Иде вече златна есен, ФЕВРУАРЧЕто си пее бебешорска песен

• 10 899
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
  • насън...
за бобо - то нали има некви "конци" из него и не знам как биха се понесли от стомахчето, но пък нали и това е полезно...пък и те се пасират де...

а за гладенето - нали във водата се развиват много микроби...даже наскоро по дискавъри гледах едни екперименти си правели хората - амнайсе колко пъти пречистена вода не ври!!!
това дето завира водата на над 100 градуса са свъщност микроорганизмите и около тях се образуват мехурчета...то не че не я пием иначе водото де...Simple Smile

аз просто не се бях замисляла за тез неща...то все пак навреме...детето на у-ще ще тръгне дет се вика...Simple Smile)) и няма да си призная аз как правя:)

с пара, без пара...само бобчета....е**** глупостите...Simple Smile))))) хапеееееее, хапе...Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 21:50 от Amen

# 31
Амен, споко - скоро ще отлетят за топлите страни щъркелите и ще те оставят намира  hahaha 
Ани, ми май да разтуряме срещата - пак нямаме кмворум  Crossing Arms Само дето аз подлъгах една колежка да се видим, мислейки на път към мола да мина през офиса. Язък,  че ще отиде точно на време, а аз няма да мина  Laughing

# 32
Май аз съм каръка за срещите, smile3538 когато се наканя все нещо става. Другият път няма да се обаждам, ще дойда тайно.
За гладенето - с пара, без пара. Аmen не се шашкай, в тежки мигове даже си мисля и без гладене.smile3521
Sier, няма снимки от Банско, хеле пък кръчмарски Drunk, карахме я здравословно. tongue

# 33
е**** глупостите...Simple Smile))))) хапеееееее, хапе...Simple Smile
Мммммм всички сме така понякога  Wink
Амен, споко - скоро ще отлетят за топлите страни щъркелите и ще те оставят намира  hahaha 
Joy  Joy  Joy  Нееееееее няма да спре да ни хапеееее  hahaha
За срещата, аз не съм се отказала, така или иначе имам път натам, така че ако се намери някой желаещ ще се разходим с него с удоволствие  Heart Eyes
Цвети   bouquet

# 34
Мале кокосте изписалииии Прочетох всичко но утре ще пиша че сънчо ме настига и ми се спи. Каля Марти и Мия са супер! Мого са сладки. И ние гледаме да сме повече навън. Мъчи ни 2-рия зъб и през нощта ту при тати и мама ту в кошарата. Това за сега утре повече.

# 35
Anipa, тогава и аз ще се завъртя в МОЛ-а около 12ч.
Кви щъркели бе аз съм си породиста кукувица. Понякога си сядам на спокойствие и почвам  ku-ku.

# 36
Мен не ме хапе щъркела, ами ми е отнесъл половината глава (мислещата част) и съм супер неадекватна, а освен това забравям като 98 годишна... (хормони ли са, стрес ли е, преумора ли е не знам, ама искам да ми минава! )

Ангел днес, като никога спа само 40 мин следобед... причината се оказа второ зъбче  Grinning

Много хубаво албумче си заформила, AvrorA!  Hug Тия дни ще кача разни, макар и летни... силно се надявам да имам повече за качване в бъдеще. А как го носите малкия горе?

# 37
  • Bapнa
Аз не мога за среща, скайче - на работа съм, а и май ще е студено  newsm78

# 38

Много хубаво албумче си заформила, AvrorA!  Hug Тия дни ще кача разни, макар и летни... силно се надявам да имам повече за качване в бъдеще. А как го носите малкия горе?

До Вихрен с количката, до Окото на ръце - нямаме кенгуро. Голям зор беше с двете хлапета, но си струваше. Горе душата ми пее. Обичам да се катеря и много страдам, че откакто се роди Дани нямам тази възможност. Няма на кой да оставям децата и ще трябва да почакам докато пораснат.

# 39
ДЗАК Stuck Out Tongue Winking Eye
 лелеее аз ви забравих и като погледнах снимките колко са пораснали всичкиииии Crazy, браво на децата пък и на майките де Mr. Green
Не съм чела много подробно с кой какво става , надявам се всички сте весели, в добро здраве, щастливи и игриви.
За яслата Стоян ВЕЧЕ ХОДИ hahaha два пъти в седмицата за по 3 часа щот "мама лернт дойч" агейн smile3529 . Та тъй нареченият курс се провежда в една детска градина  и аз ходя на детска с други мами Crazy то си е цяла занималня тва   lalalala. Пък малките ги гледат две лилки  и на Стоян явно му е много забавно защото съвсем забравя  че съществувам Stuck Out Tongue Winking Eye, другите майки все ги викат да успокояват или кърмят а нашия и да яде забравя. Според една мама не било много ясно кой кого забавлява дали те него или той тях nuts.
Но имам сериозното подозрение че е решил мен да ме прави на маймуна smile3515. Сутрин докато баща му още спи не ми дава да мръдна по далеч от хоризонта му ако не ме вижда реве до зелено, не мога  и до  wc  да отида да не говорим за миене, закуска и т.н ОБАЧЕ баща му събуди ли се, се почват едни песни  игри чак и до танци в кошарата стига и всичко това сам в стаята изобщо не е нужно да вижда когото и да било! Мъж ми вече си мисли че го будалкам и не върша нищо докато той спи щото ме мързи и чакам той да се събуди да ми помага Twisted Evil На всичкото отгоре заспива точно преди той да излезе за работа , но този му сън трае винаги макс 10-15 мин и щом излезе пак се почва мрънкането newsm48.
 Хич неразбирам кога се наспива това дете newsm78 Става сутрин в седем , заспива за малко в 10-11, после пак чак в шест за около час и нощния му сън почва най рано в десет , има няма 11 часа а уж трябвало да спят по 16 на тази възраст.
Мяуче четох че си пуснала тема че Кали не яде пюрета, и Стоян по същото време нещеше (може да са се наговори ли Mr. Green) две седмици стиска устата и се дърпа ама все едно му давам отрова, а преди това ядеше неудържимо. От вчера пак яде,така и не разбрах от какво беше това , три дни нищо не му предлагах и вчера стана чудото баща му едва успяваше да загребе нова лъжичка толкова бързо гълташе(пупу) Стискам палци и Кали да яде вече  Hands Thumbsup
 Пък ние още нямаме ни един зъб tooth имали и други беззъби бебоци?

# 40
  • Стара Загора
"Великолепната тройка" са много готини ,  Hands Clapама и Марти като е с две мацки мнооого тежко го дава  Wink Мерси за линка Яс  bouquet
Аз да се оплача, че мойто чудо снощи заспа в 12 ч.Откъде я има таз енергия незнам,овърша кошарата, вика, игра.Аз дремнах малко докато се набеснее, пък други планове имах Blush, ама на...на кака ти кога ли й е вървяло Joy

За гладенето - гладя както ми скимне, за сега всичко нейно.Но скоро може и да не е така, че мразя да гладя Sick

Зелен боб съм й давала, но от кухнята / супа/ и идея нямам как е е правен, но едва ли някой ще отделя бобчетата  NaughtyСпоред мен е цял.
Айде че стана дълго, отивам да пия кафе  kaffeetrmker_2

# 41
  • русе
Добро утро! Моето дете тази сутрин се събуди още в 7, а на мен така ми се спеше.......Сега си играе в леглото и гризе играчките. Имаме 6 зъбчета и хапем всички наред, най-вече мама, само да види гола кожа и се засилва стръвнишки, захапва и стиска, ама много силно, чак й се отбелязват зъбите.Кажете, как да я отуча от това- много е неприятно.  Най-интересното е че когато суче, тогава не ме хапе!

# 42
     Добро утро и от мен Simple Smile

Блазе на тези на който бебчетата стават  към 8 или след това.Моята Яни става всяка сутрин в 6 като по часовник.Вечер 8 - 8 и нещо вече е заспала и сутрин в 6 и интересното е, че колкото по късно си легне толкова по рано става newsm78

За гладенето - гладя все още всичко и  без пара и не защото не искам с пара или не се сещам, а защото в повечето случай гладя докато малката спи, а нали с пара пуфти там бумти....

За боба аз лично съм искала да давам, но не съм намирала такъв без конци / има един без / , но сега от както сме на кухня не готвя кой знае колко.
     За срещата май няма да мога да дойда, защото ще ходя да проверя дали най - после някой от работата ми е занесъл нужните документи в НОИ, защото от 5 месеца не са ми превеждали пари заради тях #2gunfire #Cussing out много им се нервирам.Иначе много ми се идваше, а пък и трябва да си взимаме папото от 12 до 1 Flutter
    Stef77 и моето диване ме хапе навсякъде дори и през панталона и сега докато седя на компютъра ми се набира по краката и хапе като кученце с острите си и малки 6 зъбчета newsm62

Приятно изкарване на тези който ще се видят днес и чакаме снимки.
    Лек и успешен ден на всички newsm51

# 43
  • София
Привет на всички  Hug
За гладенето: все още гладя всичко, като използвам пара.
За спането на наследника: често се шегувам, че е като пенсионер - 3 пъти на ден, след манджа дремва 30-35 минути максимум и това е. Много рядко му се случва "да се успи" и да откара 1 час. А миналата седмица, докато бяхме на разходка, заспа втори път и направо ми скри топката  Shocked
Roroana, и ние сме още беззъби  hahaha
Да си похваля детенцето: вчера седя в количката и не ми се наложи да го нося  newsm44 За първи път, като се прибрах от разходка се почувствах отпочинала и заредена със сили, а не все едно съм изкопала 10 ниви  Crazy
Приятен ден и разходки на всички, че от утре май Wear Umbrella
За малко да забравя: Каля, Мартинко и Миата са големи сладури Peace

# 44
Ники е крив като за световно... и плаче за всичко и не иска да излизам от стаята.. вчера падна назад, като се изправяше на табуретката и така издумка че комшийката чак чула.. незнам сега дали кривотията му е свързана с това или с никнещи зъби дето още не се виждат.. Хамомилата май не му помага особено този път..
Зелен боб давам с шушулката, но той е жълт, не зелен.. но като се свари вадя бобчетата и им беля люспите, като граха..
Гладя на пара.. по ми е лесно...
Не гърне... като се напъва му предлагам да седне не иска.. ако го хвана клекнал над него тогава ака вътре..

Общи условия

Активация на акаунт