В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 525
  • 292
  •   1
Отговори
# 135
Да, редактирах го. сега би трябвало да е наред.
Я кажете вашите деца успяват ли да се хранят сами? Аз на Мия отвреме навреме й давам да пробва с лъжицата, ама рядко. А за хапване на филия и дума не може да става.

# 136
  • Велико Търново
Пак не се виждат снимките на Мия-иска се парола!

# 137
Офф, 3 пъти правя промяна да не е личен, уж я приема, ама явно не ъпдейтва. Ще пробвам друго.
http://images21.snimka.bg/004330667.jpg
http://images21.snimka.bg/004330669.jpg
http://images21.snimka.bg/004330671.jpg
http://images21.snimka.bg/004330675.jpg
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4330678
Ако и така не стане, ще ги кача отново довечера.

# 138

Я кажете вашите деца успяват ли да се хранят сами? Аз на Мия отвреме навреме й давам да пробва с лъжицата, ама рядко. А за хапване на филия и дума не може да става.

Килиан се храни абсолютно сам. Някой път ми разрешава да му давам, като сам си дава прибора. Обаче после е голяма мацаница  Sick, но ние нямаме килим под масата и след като се нахрани, аз минавам с прахосмукачката, а ако е супа - той цапа само на масата, а ако има някоя и друга капка, забърсвам с парцала.

Мия е голяма сладурана  Heart Eyes.

# 139
  • София
Честит рожден ден на Ади!!! newsm67
Руми ако нямаш възможност да звъниш в Приказка без край кажи може аз да се заема с организацията а и на мен ми е близо този клуб ако се наложи нещо да се ходи на място няма да ми е проблем. Не съм звъннала до сега за да не се повтаряме и да не се обърка нещо.

Всъщност, Галюшана, в момента наистина съм луднала с хелоуинското парти, а и ми откраднаха пак мобилния и още се мотят с преиздаването на картата, та с две думи, ако можеш да поемеш организацията засега, ще е чудесно! Аз ще помагам през ноември с каквото кажеш Simple Smile Резервацията е на мое име, 16 дек. от 10 ч.

Пловдивчанки, много ще се зарадвам да дойдете  Hug

За Дядо Коледа - той е включен в програмата. Доколкото ми обясниха - предвиждат пиеска за децата, която се разказва от Снежанка, а накрая и идва Дядо Коледа, раздава подаръци, предоставени от клуба, както и ако искаме - донесените от нас.

Извинявам се, че четох мнооого отгоре-отгоре и няма да вземам отношение по темите.

# 140
  • София
идеята за коледно парти ми хареса много , и ние сме за!

руми , много лошо това с телефона  #Cussing out

много хубави снимки видях Peace

надето и марти къде се изгубиха? някой знае ли?

лека вечер!  bouquet

пс. днес ми дойде смс и миа ми донесе телефона съвсем сама, направо очие ми изпадаха #Crazy Heart Eyes

# 141
  • София
надето и марти къде се изгубиха? някой знае ли?
И аз се чудех и надникнах в профила и като видях,че и днес е влизала във форума,а не е писала при нас малко ми стана мъчно,но после прочетох нещо страхотно: Надя ще става отново мама и то пак през май,термина и е на 21.Наде,ако все пак ни четеш:ЧЕСТИТО!Лека бременност и още едно сладко и послушно бебе.(Прости ми,че разпространих новината,но при такива хубави неща рядко се сдържам)

# 142
Енее Simple Smile Имарче все такива хубави новини да носиш!
На Надя лека бременност и здраво майско бебче пожелавам  ylinfant
Ние сме добре,но не ми остава много време да пиша.Влизам да ви изчета докато малкия спи на обяд,но докато стигна до писането и той се е събудил...Моят ден започва в 8.30-9.00,на обяд ходим до кухнята за храна и се прибираме да спи ,а аз използвам това време за домакинстване,после веднага сме на разходка до 18-19 и се гледат с таткото докато сготвя,а после къпя и приспивам.Вечеряме набързо и вече съм заспала Simple SmileЕднообразието ме убива и мен и семейния ни живот Mr. GreenДетето ми хич не ме слуша и аз доста си крещя по него,ама ефект никакъв.Дори се прави,че не ме чува когато правя забележка.Инатче абсолютно ми е той и все забранените неща го влекат Twisted EvilОтделно почти всеки ден нещо ме контузва-днес ме изрита в окото много яко,а аз се разревах от болка,а той се хили и му е много забавно.Вчера ми заби една бутилка от препарат за прозорци в лицето(и то на обществено място-в детски магазин)....Тежка е майчината съдба Simple SmileНо пък снощи на сън повтаряше мама,мама и аз се разтопих просто Simple Smile
Отивам да спя smile3524
Целувки на всички-малки и големи Hug Heart Eyes Hug

# 143
Мами,видях всички снимки!Шокирана съм/дори бих използвала думата потресена,ама не е подходяща/-все едно съм влязла в друга тема!Толкова много са порастнали дечицата ни!Имат съвсем различни физиономийки вече!И всички са толкова сладки,толкова красиви,ако можех да ги събера на едно място и да ги снимам...
Смайли,макар и на патерица,честит рожден ден и честит рожден ден на вашия тати!Бъдете здрави и щастливи с малкото палаво човече!/Петър стана на 30 оня ден и го изживя тежко Mr. Green/
И като казах палаво...да не съм чула някой да се оплаче!Ако сме вкъщи,Елла обикновено спи/че даже по 2-3 часа/,ама много,много често ни се случва да не спи изобщо,дори минутка през деня.И пак си ляга късно.
По най-обсъжданите теми:Елла обожава книжки!Непрекъснато ми ги носи,особено онези,които се развиват като хармоника и имат животни.Иска да й казвам всяко животно какво е и умира от кеф някой да я попита какво прави кокошката/непрекъснато повтаря ко-ко/.'Мамо,мамо,мамо' е най-любимата ни дума,за всичко.Оня ден ме уби-каза:Мамо,дай одичка/водичка/.Другите ни постижения са:да отговаря 'Елла' на въпроса 'как се казваш' и какво прави кучето и котето.Ама с мързелива майка няма какво повече да научи.Оня ден пробвах цял ден 'тати какво има днес?-ден-ден' и накрая резултатът беше 'тати какво има днес?Отговор 'тати'

Татито помага с някои дребни неща.В домакинството не,но пък се занимава много с нея.Аз я къпя,но под душа и става за 5 минути.
Понякога ходя събота/или и неделя/ на работа-на футболни или ръгби стадиони им трябват хора в кухнята и плащат добре.Най-много 2 пъти в месеца и няма да е за дълго.Обаче Петър ме уби-в неделя се прибирам вечерта,а той беше измил чиниите!Това е голямо събитие и изсква поместване в темата.
Елла ходи на едни класове.Голяма зала с катерушки/направени от дърво и меки дунапрени/,около 10-на деца с майките.Пеят,играят игри от рода на 'балона се надува' и всеки ден е различен-днес беше ден на 'вътре и вън'-пъхаха неща и ги вадеха/топки,кръгчета,музикални инструменти.../.Свиква с английския,че първия път гледаше като тръба горкото.Кате,ти на какъв език говориш на Килиян?Защото като гледаш децата сигурно му говориш и на него на немски?
Ел ходеше и на клас по рисуване,но се НАЛОЖИ да я отпиша поради прекалена палавост.По принцип са на възрастови групи и няма да описвам всички идиотщини,които й дойдоха в главата...само ще кажа,че всички дечица си рисуваха или си лепяха есеени листа по едни чинии,докато Елла се опитваше  да маже пода с лепило и да изспие един леген с вода.Накрая им раздадоха лепящи очи,с които трябваше на направят уж животно на лист хартия.Нашите изчезнаха.По едно време госпожиата ми се хили и плези,а те залепени на езика й.Хванах си чантичката,обух обувките,а учителката не можеше повече да се съгласи с мен,че Елла хич не е за този клас.Горката ми беше благодарна,че си тръгваме.

Иги,разбирам те!Направо е ужасно!Елла беше така на 6 месеца и аз много плаках тогава.
Наде,невероятна новина!Честито!Лека бременност и здраво бебенце накрая!

Елла спи в дървена кошара,няма да махаме решетките още-доста са високи,но от преносимата кошара в Бг падна-вдига си крака нависоко и се премята,така че приключихме с нея.Нощем става понякога веднъж да яде/аке се е циганила през деня с манджата/.Не че е слаба,дори ми се струваше доста напълняла,тя си е пухкава с бузки от край време.Ама я теглихме и мерихме вчера-80см,10.2 кг.Всички ми обясняват,че била висока,дано,ама не е-на таблицата е по средата.
Отегчението ще е голямо,но на който не му се чете,изобщо не се сърдя!Аз не пиша 2 месеца и накрая залея темата Embarassed

# 144
 newsm67Честит Рожден Ден на патерици на Мешко, не сме разбрали май, че и ти си рожденничка. Бъди здрава и много щастлива. Честити 30 годинки на Петър (Ирка). Честит Рожден Ден и на Ади! newsm59
 Честита бременност на Надя, нека да е лека и спокойна!

# 145
  • София
добро утро!

на бас, че такова кафе не съм ви сервирала досега  Mr. Green.

хубав ви ден!

пс. лека бременност на надето  Heart Eyes

# 146
  • София
Много благодаря за поздравите и пожеланията.
Влизам във форума отвреме навреме, но само чета. Като видях че не сте ме забравили очите ми се насълзиха. Прости не знам какво да кажа. Освен да ви почерпя   party023
Иначе при нас всичко е ок. Скоро ще пусна снимки, защото сигурно сте ни позабравили.
Лек ден на всички мами
Целувки на всички малки дечковци.

# 147
От сутринта никой не е писал едвам изрових темичката ни от дъното - хей не може така пишете  Naughty

Сега за коледното парти: максимума деца които могат да поемат е 30 (минимума е 10 но се надявам да не се излагаме с толкова), казва че имат програма която се води от Снежанка която разказва за Дядо Коледа после го кани той идва и раздава подаръци тя предложи да има и от тях някакъв символичен и от нас по един, така белобрадия старец обръща внимание на всяко дете като има достатъчно време за снимка. Програмата е около час и половина като децата които вече са получили подаръците си могат да отиват да играят в залата. Аз й казах че май няма да има нужда от детско меню но вие ако мислите друго казвайте. Предложи и да поръчаме няколко плата сандвичи просто за да има нещо за тези които няма да стоят с децата (татковците), но това ще го решаваме допълнително с вас. От нас иска да й дам скоро горе-долу бройката на децата за да ми изготви персонална оферта която аз ще ви предоставя и до средата на ноември капаро от 50 лв.
Това е сега сте вие!
   madnoel

За сега са потвърдили:
duhi-puhi
Bubble 79
nMihailova
paizy
imar
ol4eto
vanila
galiushana
слагам ги без да съм прочела черно на бяло че са съгласни:
Rumya
змейковица

Последна редакция: чт, 25 окт 2007, 14:55 от galiushana

# 148
Здравейте, мами!
Много отдавна не съм се отчитала, но все не ми остава време. Искрено завиждам на тези от вас , които се отчитат всеки ден. На мен трудно ми остава време за форума, но поне се старая да ви чета редовно.
Благодаря на всички, които се сетиха и ме поздравиха за рождения ден- много сте мили.
Искам да честитя на всички,които имаха празници, макар и на патерици.
При нас няма нищо ново. Днес за пръв път оставих Вики в яслата за цял ден. След малко ще ходя да я взема и ще разбера, дали много е плакала. Поне съм спокойна, че се храни добре там. Откакто ходи на ясла си оправи и режима на заспиване и сега в 20-20.30 вече спи.
Всичките дечица са много сладки и пораснали

Идеята за коледно парти е страхотна- много съжалявам, че по другите градове трудно се организират такива мероприятия.
Предполагам, че повечето от вас са навън в това хубаво време- поне в Благоевград е такова.
Лек и усмихнат ден на всички

# 149
  • София
Галюшана,
брой ни, разбира се, къде без нас  Mr. Green аз принципно съм против да се сервира храна на децата, защото сме с доста ограничения и не ми се иска да трябва да го дебна дали не си е набутал нещо от забранения списък в устата и да му го вземам и да ревем за него и т.н. Но ако повечето сте "за", ще го преживеем.  За възрастните - както решите. А напитки сервират ли или и те са по предвартиелна поръчка?

Наде, ЧЕСТИТООООООООО! Чудесна новина!

Общи условия

Активация на акаунт