Тайната на дългата и гъста коса-15

• 42 314
  • 407
  •   1
Отговори
# 315
Моята коса потъмня, аз си казах Mr. Green

# 316
Zizi, това направо ме отчайва. Ти боядисвала ли си си иначе косата? Може пък на хора с естествен цвят да няма такъв ефект?! Все пак нали това са само витамини - знаем, че витамините нямат оцветяващи свойства?!  Crossing Arms

Странно, защо така, от три витамина?!

Споделете още за проблема...

# 317
Споделете още за проблема...
Не е проблем. Изтощената коса губи част от пигментите си и изглежда по - бледа. Маската подранва, затваря люспичките и възвръща наситения цвят на косата (звуча като реклама) Flutter

# 318
На мен пък оцветената ми коса си е естествената,имам впредвид,че тривитаминола не ми повлия на боядисаното,а на моята си коса.Аз затова се притеснявам дали после ще мога изобщо да я боядисам  ooooh! ooooh! newsm78 Сега я измих и е прекрасна след маската.Лъскава и дори не ми беше необходим гребен Naughty Blush Laughing Преди да я сложа поне една топка косми падна а след нея ги броях на пръстиии

# 319
Красим, честита прическа мила  Hug много хубава коса ..

# 320
Ъх,аз помислих, че си пуснала снимки да гледаме... Crazy
Благодаря! Embarassed
Аз и от Зизи чакам,  smile3502ама тя е пестелива на похвали.Ще види като развея коса до кръста,ще хвали тогава, няма къде да отиде... Mr. GreenЗизи   bouquet
Извинявам се на следващата дама, която ще види, че има ново писане в темата, а като отвори ще види тоЯ моя спам...... Peace

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 17:42 от красим

# 321
Аз съм следващата дама! Crossing Arms
 Mr. Green
Чудна ти е косата, ама се въздържам, че като каза да режеш...щях да те намеря и да видиш к'во те правя. Чудесно са те подстригали. БраУ! Ева-ла! Hug
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 20:51 от Анонимен

# 322
Здравейте,момичета много хубави коси виждам пу-пу да са ви все така хубави , моята я подстригах доста за да се възстанови по бързо правя маската и съм много доволна Peace

# 323
Zizi, действаш ми много успокойтелно... значи тъй като аз съм с естествения си цвят, без да съм боядисвала, така че май не би трябвало да се тревожа за маската.

Днес междудругото ме посъветваха, че за да съм сигурна, че косата ми няма да е мазна от маста, задължително след шампоана да я полея с вода с ябълков оцет! Било сигурен ефект - идеално почиствало косъма, придавало невероятен блясък и разресването ставало без проблем! Така че май така ще направя  Peace

Ще се радвам да се получи... нещо невероятно и с моята коса   bouquet

# 324
Момичета на мен косата ми седи по-тъмна в корените, защото лятото много изсветля от морето, а сега като няма силно слънце си расте естествения ми цвят коса. Може би заради това ви се струва че косата расте по-тъмна.  Peace

# 325
Може и така да е... но все пак чак толкова Слънцето не може да промени естествените нюанси на косата... само се надявам наистина да няма промяна в цвета след маската?! Praynig

Другото знам, че е до постоянство. Crossing Arms Ще се постарая да се погрижа подобаващо за горката си косичка, заслужава.  Peace

Усещам как след време всички тук ще сме с едни такива прекрасни коси, че няма чак да е за вярване... с тези постоянни грижи, съвети и допитвания за всяка подробност, току виж някой ден сме основали собствена козметична линия Joy

# 326
Сега я измих и е прекрасна след маската.Лъскава и дори не ми беше необходим гребен Naughty Blush Laughing Преди да я сложа поне една топка косми падна а след нея ги броях на пръстиии
И аз искааам така WinkМиличка кажи какво точно слагаш в маската  bouquetАз явно нещо не правя както трябва Blushче много се скубя след мацането Cry

# 327
Днес междудругото ме посъветваха, че за да съм сигурна, че косата ми няма да е мазна от маста, задължително след шампоана да я полея с вода с ябълков оцет! Било сигурен ефект - идеално почиствало косъма, придавало невероятен блясък и разресването ставало без проблем! Така че май така ще направя  Peace
И мен така ме бяха посъветвали, след измиване на боята, за по-голям блясък и трайност на боята да се полива след шампоана с вода с оцет. Правила съм го няколко пъти, но не съм видяла особен резултат.  Confused Но ти ако искаш пробвай, при теб може да е по-различно. Успех   bouquet

# 328
красим ако можеш да пуснеш снимки на маската Embarassed

А от кой ш-н си доволна мила

Еми най доволна съм от серията на gliss с масла и красота от азия Hug

# 329
най доволна съм от серията на gliss с масла и красота от азия Hug

newsm10 и аз така

Общи условия

Активация на акаунт