Отговори
# 90
  • София
Добро утро с топло кафенце ви пожелавам аз Coffee
Права е Бабчето,Клер.Изчакай малко да се успокоят емоциите и пробвай да анализираш ситуацията отначало.Сподели я с някой страничен и безпристрастен и ,току виж,ще се окаже,че няма да е било предателство...може да е било недоразумение, или неправилно подбрана дума,или...абе малко ли ситуации има, когато ние не разбираме правилно човека отсреща и придаваме мрачни очертания на случката.Но при всички случаи - горе главата.  bouquet

# 91
  • София
Добро утро и от мен. Ще се присъединя и аз към топлото кафенце. Днес бях изтръгната зверски от страната на Морфей. Така ми се схвана кракът, че без да съм будна започнах да рева. Изкарах ангелите на мъжът ми. Реши, че започвам да раждам. Сега сигурно пак ще ме боли цял ден прасеца. Ужас, но какво да се прави.
Слънчев ден на всички. Ще е само за разсходки

# 92
добро утро момичета Simple Smile

уж доста от вас си купуват списание Моята бременност, а като че ли не четете всичко. В броя с залъгалката пишеше че тези схващания на мускулите са причинени от остър недостиг на магнезии . би следвало да пиете магнезии в този случай, поне така мисля аз и лекаря ми. и аз го имах този преблем предния път ама незнаех от какво е докато не влязох в болница в доста силни контракции.

днес дано времето е пак хубаво, а и се надявам и утре да е така че с татито ще ходим по дофтори преди обяда а аз и следобяда. утре съм при Марков и ще докладвам как е. весел ден от мен и повече ведро настроение  Grinning

# 93
Привет!  bouquetКлер,горе главата и гордо напред.Аз съм преживяла такива работи и знам,че страшно боли но не се умира,я!Дай им червен картон и това е. Hug те!Мацки,днес имам неприятна среща с вуйна ми.за 1-ви път не се радвам,че ще я видя,защото знам,че идва да ми дава съвети и да ми се бърка в живота.Явно насериозно е взела ролята да замести майка ми на дърти години. ThinkingСтискайте палци,че ми намирисва на истински сблъсък. fight

# 94
  • София
Не се давай,Лариса.Каквото си имала да научиш от родителите си,научила си го.Другото е житейски опит,който можеш доброволно да взаимстваш от другите и да се учиш,но да ти насаждат Naughty Отдавна не позволявам на никого да ми се бърка.

# 95
  • София
Добро утро, момичета! Днес съм много по-спокойна. Благодаря ви за подкрепата! Hug

Честно да ви кажа винаги съм вярвала и съм държала на женското приятелство. Аз съм активен човек, който дава много във връзките си - било то любовни или приятелски. Затова предателството много ме наранява. Досега един единствен мъж ми е изневерявал (и не ми е бил съпруг), но така или иначе не можах да му го простя, въпреки че го обичах дълго след това. Същото е и с приятелките - отвърне ли ми се сърцето от някоя, много е трудно да се отворя към нея пак. Какво да се прави - характер! Blush

Иначе съм щастлива, че в живота ми има много любов - дай Боже всекиму. Умея да създавам приятелства и смятам, че правя всичко необходимо да ги заслужа. Е, сигурно не съм безгрешна. Но все си мисля, че имам силно развито чувство за справедливост и доста ясна и критична самооценка. Както и да е. Исках да кажа, че приятелството ми е дало много и никога няма да се откажа от това да обичам хора и да правя неща за тях. Естествено, че имам още приятелки. Но от това предателството на една от тях не боли по-малко!

Ще го преживея. Мама много се смее като кажа за себе си : "Падна, стана и форца..." (форца е напред на италиански Mr. Green) Та така и сега.

И ще ви кажа още нещо - в един или друг смисъл ние тук също сме приятелки. Може да не се познаваме всички лично, може да не стане така, че да общуваме отсега до края на живота си, но в този момент сме си нужни, даваме си подкрепа, споделяме, съчувстваме си, помагаме си. Така че - обичам ви, приятелки!  bouquet  Heart Eyes

# 96
Добро утро момичета!
Снощи се уплаших сериозно- като ме стегна сърцето. Бодеж някакъв, но постоянен. Днес ще видя - Валидол ли, Мента, Глог Валериана ли... трябва да имам нещо под ръка за такива случаи.
Сега съм добре и мезвам филия пълнозърнест хляб с пастет от маслини. Така или иначе съм вече 80кг., поне се успокоявам, че не са натрупани от боклуци.
Сега ще пусна линкче със снимки на стаята. По принцип съществува понятието мащаб и би следвало да се има предвид от хора които са учили вътрешен дизайн. Но някой ми се струва е пропуснал тази лекция. Мебелите са хубави сами по себе си, а и след година - две- ще махнем и кошарката от там - така няма да е такъв гъч. Спокойна съм, че детето я хареса, а аз все ще се намърдвам някак особенно 9-я месец. Малко трудно ще се обръщам и може да се наложи сложно да маневрирам на заден ход, защото ротацията ще е невъзможна.
http://www.snimka.bg/profile.php?del_photo&photo_id=3223642
ако нещо не се получи - amadis  с парола marina

Клер  Hug Много хубаво казано!

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 09:47 от amadis

# 97
  • Бургас
Клер.много си мила!

# 98
Добро утро и от нас  Grinning
И аз съм с кафето и кифлта пред компа. Определено ще изляза днес на разходка, такова слънце е напекло , че няма да го пропусна.
Нощес имах такива предменструални болки и отделно таза си ме мъчеше яко, почти не съм мигнала, но сега съм ок. Явно само нощем си ме тормози организма и сън няма да видя скоро.

Целувки и  Hug Hug на всички и лек ден. Русе днес има среща   lalalala

# 99
  • Бургас
Амадис.защо не сминиш местата на леглото и кошарата?Може ли?

# 100
  • София
Добро утро:)
Тази нощ моят младеж е предприел някакви ремонтно-разширителни работи из временното си обиталище. Така ме разпъва отдясно, че направо... ох!
Амадис, разбирам притесненията ти. И при нас ще стане почти толкова тясно, но не до 9-ия месец, а по-скоро след него, освен ако доста високия креват на малката не го достроим да стане 2етажен. А имаш ли някакви опции за разместване? 
Валка, ти си много смела, щом имаш планове да се местиш толкоз скоро след раждането. Я клюкай повече за новото място, което сте харесали. Ще успеете ли с намирането на работа?
Клер, радвам се, че си по-спокойна днес. И аз снощи си мислех за това, което казваш за нас тук. Има нещо много особено в атмосферата, която сме си създали. Ако не дай си Боже, на някоя от нас се случи нещо, съм сигурна, че останалите ще подадат ръка и ще направят всичко възможно да помогнат. Също така сме и ще бъдем искрени в притесненията си една за друга. Въобще  Hug и от мен!

# 101
  • София
Ох,завиждам ви на тези,които не ядадат разни там боклуци.Радвах се в началото на бременноста,че не ми се ядеше нищо сладко,ама сега нещо вече взе да ме напада апетита и то яко (както се изразява щерката поповод и без повод).Ето сега вече съм изяла едно изостанало от снощи парче пица,а после замезих с корнфлейкс+мляко...страхотна комбинация - няма що Rolling Eyes
Оня ден взех заплата,а и днес сме на един детски рожден ден,та по този ще отида малко да потроша паричките.Може нещо и за бебока да видя,че сърбежа на ръцете взе да не се търпи Grinning
Амадис,нещо не можах да видя снимките по никакъв начин no

П.П.Някой да ми прати линка със снимките на Амадис,че нейния нещо не ще да се отваря newsm78

# 102
Не се давай,Лариса.Каквото си имала да научиш от родителите си,научила си го.Другото е житейски опит,който можеш доброволно да взаимстваш от другите и да се учиш,но да ти насаждат Naughty Отдавна не позволявам на никого да ми се бърка.
Е такава съм си аз.Все гледам да не се карам и да нямам пререкания с най-близките си.Но в случая те започнаха да си позволяват много.Държат ми сметка за неща за които въобще нямат право. Crossing ArmsИ ме сбира страшно яд. Rage

# 103
Амадис.защо не сминиш местата на леглото и кошарата?Може ли?
Точно такава беше идеята, обаче като се сложи там леглото и детето няма място да седне на бюрото.
Сега вече повече от всякога искам КЪЩАААА с голеееееми стаи.

Амадис,нещо не можах да видя снимките по никакъв начин no

П.П.Някой да ми прати линка със снимките на Амадис,че нейния нещо не ще да се отваря newsm78
Влез в снимка с  потребител - amadis и парола marina

# 104
клер, сигурна съм, че ще се справиш с тези емоции. наистина сега си много афектирана, след някой и друг ден спокойно ще обмислиш нещата. аз също имам приятелки и вярвам, че съществува такова чудо. дори и сега, когато съм далеч от тях си говорим, чуваме се, използваме всеки случай да се видим. те са по - скоро 2-3, другите са просто добри познати. имам и такива, от които съм преживяла разочарование, може би не чак като твоето, но боли. и минава. горе главата

една от моите приятелки ми каза, че като ми се гадело накрая, значело, че бебето почва да излиза. чували ли сте такова нещо. мен по - скоро ми се струва, че е от киселините, но от няколко дни съм така. нямам признаци за излизането на бебето други
иначе днес съм на курс за бременни, ще ви разкажа после румънките на какво ги учат

и, хайде да се отдам на работа, че малко остана Simple Smile
весело, девойки

ау, м/увременно сте написали 9 постинга....

Общи условия

Активация на акаунт