират доста. Иначе бебчо е заел прекрасна позиция, плацентата е супер, нооо.... Е в крайна сметка не ми идва неочаквано говорили сме и преди за вероятностите, но имахме надежда младежа да влезе в норми, ама не било писано. Така че мислим, за дата десетина дни преди термина 

Откъде ли ми идват такива глупости в главата?Еротични сънища не помня от кога не съм сънувала,пък на живо-хептен.Но какво да се прави,ще наваксваме после!
,или по-скоро да гръмна съседите,които преди няколко месеца са правили ремонт на въпросната баня,но без да сменят тръбите!И сега естествено не искат да си къртят новата баня,за да се оправи теча
В момента сме в процес на убеждаване,ама нали не тече у тях!А при нас стената е в мухъл вече и мирише на спарено,мазилката се рони,абе ужас!Дано се навият да го оправят,мъжа ми им каза,че и ние ще се включим с финанси,само и само да кандисат!Ох,колкото пъти влезна в коридора и погледна стената,ми се вдига кръвното!А като си спомня какъв ремонт му дръпнахме миналата година на цялото жилище!И аз искам в къщааааа,където да нямам гадни съседи,и да се занимавам с глупости и простотии,да си имам дворче с райграс и люлка за детето,и цветенца...Ама дали ще ме огрее в този живот?!
Бяхме много развълнувани от новите ни придобивки, така че се позабавлявахме. Сега ми предстои пренасянето на багажа от тавана, чистене, подреждане, но живот и здраве ще се справим.

, та дори почивах в парка! Ама много ми е гадно това сърцебиене, имам чуството,че сърцето ми се експлодира всеки миг, главата ми бумти,а уж бавно ходя.... Чак ръцете ми треперят!